1.6 16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Az nem létezik... valamit elnézett szerintem a srác... igaz tavaly néztem, de akkor huszonvalamennyi volt a teljes gyári szett. Alternatív megoldásnak megpróbálhatod a champion félét, az már valakinek bevált. :lol: Hátha neked is :D Hali. Opel szervizben nekem 56000 ot mondtak a gyárira. Utángyártott a csergöben 26000 volt. Ja és ez tavaly volt, nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 köszönöm mindenkinek ki tegnap rám szavazott de nem fogom viszonozni mert sajnálom rá az időt :lol: :D Ha ezt tudom báázz!! :lol: Viszont marha jó.. kaptam egy 30as trafi csekket.. mókás.. még szeptemberi.. ha csak 3-4 km/h val lassabban megyek, megúszom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Az nem létezik... valamit elnézett szerintem a srác... igaz tavaly néztem, de akkor huszonvalamennyi volt a teljes gyári szett. Alternatív megoldásnak megpróbálhatod a champion félét, az már valakinek bevált. :lol: Hátha neked is :D Kétfélét gyártottak az X14XE-hez,a speciális árnyékolású 66E. Majd kap faca utángyártottat otthonról 30% kedveséggel! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kétfélét gyártottak az X14XE-hez,a speciális árnyékolású 66E. Majd kap faca utángyártottat otthonról 30% kedveséggel! :lol: Kérdezzél már rá az X16XEL-ére is :D Lehet más cikkszámon van, de teljesen ugyanaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Hidd el, kell az... :D A nép meg nem emiatt döglik éhen :D De ez itt tényleg nagyon off :lol: Igaza volt Albinak :lol: nem politizálunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Itt a kerületben volt egy fehér Kadett GSije egy Gyuri nevű srácnak. Ha kértél tőle szerszámot mindig azt mondta. Nincs, GSi-be nem kell szerszám :D Nekemsincs :lol: ugyhogy ha defektet kapok akkor szivacs! Bár kerékanya kulcs , emelő talán van a gyári szetben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kérdezzél már rá az X16XEL-ére is :D Lehet más cikkszámon van, de teljesen ugyanaz :lol: Más a cikkszáma,de felidegesít és kiveszek egyet és a mintával megyek a boltba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Más a cikkszáma,de felidegesít és kiveszek egyet és a mintával megyek a boltba. Ne idegeskedjél, hanem kérdezd meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 hát az időjárás nc....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 hát az időjárás nc....... esik a hóóóó...zsíííííííír...este találkozunk Tommal úgy is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 esik a hóóóó...zsíííííííír...este találkozunk Tommal úgy is... :D megint parkolóhelyet kerestek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 esik a hóóóó...zsíííííííír...este találkozunk Tommal úgy is... :D Utolsó osztóművem, ugyhogy nagy pörgéssel kell kiszállni...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Utolsó osztóművem, ugyhogy nagy pörgéssel kell kiszállni...:lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 esik a hóóóó...zsíííííííír...este találkozunk Tommal úgy is... :lol: Gyanús hogy a mai póker helyett csúszkálni kéne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Gyanús hogy a mai póker helyett csúszkálni kéne :D Lusta vagyok előkeresni az utolsó csúszkálásod eredményéről készült képet :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Lusta vagyok előkeresni az utolsó csúszkálásod eredményéről készült képet :lol: :lol: :D ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Lusta vagyok előkeresni az utolsó csúszkálásod eredményéről készült képet :lol: :lol: :lol: :D Én viszont kitartó genya vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én viszont kitartó genya vagyok :lol: Én meg ezt minden nap látom :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Én meg ezt minden nap látom :lol: :lol: :lol: Gondolom nem dob fel a látvány :D Vagy mégis? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Gondolom nem dob fel a látvány :lol: Vagy mégis? :D Elég perverz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Gondolom nem dob fel a látvány :lol: Vagy mégis? :D Nem de egy "régi ismerős" hívott tegnap hogy Szlovákiában a jeges úton megcsúszott és a szalagkorláton körbetörte a 3 éves Mazdáját. Plussz a haverom akivel most lesz a közös hároméves szülinapunk emiatt egy hónap múlva, ő meg az apja G Astráját húzta meg, mert indexelt, de nem kanyarodott be és a bömbi meg már kijött. Én meg hibáztam, de legalább a sajátomat triccsentettem le, és hát nagy kárt már nem okoztam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kicseréltem a hátsó ablaktörlő motort. Most f@sza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Kicseréltem a hátsó ablaktörlő motort. Most f@sza :D Amúgy mi szok lenni ezeknek a bajuk? Nem javítható valahogy? Vagy de csak nem érdemes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2719858_opel_astra_1999 http://www.hasznaltauto.hu/2719915_opel_vectra_1999 http://www.hasznaltauto.hu/2722848_opel_astra-g_1999 - lámpa kuka http://www.hasznaltauto.hu/2726935_opel_astra_2000 vélemény? / ellenvélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február11, 2009 Megoszt Elküldve Február11, 2009 Amúgy mi szok lenni ezeknek a bajuk? Nem javítható valahogy? Vagy de csak nem érdemes? Pont nemrég volt az Astra F általános műszaki problémák topikban, hogy nagyon akadozva törölt a hátsó ablaktörlő. De a mechanika kipucolása után olyan lett, mint újkorában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts