B_Csaba Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Van felvétel? Mennék... :D Ha fogyni akarsz mindenképp megéri :lol: nekem sikerült 13Kg leadni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Hát 3 hét talán nemgond :lol: Remélem! :D 74-es van benne Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Ha fogyni akarsz mindenképp megéri :lol: nekem sikerült 13Kg leadni :lol: Bár mikor ennyien vannak előtted lehet hízni is, ha azt a röpke 2-3 órán át csak eszel, a másik sarkot már nem is fotózom, még azt hiszik trafipax vagyok :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Ennyire nem lehetnek tiszták ezek a C20XE-k... :lol: :lol: És 10000-re azért sötétebb lett? :D ... Nekem szép sötét már :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Demo! Ti milyen olajat toltok a verdákba, verdádba? Ahogy Norbi is mondta már, Én csak Liqui Molyt használok. Szívóba mindig ezt: http://picture.yatego.com/images/459ba31e80d509.7/1092.jpg A LET-be meg szerintem ez megy majd: http://picture.yatego.com/images/459ba31e80d509.7/1391.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_5f5...0b7caa4446b.jpg Nebasszfelhogy kocsiból tolod laptopról az opelfórumot :D Tegnap este 11.30-ig melóztam, és minden reggel hajnal 3-kor kezdek. Jeeeeeeeeeeeeeeeeééééééééééééééééézuuuusmária Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Nebasszfelhogy kocsiból tolod laptopról az opelfórumot :lol: Remélem nem gondoltad hogy otthon verem a betyárt? :lol: :lol: Jeeeeeeeeeeeeeeeeééééééééééééééééézuuuusmária Válság van, és nagy igénye van a lányomnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 .... Na milyen vót b7 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Na milyen vót b7 ? Na mivaaaa...kidobott az ágy??? Tegnap megint sikeresen nem adtam lóvét, pedig nálam vóóót...szoljá máááá legközelebb pls... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Válság van, és nagy igénye van a lányomnak :D Ezt itt ne nagyon reklámozd mert öngólt lősz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Na mivaaaa...kidobott az ágy??? Tegnap megint sikeresen nem adtam lóvét, pedig nálam vóóót...szoljá máááá legközelebb pls... Máááfennvagyok egy ideje, most néztem meg a kaszinó rojált :lol: Jó, majd Lurdyban :lol: ui: Gellért megint nem hallgatott rám :D ui2 : Morrison2 roppant mód hanyagolandó, mert a helyszínen lehet valami embergyár, annyian vannak :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 ui2 : Morrison2 roppant mód hanyagolandó, mert a helyszínen lehet valami embergyár, annyian vannak :D :lol: Szal a hátsó szobákban valszeg csak b@sznak... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Na milyen vót b7 ? Budapestcset topik havercsávó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 ... Azért remélem láttad Te is, hogy ráírták, hogy 2008...az meg már tavalyi poénnak számít... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Jó reggelt jó munkát :D A reptéren a fizetős parkoló sorompónál áll egy fekete GSi minden nap, nem látok rajta matricát, esetleg innen valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Jó reggelt jó munkát :D A reptéren a fizetős parkoló sorompónál áll egy fekete GSi minden nap, nem látok rajta matricát, esetleg innen valaki? Nemnem, a srác a bódéban ül bent. Akkor találkozol vele ha nem fizettél az automatánál és a kijáratnál veszel jegyet. Vagy akkor amikor vettél, csak beszippantotta a gép és nem nyitja mellé a sorompót. Ilyenkor felírja a rendszámot, és kienged ingyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Ahogy Norbi is mondta már, Én csak Liqui Molyt használok. Szívóba mindig ezt: http://picture.yatego.com/images/459ba31e80d509.7/1092.jpg A LET-be meg szerintem ez megy majd: http://picture.yatego.com/images/459ba31e80d509.7/1391.jpg Én a 10W60-n gondolkodtam szívóba, az nagy gáz lenne ha olyat raknék belőle. A castrol-hoz visszatérve, nagyon sok cég csomagolja már és asszem az eredeti színe piros-arany-zöld. Sőt a piros feliratos edge normál kőolaj származék, a zöld feliratos pedig újrahasznosított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Nemnem, a srác a bódéban ül bent. Akkor találkozol vele ha nem fizettél az automatánál és a kijáratnál veszel jegyet. Vagy akkor amikor vettél, csak beszippantotta a gép és nem nyitja mellé a sorompót. Ilyenkor felírja a rendszámot, és kienged ingyen :D Faxa márkatárs :D :lol: :lol: Én azért se írnám fel a gsi-ket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Hajógyári nem csak gyorsulni volt jó anno (vazz ennek is má vagy 5 éve) http://www.youtube.com/watch?v=nvBmkozNI00 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Faxa márkatárs :lol: :lol: :lol: Én azért se írnám fel a gsi-ket :lol: Szövegértelmezés egyes, leülhtesz fiam :P :D ;) Csak azokat engedi ki akiknek valamiért benyelte a jegyét az automata, legyen az akár 1.6D Golf ;) Jo változatos, érdekes munka lehet..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Csak azokat engedi ki akiknek valamiért benyelte a jegyét az automata, legyen az akár 1.6D Golf :D Igen de mivel nem lehet bizonyítani se a tényt magát, se az ellenkezőjét, ezért van szükség felírni a rendszámot hogy feltűnjön ha 5szörre is pont benyeli az ótómata a kifizetett jegyedet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Sose volt olaj benne 10e km-ig..legalábbis nálam nem :lol: Mééé, elfogy addigra? :lol: :lol: Viszont az RS meg a valvoline 10W60 fekete volt 1000km után :S Megégett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Történelmi esemény...párbajozik az ascona :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Történelmi esemény...párbajozik az ascona :D Nem vagy Te már öreg ehhez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts