loree_gsi16v Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2719915_opel_vectra_1999 Azért ha lehet ne egy nap alatt vegyél autót, hanem jól nézz szét és alkudj, most úgy is engednek :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Ja ja ezt tiszta sor, nem kapkodom el de nem is akarok a pénzen ülni és hiányzik a vezetés nagyon már... Azért ha lehet ne egy nap alatt vegyél autót, hanem jól nézz szét és alkudj, most úgy is engednek :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Tényleg Tom! Mizu az osztóműveddel??? Vége. Sz@rrá tört kívül, belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 890-ért viheted a fehéret és bennehagyom a zenét meg a kempingszéket :D :lol: de a pótkerekemet kiszeded remélem :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Vége. Sz@rrá tört kívül, belül... Te semmire nem tudsz vigyázni??? Most mi lesz ha az enyim is tönkre megy??? Hogy fogok így kölcsönkérni tőled egyet??? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Vége. Sz@rrá tört kívül, belül... Gázzzz :D Máshol is vannak gondok : http://belsoseg.blog.hu/2009/02/06/nem_zorog_a_haraszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 :lol: Sajnos nem volt teli hó, sok helyen aszfalt volt, így nem nagyon mertem állatkodni, és a hely is elég szűk volt, kellett volna a tempó... :lol: De belülről sokkal nagyobb feeling volt, mint ami látszik... Zsííííírr a hangja! :D Mikor viszel már egy karikát :lol: bár gondolom kivan a t@@@d már a karikáktól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Máshol is vannak gondok : http://belsoseg.blog.hu/2009/02/06/nem_zorog_a_haraszt hát akkor ilyet se kell venni, mint ahogy 4x4 turbo vektrát meg calit se... Legalábbis nekem... :lol: pedig gondolkoztam rajta hogy hétfőn bemegyek egy Nissan szalonba és elhozok egyet, de így nemkell... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Egyébként hogyvagytok??? cseperedttek nődögéltek ?? :D Köszi, növünk, mint a gomba. Mármint Tomika. Már tanul brümmögni, és még mindig szeret autókázni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Köszi, növünk, mint a gomba. Mármint Tomika. Már tanul brümmögni, és még mindig szeret autókázni :lol: ezt most melyik Tomikáról írtad ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 pedig gondolkoztam rajta hogy hétfőn bemegyek egy Nissan szalonba és elhozok egyet, de így nemkell... :D Ha meggondolnád magad, tudok intézni kedvezményt :lol: :lol: És tudom hogy mindenkit nagyon érdekel de pont 600km után kellett tankolnom, 46.5 lityi fért bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 10000 KM után az RS nek ilyen a színe..... bár annyira nemlátszik mert szar a kép de szép aranybarna! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090207/DSC01506_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090207/DSC01505_www...ltoltes.hu_.jpg 10000 KM után az RS nek ilyen a színe..... bár annyira nemlátszik mert szar a kép de szép aranybarna! :lol: Szép-szép, de a szelepfedélen meg a hőpajzson már nem mutat olyan jól... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Szép-szép, de a szelepfedélen meg a hőpajzson már nem mutat olyan jól... :D A hónapban ugy is cserélek mindent olaj olajszűrő + légszűrő pollen ,,, hidrotőkék és az összes tömítést amit csak kilehet motorbontás nélkül :lol: A hengerfejre értem:D mert az olajszivatyú alatt is cserélem de még lehet az olajszivatyút is psze nem rossz de ocsón hozzájutok a gyári újhoz így lehet kicserélem! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 jah kihagytam: utána komplett fékrevizió tárcsák betétek fékvezetékek dugatyúk.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Szép-szép, de a szelepfedélen meg a hőpajzson már nem mutat olyan jól... :D Az ráégett motor vax, 0km-n is ilyen volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Te Laci! A nívó miért fönt olajos és alul nem, rácsöppentettél az új olajból? :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Te Laci! A nívó miért fönt olajos és alul nem, rácsöppentettél az új olajból? :D :lol: :lol: :lol: :D ;) meleg a moci üzemin volt, előtte álítottam le ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 :lol: :D ;) meleg a moci üzemin volt, előtte álítottam le ;) A karter-ba pedig ilyenkor nincs olaj mi, mert jó a szivattyú :D :lol: :lol: Na jó csak viccelek veled, én is most fogok cserélni edge-re :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Nekem meg nagyon fura de ez a motorom egyáltalán nem eszi az olajat. Kicsi se fogyott belőle pedig már 7000km-t elmentem vele. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Nekem meg nagyon fura de ez a motorom egyáltalán nem eszi az olajat. Kicsi se fogyott belőle pedig már 7000km-t elmentem vele. :lol: ne is egye :lol: Az a jó ha nem eszi enyémsem eszi de a kurv@ tömítéseknél pötyögteti 10000Km en elszórt már 8dl -t :D jah és a fötengely szimeringnél elfolyt 4dl a 8dl-ből.... amikor szarvolt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 http://kepfeltoltes.hu/090207/DSC01506_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090207/DSC01505_www...ltoltes.hu_.jpg 10000 KM után az RS nek ilyen a színe..... bár annyira nemlátszik mert szar a kép de szép aranybarna! :D Biztos vagy benne, hogy akkor jó egy olaj, ha nem lesz fekete sok km után se? Azért lesz fekete egy olaj, mert felveszi a szennyeződéseket és ez egy nagyon fontos tulajdonsága a motorolajoknak. Amit nem vesz fel az olaj az pedig lerakódik valahol. Egyébként ezt alátámasztják azok a képek is, amiket olyan motorok belsejéről láttam, amikben RS-t használtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Biztos vagy benne, hogy akkor jó egy olaj, ha nem lesz fekete sok km után se? Azért lesz fekete egy olaj, mert felveszi a szennyeződéseket és ez egy nagyon fontos tulajdonsága a motorolajoknak. Amit nem vesz fel az olaj az pedig lerakódik valahol. Egyébként ezt alátámasztják azok a képek is, amiket olyan motorok belsejéről láttam, amikben RS-t használtak. Te figyeljmár az eszedbe sem jut esetleg hogy ennyi km után is pöpec a moci??? :lol: nemmindenki baxxa neki folyamatosan ám azért ezt vedd figyelembe :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Amit nem vesz fel az olaj az pedig lerakódik valahol. És az olajszűrő azmeg dísznek van nemde?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 nemmindenki baxxa neki folyamatosan ám azért ezt vedd figyelembe :D :D Akkor meg minek? :lol: ui: Az én drágám meg már 3 hete besem volt indítva :lol: Tegnap este hazamentem 18 óra meló után gondoltam végre péntek megsétáltatom, de elaludtam a kádban :lol: Jó lenne azzal taxizni ;) hülye skodával felvettem a rózsadombról a megyeri táblát 15 perccel, majdnem összejött, 10,000Ft büntetés :S bezzeg ha a gsi-vel lettem volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts