Lanti Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 van esetleg valakinek a gyári km órához bekötési rajza... ergo melyik kábel micsoda? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 van esetleg valakinek a gyári km órához bekötési rajza... ergo melyik kábel micsoda? thx http://web.interware.hu/sonique/SteckerbelegungenAstraF.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február16, 2009 Megoszt Elküldve Február16, 2009 http://web.interware.hu/sonique/SteckerbelegungenAstraF.htm köszönöm szuper :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na végreeeeeee :D 3 éve nem volt ilyen szép idő egy kis csapatásra :lol: Hátsókerék rulez! :blush: Ez lett a ma esti átlagfogyasztásom, de van benne 40km "normál" autózás is :D Másfél óra alatt több mint 10L benyát elpörgettem, ami viszonylag jó fogyinak számít, de ez kb azért lehet, mert olyan szinten jeges volt az alja, hogy nem sokat volt teligázon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Én is kiugrottam foci előtt is meg utána is a Felvonulási térre...sajnos sok parkoló autó volt...és jeges volt az amúgy is csúszós macskakő...de azért mókáztam egy kicsit...felváltva egy bubuval...voltak nézőink... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Alap,hogy én is kimentem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Alap,hogy én is kimentem :) szúrtad te is az összkerékkel??? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 szúrtad te is az összkerékkel??? :blush: :lol: :) :D csak az amatőröknek kell összkerék,hogy el tudják rakni keresztbe :D :D amúgy meg a Corsával voltam,jobban elfér a parkoló autók között :D nálunk ott a környéken qurva jó volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 :blush: :lol: csak az amatőröknek kell összkerék,hogy el tudják rakni keresztbe :) :P amúgy meg a Corsával voltam,jobban elfér a parkoló autók között :D nálunk ott a környéken qurva jó volt... Na mivan báttya hítalak amikor 25 lettél baxtad fölvenni fene a pofid :D :D :D Ezért itt és most: ÉRJEN FŐDIG JÓVAN??? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 ...ÉRJEN FŐDIG JÓVAN??? :blush: :lol: Levágnád a lábát miiiii??? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na mivan báttya hítalak amikor 25 lettél baxtad fölvenni fene a pofid :D :blush: :lol: Ezért itt és most: ÉRJEN FŐDIG JÓVAN??? :) :D Dikk még Albi átadta a szombati buliban :D köszönöm! :P az van,hogy eltűnt a telefonom! :S így most a cégesen lehet elérni. neeeeem Anti,ha levágná a lábaam akkor a zsákom érné a földet,a farkam meg feltekeregne a lábamon és megpihenne a vállamon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Pista birtokában van a tárgy mely ilyen időben mindent feledtett :blush: :lol: vagy ha meglenne a nivám már rég az erdőket járnám (nagyon szép ilyenkor) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Levágnád a lábát miiiii??? :blush: :lol: Az széplenne! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Pista birtokában van a tárgy mely ilyen időben mindent feledtett :blush: :) vagy ha meglenne a nivám már rég az erdőket járnám (nagyon szép ilyenkor) :D Ebben igazad van mikor még az E-on-nál dolgoztam jártam a távvezetéket ilyenkor valóban szép de gyalog elég fárasztó :D volt hogy 1 nap 25-30 km-t gyalogoltam , nem is voltam akkor ilyen fóka testű meg 84 kg hanem csak 70 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Pista birtokában van a tárgy mely ilyen időben mindent feledtett :blush: :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Dikk még Albi átadta a szombati buliban :D köszönöm! :D az van,hogy eltűnt a telefonom! :S így most a cégesen lehet elérni. neeeeem Anti,ha levágná a lábaam akkor a zsákom érné a földet,a farkam meg feltekeregne a lábamon és megpihenne a vállamon! :blush: :lol: azé üzentem baszod mert nem értelek el :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Én is kiugrottam foci előtt is meg utána is a Felvonulási térre...sajnos sok parkoló autó volt...és jeges volt az amúgy is csúszós macskakő...de azért mókáztam egy kicsit...felváltva egy bubuval...voltak nézőink... :blush: nézőink? szerintem csak a bubut lesték :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Pista birtokában van a tárgy mely ilyen időben mindent feledtett :blush: :lol: vagy ha meglenne a nivám már rég az erdőket járnám (nagyon szép ilyenkor) :) Látod ez a baj,hogy tudod azt leírni a SENIre,hogy tárgy????????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 :blush: azé üzentem baszod mert nem értelek el :D :lol: :) :D :D haló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 :blush: :lol: :) haló :D pókhaló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Én is kiugrottam foci előtt is meg utána is a Felvonulási térre...sajnos sok parkoló autó volt...és jeges volt az amúgy is csúszós macskakő...de azért mókáztam egy kicsit...felváltva egy bubuval...voltak nézőink... :D Itt nem volt parkoló autó, csak páran jöttek kéziféket huzogatni. Érdekes volt, hogy mikor félreálltam kicsit, 3-4 autó tekergett a pályán, mikor visszamentem ledriftelni sorban a 4 oszlopot oda-vissza, mindegyik eltakarodott :blush: Nagy vas rulez :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Itt nem volt parkoló autó, csak páran jöttek kéziféket huzogatni. Érdekes volt, hogy mikor félreálltam kicsit, 3-4 autó tekergett a pályán, mikor visszamentem ledriftelni sorban a 4 oszlopot oda-vissza, mindegyik eltakarodott :blush: Nagy vas rulez :D :lol: inkább a menjünk innen mert ez azt se tudja mit csinál... nem? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 inkább a menjünk innen mert ez azt se tudja mit csinál... nem? :D :blush: :lol: Vagy felismerték, hogy "ez volt az az állat, aki elütötte azt a fát az Astrával" :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Látod ez a baj,hogy tudod azt leírni a SENIre,hogy tárgy????????? :blush: akkor mi a fax, élőlény ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 akkor mi a fax, élőlény ? :blush: nem, egy gép, amin lehet leveleket, képeket egy másik hasonló gépre küldeni.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts