mélykék76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 szeretnél beszélni róa ? :blush: Ez egy roppant kardinális kérdés számondra most ugye ? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ez egy roppant kardinális kérdés számondra most ugye ? :lol: :) beszélhetünk róla... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Szarok a farmra... :blush: :lol: csoportterápia lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 beszélhetünk róla... :blush: Ennyire hiányzik az MSN számodra, hogy képes vagy megkérdezni, hogy másnak sem megy-e ? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ennyire hiányzik az MSN számodra, hogy képes vagy megkérdezni, hogy másnak sem megy-e ? :) :D igen mert nem tudom hogy nálam van-e a gebasz.... :blush: és különben is már remegek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 igen mert nem tudom hogy nálam van-e a gebasz.... :blush: és különben is már remegek :lol: Zima 2 :) Már megint sz@r a wiw :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Zima 2 :blush: Már megint sz@r a wiw :lol: :) :D nana az már durvább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 msn működik nektek ? nekem működik de szarok a farmra én is :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Jah viszont a a livejazmin lassú! :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Készülsz a nőgyógyászati pályára??? :blush: :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ma megen voltam opelnél :) kérdeztem pár árat : fűzött blokk C20XE 1,2 milla HF Cosi : 768 ezer ft :D váltó nincs már olajszivattyú gyári : 86 ezer Ft :D Szal vannak jó árak baxxa meg :D :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Szomszi! OK! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Szomszi! OK! :lol: királyság :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 királyság :blush: A dátum az okés, tényleg olyan soká lesz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 milesz? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ma megen voltam opelnél :) kérdeztem pár árat : fűzött blokk C20XE 1,2 milla HF Cosi : 768 ezer ft :D váltó nincs már olajszivattyú gyári : 86 ezer Ft :D Szal vannak jó árak baxxa meg :D Ezekkel minek b@sztatod szerencsétleneket? Amúgy mivanitt hogy Lurdyidőben mindenki fórumozik? :lol: Bakker én meg még kimehettem volna :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Bakker én meg még kimehettem volna :blush: Sok nyugdíjas! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Ezekkel minek b@sztatod szerencsétleneket? Hát azé tesókám mert ők vannak értem :lol: Na psze meg azért is mert épp ráért a szervizes srác akivel már összespanoltam és a műszaki vizsgát is megbeszéltem hogy akkor majd hozom :) :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 A dátum az okés, tényleg olyan soká lesz??? ja csak 3 héttel előtte intézkednem kell és addig jo lenni tudni hogy mennyi az annyi meg mivan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Písta ! ma megy az msn :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Sok nyugdíjas! :) Látom te is hamar hazaértél :lol: Téged nem fújkált a szél az úton? (na, Anti erre biztos reagál...) Bakker, tegnap este az Egér úton akkora forgószelet láttam... :blush: de indexeltem és kikerültem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 én is hazaértem tegnap a Dupla weber-es D Kadettel :D :D :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 Písta ! ma megy az msn :blush: :D :lol: :) :D szarunk a farmra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 :blush: :lol: :) szarunk a farmra! tegnap talajra ittam magam,úgyhogy én fosok a farmra! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február13, 2009 Megoszt Elküldve Február13, 2009 tegnap talajra ittam magam,úgyhogy én fosok a farmra! :blush: :lol: :) :D :D már megen nyomattad ajót fene a pofád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts