redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Laci vmelyik du csörr mich gyere át és checkoljunk :wink: öööö nekem is szaraxik amúgy, de mint kiderült ma a minimeeten @lurdy Redinek sem az igaziii :shock: Nekem csak annyi van, hogy a kilinccserés összerakás után nem tolja fel rendesen a pöcköt és emiatt nem lehet kinyitni a jobb oldali ajtót. Lehet, hogy csak szorul vmi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Készültek videok ?! N :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Cső neketek. Már rég irta a fórumba mert.....................! Nem tudja valaki , hogy hol lehet magyar honban olyan sportlevegőszűrőt kapni ami turbó effekt hangot ad? Láttam az ebay-en .És légcsavaros megoldással a levegőt sziszegteti.vagy valami ilyesmi.............! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Ejjj ez nekem is kell :lol: E-Bay-en hol van ? (link) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 akkor jobban jársz ha megveszed ebay-en... tényleg dobj már linket mert eddig csak dobról meg sípról hallottam ami turós moci hangot emulál Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Nah ettől dobtam egy hátast! AZ ŰBER GAGYI ,X@R :lol: http://www.sunamiturbo.com/ Engem is valami mechanikus megoldás érdekelne (pl.: valami pörgő lapát vagy mittom és mi........ :wink: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 Nah ettől dobtam egy hátast! AZ ŰBER GAGYI ,X@R :lol: http://www.sunamiturbo.com/ Trabiba zsír! :) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Wolfi Devilz fórumon vki keresett gyári rugót 4 gsi, mondtam neki h itten el lehet tégedet érni, ha gondolod azért keresd + a srácot, ha mevannak mé a rugók :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 nincs neki meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 nincs neki meg... közben láttam írtad ott ish :wink: meg láttam a leveled is :lol: intézkedem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 hmmmmm :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 hmmmmm :shock: :shock: Kedves kis családi sedan! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Szerintem épített autó. :wink: Nem gyári gsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 96-os létére eléggé régi a motor "konfig" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 96-os létére eléggé régi a motor "konfig" :lol: Laci4 mocija se X20XE!S, az övé a csapat legfiatalabb masinája, C20XE-vel. Amúgy ITT egy óccsósááág!Ilyenkor szokta Kess cartárs a fejét vakargatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Laci4 mocija se X20XE!S, az övé a csapat legfiatalabb masinája, C20XE-vel. Amúgy ITT egy óccsósááág!Ilyenkor szokta Kess cartárs a fejét vakargatni.Ezt néztem én is nekem is feltünt hogy elég olcsó és a képen rendbe van az autó.Kérdés az mi oka ennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Ezt néztem én is nekem is feltünt hogy elég olcsó és a képen rendbe van az autó.Kérdés az mi oka ennek. igen elég érdekes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 hmmmmm :shock: :shock: ez volt fenn anno gsi.hu-n nemde :roll: :?: és ez meg 1 turós cali volt... [right:3021c8ea1d]http://wessyde.uw.hu/tc.jpg[/right:3021c8ea1d] Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 ....és ez meg 1 turós cali volt.... Ez most hogy kerül ide ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Isti ne szopass mindent meg kell mindig indokolni eee? csak úgy báz ez megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Isti ne szopass mindent meg kell mindig indokolni eee? csak úgy báz ez megfelel? He-he. Mi ez ? Szabadasszociációsverseny ? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 nem csak kedvessel nézegettük a lánlovagolókat majd fórum és eszembe 5lött és már linkeltem is, mikor észrevételeztem h 1024*768 majd danlód átméretez feltölt linkel előnézet ámen és nyugtáz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 nem csak kedvessel nézegettük a lánlovagolókat majd fórum és eszembe 5lött és már linkeltem is, mikor észrevételeztem h 1024*768 majd danlód átméretez feltölt linkel előnézet ámen és nyugtáz :wink: Már a "BALESTEK"-be is benyomtad egyszer. Nincs is jobb mint szombat esti elfoglaltság, mint a Lánglovagokat nézegetni ehhhh.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus27, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2005 Laci4 mocija se X20XE!S, az övé a csapat legfiatalabb masinája, C20XE-vel. Ez stim. de csekkold meg a masinám motorkáját.. : http://www.kep.tar.hu/laci4/50104710/14308716#2 külön tekintettel a motor (szemből nézve) jobb oldalát. DIS gyújtás. 96 ban szerintem már nem volt az a régi fajta gyújtás, mint a linkben lévő sedanba.. az tipikus öreg c20xe Meg GSI TID-del? :? Szal fura egy szerzet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus28, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2005 Már a "BALESTEK"-be is benyomtad egyszer. Nincs is jobb mint szombat esti elfoglaltság, mint a Lánglovagokat nézegetni ehhhh.... :lol: bazz isti nincs jobb mint masokat baszogatni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts