Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Milyen kód? C20NE? De az eredetvizsga akkoris necces lesz... Meg kell kérned Robot menjen veled eredetvizsgára. Amúgy hirdesd meg, hátha jól elviszik aztán kész. Grat a cégvashoz! igen necces... ezért is akarom visszacsere... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 igen necces... ezért is akarom visszacsere... Itt fórumon nem keres senki GSit? Hátha üzembentartóival elmenne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Siettünk, vazz :lol: http://www.opel16v.hu/galeria/42/16.jpg Utána még egy gyanútlan teherautógumit is elütöttünk az egyik lassítóban, szal egy nap kétszer törtük a lököst :D Siietsz.. peeersze.. csak nyomtál egy satut..jóóól fog az első féked :lol: Lanti.. jól érzékelem, hogy a Gsi megy a levesbe, és másik kocsi van? Akkor amit vettél SAL szett, az nem lesz beépítve? Ha nincs helye, lehet majd átveszem.. de átmegyek a hi-fi topikba.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 aki esetleg szeretne venni egy ######a gsi-t az PM me :D T1-R nem eladó külön? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Én tuti nem b@szakodnék motor cserével....Rakd fel x ért és úgy is elviszik...ha nem akkor NE vel se fogják.... Ezt mondtam én is neki,biztos nem raknék vissza bele Ne-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Szerintem is ez a legjobb megoldás,mert minnél több idö telik el annál kevesebbet ér,és annál többe került addig....... Látom már nem szereted a gsiket,legalább is mindenkit sürgetsz hogy zuzza be. :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Látom már nem szereted a gsiket,legalább is mindenkit sürgetsz hogy zuzza be. :lol: :lol: :lol: ha csak az övé marad akkor az feláras lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 ha csak az övé marad akkor az feláras lesz :D azért gyűjtögetem én őket :lol: nehogy már csak neki legyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 azért gyűjtögetem én őket :D nehogy már csak neki legyen :lol: hát igen benned elég erős konkurenciára talált :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 hát igen benned elég erős konkurenciára talált :lol: dehogy is,én hülye vagyok nem konkurencia :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2607572_opel_astra_1992 PL ! És semmi extra! Akkor Lantié alsóhangon 500 XE-vel! (psze énvéleményem) :D azért ez egyben van kinézetre és a papirjai is okésak, ami nem mind1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Én már szinte biztos vagyok benne hogy eladni nem fogom az enyémet,max beszámoltattni az újba....de erre elég kicsi az esély ;) Viszont az biztos hogy egy forintot nem költök arra,ami nem a normális müködéshez szükséges....... a második mondat a legjobb :D :lol: :lol: a hifi meg magától esett bele :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 dehogy is,én hülye vagyok nem konkurencia :lol: :lol: meg max őszinte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 azért ez egyben van kinézetre és a papirjai is okésak, ami nem mind1. köszi csabi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 köszi csabi :D hát bocsi de nem így van? A tied lakatolás és egyebek előtt van nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Látom már nem szereted a gsiket,legalább is mindenkit sürgetsz hogy zuzza be. :lol: :D :lol: Az nem igaz hogy nem szeretem,csak úgy érzem kicsit benőtt a fejem lágya....... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 a második mondat a legjobb :D :lol: :lol: a hifi meg magától esett bele :lol: :D ;) Az szerinted a normális müködéshez szükséges???????????? :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Ilyen kellene! :D http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Február3, 2009 Megoszt Elküldve Február3, 2009 Az szerinted a normális müködéshez szükséges???????????? :lol: :lol: :lol: hát ezaz hogy nem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Az nem igaz hogy nem szeretem,csak úgy érzem kicsit benőtt a fejem lágya....... :D Örexel. Hifire is csak azért költesz mert olyanra nem költesz ami nem a normál működéshez kell. Tök világos, normálisan a hifitől megy a kocsi. (Orvos látott már? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Örexel. Hifire is csak azért költesz mert olyanra nem költesz ami nem a normál működéshez kell. Tök világos, normálisan a hifitől megy a kocsi. (Orvos látott már? :lol: ) Pont ez jutott nekem is eszembe,amikor azt írta,benőtt a feje lágya. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Pont ez jutott nekem is eszembe,amikor azt írta,benőtt a feje lágya. :D Akkor nem csak én nevettem azon a soron :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Akkor nem csak én nevettem azon a soron :lol: :lol: én megvédem! A zenét bárhová átrakhatja... amúgy meg mostantól.. a zene meg lassan kész!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 Ilyen kellene! :lol: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Vazz... De ahogy látom a műhelyük (legalábbis az a hátsó udvaros rész) nagyon hasonlít a Hajósira :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február4, 2009 Megoszt Elküldve Február4, 2009 A zenét bárhová átrakhatja... A motort is... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts