kiskecso Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 már csak 600 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 már csak 600 Lantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Lantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :lol: Lanti a kékfeketére vár. :lol: Ócsán áll egy szerelőnél,kis motorfelújításra vár. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Lantiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... :lol: Lanti a kékfeketére vár. :lol: Ócsán áll egy szerelőnél,kis motorfelújításra vár. :D hát bizony diny jól érzi.. ezért is fogom árulni előtte az enyémet.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Demó! Írtam PÜ-t :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Demó! Írtam PÜ-t :D Válaszoltam. :lol: Tényleg, az injektorokról nem tudsz semmi infót, aminek leírtam neked a Bosch-számát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Válaszoltam. :lol: Tényleg, az injektorokról nem tudsz semmi infót, aminek leírtam neked a Bosch-számát? Most jelenleg biztos nem lesz, semmi, mert olyan megszorítások vannak, hogy szinte minden jutalmat, prémiumot, rendeléseket és vele a kedvezményeket elvettek. Tiszta káosz van :D Amúgy nem felejtettem el. De rápróbálkozok, és ha van szólok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Kikészültem! :D Aranka, Szeretlek szöveg, dalkompozízió: Lung László Zsolt zene, master: Nagy Szabolcs Valahol a mező végén vártalak, Ott voltam egyedül, és jött a vihar. De te arra fele sem dugtad orrodat, Elszomorodtam, s aztán haza mentem Pedig úgy egyeztük meg hogy találkozunk, Aztán kiderült, hogy mással találkoztál. Legalább szólhattál volna, Hogy ne álljak a mező szélén, mint egy idióta hűlye. Oh je. Vártalak, elhagytál. Csengő Zolival megcsaltál. Ha Zolit elkapom, felakasztom, Me' tiszta szívből szeretlek. Miér csináltad ezt velem? A szukkot es én fizettem. Te soha semmit nem fizettél, Me' egy turkálóban dolgozol. Vettem neked lepcsit es. Laskaszűrőt, tepsi szettet. De te ezt nem értékelted, Me' Csengő Zolival megcsaltál. Azt hazudtad, hogy szeretsz engemet. Kölcsönt es felvettem neked. De közbe a hátam mögött röhögtél, S pofátlanul kisajtottál teee... Valahol a mező végén vártalak, De te arra fele sem dugtad orrodat. Kisajtoltál, utána megcsaltál. És én hittem, hogy egyszer majd még nekünk köjkünk is lesz. Sokat sírok éjszakánként utánad, Adj még egy esélyt, hogy egyszer újra kezdjük el. Kiáltom neked, hogy szeretlek! Aranka Szeretlek. A szénabugjában, ha akarod tiszta csóréra levetközök neked. Kérlek szépen ne hagy el. Mindent megteszek érted Felvágom az ereimet, Felekasztom a testemet Aztán sírhatsz utánam. Megbánod, mit csináltál Bőghetsz anyádéknak, Hogy Csengő Zolival megcsaltál. Küttem neked smst. De te arra sem válaszoltál. Egy csomószor bippeltelek, Utána meg kikapcsoltad. Pentru moment aţi accesat. Ezt mondta a telefonod, De az es az én telefonom, Me azt es én vettem neked. Valahol a mező végén vártalak, De te arra fele sem dugtad orrodat Kisajtoltál, utána megcsaltál. És én hittem, hogy egyszer majd még nekünk köjkünk is lesz. Sokat sírok éjszakánként utánad, Adj még egy esélyt, hogy egyszer újra kezdjük el. Kiáltom neked, hogy szeretlek! Aranka Szeretlek. A szénabugjában, ha akarod tiszta csóréra levetközök neked. Utoljára elmondom neked. Sohasem a szexet akartam, Nekem a lélek a fontos, nem a testy, Ezt örökre jegyezd meg. Tanulság: Ez a szám a tiszta szerelemről szól, arról hogy ne csajátok meg a másikot, me az becsülettel hűséges, becsülettel gűrcöl egész nap, becsülettel nem foglakozik más fehérnépecskékkel, becsülettel nem vásárol szennylapokot, csóré revisztákot, ugyhogy pofátlanság lenne, ha háta mögött valakivel lefeküsztök. Srácok! Legyetek romantikusok, vigyétek ki a leánkát az erdőbe, mutassátok meg a csillagokot nekik, nézzetek bolygókot az égen, mondjatok idézeteket nekik. Csajok! Ne engedjétek, hogy valami olasz, vagy spanyol barnabőrű, pasas elcsaábiccson tüktököt. Maragyatok itthon, ne menjetek sehova ki külföldre, ott se kolbásszal támasszák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ócsán áll egy szerelőnél,kis motorfelújításra vár. :D de már hanyadikra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 durva, hogy már ők is az ATS-t kopintják :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 durva, hogy már ők is az ATS-t kopintják :D http://www.carstyling.hu/pic/galeri/971_15.jpg Mé? Kik ezek? Bentleynek tűnik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Mé? Kik ezek? Bentleynek tűnik... 300c amugy nem bentley Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 300c amugy nem bentley Hát elég ronda sztem. Ez a fehér színű rész meg az 56-os Corvette-re emlékeztet (de azon legalább jó volt): Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Hát elég ronda sztem. Ez a fehér színű rész meg az 56-os Corvette-re emlékeztet (de azon legalább jó volt): azért ekkora hírértéke nem volt a képnek :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 :lol: :D :lol: Mi baj? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Mi baj? :D :lol: Semmi, csak benéztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Készülsz a nőgyógyászati pályára??? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Semmi, csak benéztem :D Ma megen voltam opelnél :D kérdeztem pár árat : fűzött blokk C20XE 1,2 milla HF Cosi : 768 ezer ft :lol: váltó nincs már olajszivattyú gyári : 86 ezer Ft :lol: Szal vannak jó árak baxxa meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Felraktam ide pár motyót...hátha érdekel valakit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 msn működik nektek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 msn működik nektek ? Ha engem kérdezel : lexarom :blush: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 msn működik nektek ? Nekem müködik...... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ha engem kérdezel : lexarom :lol: :) :D szeretnél beszélni róa ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február12, 2009 Megoszt Elküldve Február12, 2009 Ha engem kérdezel : lexarom :blush: :lol: :) Szarok a farmra... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts