Racce Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 :blush: :lol: :) már megen nyomattad ajót fene a pofád :D ja nem ezt acsak a vicc kedvééé írtam,a holnapi napom lesz nagyon nehéz.... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 ja nem ezt acsak a vicc kedvééé írtam,a holnapi napom lesz nagyon nehéz.... :D :D :D Mégis mentél tegnap tintázni ? :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Mégis mentél tegnap tintázni ? :blush: :lol: :) áááá nem..... :D de holnap fogok....meg úgymondom elkezdődött a Veki sorsa is,szétvágtam a lököst! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 ja nem ezt acsak a vicc kedvééé írtam,a holnapi napom lesz nagyon nehéz.... :D :D :D Akkor meg mit zsinnyegtetsz itt? :blush: áááá nem..... :D de holnap fogok....meg úgymondom elkezdődött a Veki sorsa is,szétvágtam a lököst! :P :lol: Szóval a Kadett marad szívó? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 áááá nem..... :lol: de holnap fogok....meg úgymondom elkezdődött a Veki sorsa is,szétvágtam a lököst! :) :blush: Lali felnyitotta a szemed ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 meg úgymondom elkezdődött a Veki sorsa is,szétvágtam a lököst! :) :blush: turbó vagy elbontás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 jaja elbeszélgettünkerről,arről a vekivel kapcs....á ne örüljetek még nem bontás :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 jaja elbeszélgettünkerről,arről a vekivel kapcs....á ne örüljetek még nem bontás :lol: Pedig a keselyűk már kőröznek :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Hejjj : http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=121852 :blush: :lol:ú Egy délceg vitéz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Hejjj : http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=121852 :blush: :lol:ú Egy délceg vitéz :) DJ X-Ray 20 év múlva :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 DJ X-Ray 20 év múlva :) :lol: :blush: Dj Blitz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 DJ X-Ray 20 év múlva :D :) :blush: Hát hadnemondjak semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Hejjj : http://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=121852 :blush: :lol:ú Egy délceg vitéz :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Hát hadnemondjak semmit :) :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Így hogy Pista letagadta hogy pókerezik maeste, lementem Alfába 0+1-re. 102ből 6. lettem :lol: Hazafelé meg mennyi pék volt atyaég. Még itt a kerületben is három jöttment pedig 2 percnél tovább nem tartott az út ezen része :) Reggel meg kelhetek korán mert vigyorinak sikerült hajnalra szervezni a csőcseléket akik megveszik a lökősömet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Így hogy Pista letagadta hogy pókerezik maeste, lementem Alfába 0+1-re. 102ből 6. lettem :D Hazafelé meg mennyi pék volt atyaég. Még itt a kerületben is három jöttment pedig 2 percnél tovább nem tartott az út ezen része :D Reggel meg kelhetek korán mert vigyorinak sikerült hajnalra szervezni a csőcseléket akik megveszik a lökősömet :blush: én is pokereztem tegnap, igaz csak haverokkal és az iváson volt a hangsúly :lol: - hazafele meg nem beestünk még 2 kocsmába ? :) -na jó az egyiket nevezhetjük étteremnek is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 én is pokereztem tegnap, igaz csak haverokkal és az iváson volt a hangsúly :blush: - hazafele meg nem beestünk még 2 kocsmába ? :lol: -na jó az egyiket nevezhetjük étteremnek is :D Mitől étterem ? Ott volt ropi és pogácsa ? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Mitől étterem ? Ott volt ropi és pogácsa ? :blush: :lol: :) volt az asztalon itallap :D és szolgáltak fel melegételt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Jó volt amúgy az este...volt dumcsi, meg kicsi krúúúziiiin....Tommal toltunk párat, és nagyon egál a két verda...aki kicsit is előbb indul az nyert...mindig marad a távolság, amit az előnnyel szerez valaki... Meg ültünk sérülésmentes Fordban is, és majdnem vontathattunk airride-os GSI-t is... :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Reggel meg kelhetek korán mert vigyorinak sikerült hajnalra szervezni a csőcseléket akik megveszik a lökősömet :blush: Persze hogy átvert a kis genyó és csak délutánra jöttek a punkok a cuccokért. Na de azért haladtunk, most megfelelő szögből még úgy is lehet fényképezni a kocsit mintha nem cigóé lenne :lol: Lesz még a lökiken is micsinálni, de rendeltem Védernagyúrtól gyári színsprét, oszt jól összefújjuk ha kigitteltük - majdmeglássuk hogyfog kinézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Dehogy vertelek át :blush: reggel volt az még. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Dehogy vertelek át :lol: reggel volt az még. :) Legalább őt nem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Ezt vajon honnan szedte ez a jóember? "A többi autóhoz érdemes a drágább kivitelek gyári sper-jeit beszerezni: pl E30-as BMW-hez, VW VR6-hoz, Opel GSi-hez, stb, gyárilag is adtak sperdifit" Tényleg volt? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Ezt vajon honnan szedte ez a jóember? "A többi autóhoz érdemes a drágább kivitelek gyári sper-jeit beszerezni: pl E30-as BMW-hez, VW VR6-hoz, Opel GSi-hez, stb, gyárilag is adtak sperdifit" Tényleg volt? :blush: Elvagy ezzel a kérdéssel így szombat este ? :lol: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Elvagy ezzel a kérdéssel így szombat este ? :lol: :) :D :D Látom téged is megmozgat azért :D Dolgoztam, nincs kedvem meg erőm mozdulni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts