Gelko Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nem vagy Te már öreg ehhez? :D nem én hívtam ki csak múlktor nyomogatttam az oldalamat meg irogattam és ezek szerint benyomtam a párbajt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Történelmi esemény...párbajozik az ascona :D Aztán itt kuncsorogsz támimámiért mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Aztán itt kuncsorogsz támimámiért mi? :D de csak azoknál kiknek tutizsírkaraj gépük van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 de csak azoknál kiknek tutizsírkaraj gépük van :D Ne nyaljál ilyen nyilvánosan a támiért papa! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nemnem, a srác a bódéban ül bent. Akkor találkozol vele ha nem fizettél az automatánál és a kijáratnál veszel jegyet. Vagy akkor amikor vettél, csak beszippantotta a gép és nem nyitja mellé a sorompót. Ilyenkor felírja a rendszámot, és kienged ingyen :lol: Értem, én arra nem járok, csak látom a ketrecből hogy ott van, most meg egy calibra, csak opelosok melóznak ott ahogy látom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 ...ennyien vannak előtted... http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_5f5...0b7caa4446b.jpg Miért van olyan érzésem hogy iszonyatos túlkínálat van a taxiból? Nem vagytok egy kicsit sokan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Miért van olyan érzésem hogy iszonyatos túlkínálat van a taxiból? Nem vagytok egy kicsit sokan? Én majdnem minden hétvégén amikor kimozdulok taxival megyek, és állandóan szövegel a diszpécser és adja le az újabbnál újabb címeket. Néha nekem is várni kell 10 percet az autóra pedig tényleg közel lakok mindenhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Miért van olyan érzésem hogy iszonyatos túlkínálat van a taxiból? Nem vagytok egy kicsit sokan? Van amikor 200 autó áll a ketrecben és elfogy 1 óra alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Van amikor 200 autó áll a ketrecben és elfogy 1 óra alatt. Ketrecben vagytok? :D :lol: És mikor kapja a cégesótó a tuningot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Kinek hiányzik még a vonószemtakaró? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Kinek hiányzik még a vonószemtakaró? :D Figyeljetek oda mert ragasztós a téma, nem a kis fülekkel kell feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Opel páva :lol: :D (jöttem offolni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 de csak azoknál kiknek tutizsírkaraj gépük van :lol: Ja, mindegy most már.... én is nyomtam azért egyet.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Én majdnem minden hétvégén amikor kimozdulok taxival megyek, és állandóan szövegel a diszpécser és adja le az újabbnál újabb címeket. Néha nekem is várni kell 10 percet az autóra pedig tényleg közel lakok mindenhez. Mondjuk az nem lehetséges, hogy frekventált időpontban mész bulizni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Mondjuk az nem lehetséges, hogy frekventált időpontban mész bulizni ? :lol: OFF : BP-re új metró a nép meg éhendöglik...kurv@jó ez a tetves kormány! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 OFF : BP-re új metró a nép meg éhendöglik...kurv@jó ez a tetves kormány! :D :lol: :lol: A fórum alapelvei - ez a fórum szigorúan politika és pártmentes Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Figyeljetek oda mert ragasztós a téma, nem a kis fülekkel kell feltenni. Megkérdeztem, kíváncsi voltam mit mond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Figyeljetek oda mert ragasztós a téma, nem a kis fülekkel kell feltenni. egy jó gsi-t úgyse kell soha vontatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 egy jó gsi-t úgyse kell soha vontatni :lol: pláne ha Kadett GSI :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 egy jó gsi-t úgyse kell soha vontatni :lol: Itt a kerületben volt egy fehér Kadett GSije egy Gyuri nevű srácnak. Ha kértél tőle szerszámot mindig azt mondta. Nincs, GSi-be nem kell szerszám :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Figyeljetek oda mert ragasztós a téma, nem a kis fülekkel kell feltenni. Így van.. de van aki amúgy is be akarta "varni" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 BP-re új metró a nép meg éhendöglik... Hidd el, kell az... :D A nép meg nem emiatt döglik éhen :lol: De ez itt tényleg nagyon off :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Gabi! Voltam tegnap csergőben! Kérdeztem a gyújtáskábelt: gyári 66E :D Nem csak én röhögtem,de az eladó srác is! Viktor nem volt bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 köszönöm mindenkinek ki tegnap rám szavazott de nem fogom viszonozni mert sajnálom rá az időt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február10, 2009 Megoszt Elküldve Február10, 2009 Kérdeztem a gyújtáskábelt: gyári 66E :D Nem csak én röhögtem,de az eladó srác is! Viktor nem volt bent. Az nem létezik... valamit elnézett szerintem a srác... igaz tavaly néztem, de akkor huszonvalamennyi volt a teljes gyári szett. Alternatív megoldásnak megpróbálhatod a champion félét, az már valakinek bevált. :lol: Hátha neked is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts