Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 ha közel annyit ki lehetne belőle árulni akkor egy percig nem gondolkodnék..... Elhiszem neked, mondjuk sztem azért elbontani tesem szívesen.... Amugy mi a reális ára egy oylannak mint a tiéd?
coupe Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 ha közel annyit ki lehetne belőle árulni akkor egy percig nem gondolkodnék..... Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem 400-450nél nem ér többet..... :D
Lanti Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Akkor mégis kér kenyeret :D :lol: nem-nem... elvan ott a mélygarázsba... de tényleg most még azt érzem, hogy nem mind1.. lehet fél év múlva eljutok oda ahová Anti.. mind1 csak vidd már ellllll :D :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Elhiszem neked, mondjuk sztem azért elbontani tesem szívesen.... Amugy mi a reális ára egy oylannak mint a tiéd? Szerintem 500, és vigyék...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem 400-450nél nem ér többet..... :lol: de annyit nem igazan lehet belőle kiárulni szerintem..... :D
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 de annyit nem igazan lehet belőle kiárulni szerintem..... :D Viszont ahogy anti meg Coupe mondja egyben el lehet adni annyiért szetem!
Atommanó Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem 400-450nél nem ér többet..... :D akkor már én is sokat mondtam...nem nagyon figyelem a GSI-k árát mostanság...
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 akkor már én is sokat mondtam...nem nagyon figyelem a GSI-k árát mostanság... Én ma néztem a használt autót , nagyon vegyes a kínálat.... és nagyon elszáltak az árak,,,, Asszem láttam NE-t is 400 felett!
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2607572_opel_astra_1992 PL ! És semmi extra! Akkor Lantié alsóhangon 500 XE-vel! (psze énvéleményem) :D
coupe Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Én ma néztem a használt autót , nagyon vegyes a kínálat.... és nagyon elszáltak az árak,,,, Asszem láttam NE-t is 400 felett! A drágák több mint fél éve fent vannak......az olcsók meg sz@rok.....de sajna akik ezeket veszik,nem az állapotát nézik :D
coupe Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 http://www.hasznaltauto.hu/2607572_opel_astra_1992 PL ! És semmi extra! Akkor Lantié alsóhangon 500 XE-vel! (psze énvéleményem) :D Ez tuning :D :lol: :lol: :lol:
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 A drágák több mint fél éve fent vannak......az olcsók meg sz@rok.....de sajna akik ezeket veszik,nem az állapotát nézik :D Psze hogy nem, 150LE és jujj csak ennyi akkor megvesszük :lol: Psze valakinél így megy! Ami meg oylan minta tiéd... Mi a férfinemiszerv kerül ebbe ennyibe mikor ez is csak 150 LE mint a többi azmár nemérdekli hogy nincs szétrohadva és friss a dukkó! meg sorolhatnám....
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Ez tuning :D :lol: :lol: :lol: Az üléshuzatra és a lángnyelves Typer szőőnyegre gondolsz??? :D ;) ;) :lol:
coupe Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Az üléshuzatra és a lángnyelves Typer szőőnyegre gondolsz??? :D :lol: :lol: :lol: Matrica,és hátsó ajtó falazás..... :D ;) ;)
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Fentvolt egy szép GSI anno Lacié 1.2 be vagy mennyiért a szép felókkal ha lett volna pénzem akkor.... biztos eladttam volna az enyémet és elmegyek érte és alku nélkül elhozom... nagyon tetszik a mai napíg az a GSi sztem gyönyörű!
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Matrica,és hátsó ajtó falazás..... :lol: :lol: :lol: Ja azt nem is néztem :D Na és az az Astra felirat veszettül kell rá :D
coupe Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Psze hogy nem, 150LE és jujj csak ennyi akkor megvesszük :D Psze valakinél így megy! Ami meg oylan minta tiéd... Mi a férfinemiszerv kerül ebbe ennyibe mikor ez is csak 150 LE mint a többi azmár nemérdekli hogy nincs szétrohadva és friss a dukkó! meg sorolhatnám.... Én már szinte biztos vagyok benne hogy eladni nem fogom az enyémet,max beszámoltattni az újba....de erre elég kicsi az esély :lol: Viszont az biztos hogy egy forintot nem költök arra,ami nem a normális müködéshez szükséges.......
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Én már szinte biztos vagyok benne hogy eladni nem fogom az enyémet,max beszámoltattni az újba....de erre elég kicsi az esély :lol: Viszont az biztos hogy egy forintot nem költök arra,ami nem a normális müködéshez szükséges....... Hála neked Antinak meg annak aki sokat épített autót, én is csak is állapotmegörzésre költök :D Mert így láttam mit nyomtatok bele és hogy mennyire nemérdemes :lol: De azért még egy friss dukkót én megejtek a düdün! :lol:
coupe Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 De azért még egy friss dukkót én megejtek a düdün! :lol: Az a legdrágább project :D
Xray Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Az a legdrágább project :D Tudom, de sajnos kénytelen leszek előbb utóbb,,,, mert kezd elharapóznia sok kavicsnyom.... a fényezés már nem fitt... 16 éves és igen igen látszik rajta! főleg ahol javítva lett a sárvédő íveknél! :lol:
mélykék76 Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 Az a legdrágább project :lol: És a turbósítás ? :D
Gelko Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 ha Lanti Xe-vel adja el akkor üzembentartóit ad egy ideggennek pl vagy hogy iratja át ? -szarakodjon az új tulaj a motorcserével.... van valami okosság ? :D
Lanti Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 ha Lanti Xe-vel adja el akkor üzembentartóit ad egy ideggennek pl vagy hogy iratja át ? -szarakodjon az új tulaj a motorcserével.... van valami okosság ? :D nekem nincs motorszámom a forgalmi csak kód
Gelko Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 nekem nincs motorszámom a forgalmi csak kód jaaaaa...de jó neked... :D
Albert Elküldve Február2, 2009 Elküldve Február2, 2009 nekem nincs motorszámom a forgalmi csak kód Milyen kód? C20NE? De az eredetvizsga akkoris necces lesz... Meg kell kérned Robot menjen veled eredetvizsgára. Amúgy hirdesd meg, hátha jól elviszik aztán kész. Grat a cégvashoz!
Recommended Posts