Vktr Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Viktor! Tudnál nekem mondani egy cikkszámot váltórudazat csuklóinak felújító szettjéről. Kerestem már mindenhol és biztos fentt is van de nem találtam :D :lol: Köcce!!! Tudnék, de nem akarok, :lol: , kb 8E ft az összes, mert szett nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Kötöző, szélesragasztó! :D A fagázóló rallis rutin mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 A fagázóló rallis rutin mi? :D Teljesen általános rutin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Teljesen általános rutin :D Úgylátom nem a te rutinod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Úgylátom nem a te rutinod :lol: Néha a szerelők is dolgozhatnak ám a csapatban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 http://www.opel16v.hu/galeria/42/39.jpg De minek ragasszák le? Végre kapna levegőt a szűrő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 De minek ragasszák le? Végre kapna levegőt a szűrő :D Kap az bőven, ahogy lobogunk a pályákon :lol: Nem a dugóban kell ám állnunk vele :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Illetékesek! Mikorra várható az idei soltvadkerti tali? :D Van már infó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Illetékesek! Mikorra várható az idei soltvadkerti tali? :D Van már infó? Szokásos tempóban szerveződik: "már tárgyalunk róla" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Szokásos tempóban szerveződik: "már tárgyalunk róla" :D Na akkor majd várjuk az új infókat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Kötöző, szélesragasztó! :D Tényleg ez jobb :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Tudnék, de nem akarok, :D , kb 8E ft az összes, mert szett nincs. Ok.Thx. Azt hittem van ilyen felújító készlet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Teljesen általános rutin :lol: http://www.opel16v.hu/galeria/42/39.jpg Ejjj Gabi, rutin vizsga disznóé volt?!!! :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Ejjj Gabi, rutin vizsga disznóé volt?!!! :lol: :lol: :lol: Siettünk, vazz :D Utána még egy gyanútlan teherautógumit is elütöttünk az egyik lassítóban, szal egy nap kétszer törtük a lököst :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Na akkor majd várjuk az új infókat :D Addig állj te fél lábon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Siettünk, vazz :lol: http://www.opel16v.hu/galeria/42/16.jpg Utána még egy gyanútlan teherautógumit is elütöttünk az egyik lassítóban, szal egy nap kétszer törtük a lököst :D :lol: Ezt nem tudom megunni!Rongicsosan... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 :lol: Ezt nem tudom megunni!Rongicsosan... :D Mekkora duma van benne besz@rtam :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 :lol: Ezt nem tudom megunni!Rongicsosan... :D :lol: "mi va? csúszik?" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 aki esetleg szeretne venni egy ######a gsi-t az PM me :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 aki esetleg szeretne venni egy ######a gsi-t az PM me :D 10e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 aki esetleg szeretne venni egy ######a gsi-t az PM me :D Akkor meg is van az aláírásodban a c20??? helyesen. Traktor. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 Akkor meg is van az aláírásodban a három kérdőjel helye. Traktor. :D :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 aki esetleg szeretne venni egy ######a gsi-t az PM me :D sap-006 miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 sap-006 miatt? akár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február2, 2009 Megoszt Elküldve Február2, 2009 akár :D Ez gyors volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts