Atommanó Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Akkor én Gerivel megyek, mert vagy igen vagy nem...:-))))))))))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 ....és bekap6od direkt nem írom be, mert elvielg ráérek, de kezdek félni, hogy sosem jutok ki.... Te márcsak ismered magad :wink: :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Akkor én Gerivel megyek, mert vagy igen vagy nem...:-))))))))))))))))) Értem, akkor nem jöttök :wink: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Te márcsak ismered magad :wink: :lol: :) :( ...még csak kezdi... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 ájájájáj már megest belefutottam egy magasröptű csevelybe eeee Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 és bekap6od direkt nem írom be, mert elvielg ráérek, de kezdek félni, hogy sosem jutok ki... majd kiderül vagy beborul :lol: :) ejj ombre multkor sem jöttél most már ideje lenne...nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 @Anti: C20LET csak a "tető" miatt lenne igazán kemény Viszont megvan a kék gép is... úgyhogy bővítettem az Opel állományomat egy picit... Bár ez sajnos nem GSi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 @Anti: C20LET csak a "tető" miatt lenne igazán kemény Viszont megvan a kék gép is... úgyhogy bővítettem az Opel állományomat egy picit... Bár ez sajnos nem GSi Királyság!!!!!! Hát no tető, meg c20let, az azért nem hangzik rosszul miii? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Viszont megvan a kék gép is... úgyhogy bővítettem az Opel állományomat egy picit... Bár ez sajnos nem GSi meséjjjjj Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 ejj ombre multkor sem jöttél most már ideje lenne...nem? rajta vagyok 8) Anti hozd ki a ragacsot én meg viszem cserébe a kopitatót :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Helló Géjesiiisek! 2 önként jelentkezőt keresek, aki tudna nekem egy picit segiteni. az egyik nek gyári GSI autója kellene hogy legyen, gyári GSI rugókkal. A másik olyan 30 mm es ültetéssel. szeretnék egy picit hasonlitgatni, és dönteni, hogy mi kell nekem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Helló Géjesiiisek! 2 önként jelentkezőt keresek, aki tudna nekem egy picit segiteni. az egyik nek gyári GSI autója kellene hogy legyen, gyári GSI rugókkal. A másik olyan 30 mm es ültetéssel. szeretnék egy picit hasonlitgatni, és dönteni, hogy mi kell nekem :lol: de akinek gyári rugója van annak lehet hogy ugyanolyan leharcolt a gátlója mint a Te régid :? félek, hogy fals infót gyüjtesz igy be meg nekünk van a küszöbtoldat is és sztem az is nagyon sokat számit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus24, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2005 Ejj.. de jókat nevettem :lol: :) Jó kis csevejek voltak itt. Aztec: jó kis informátoraid vannak.. irigyellek :wink: Uhuhu.. nekem gyári, de holnap sajna melózok pont este.. viszont nemsokára valószinüleg lesz egy épp gyári rugóm :( meg egy kicsit törött darabb :D Mondjuk most is figyel egy pár nálam, csak épp kérdés, h ez vajon mennyire gyári :roll: http://www.kep.tar.hu/laci4/50073312/13031950#2 de a csere után kiderül.. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Aztec: Már kérdeztem, de lehet átsiklottál rajta, vagy én a válaszon. A jobb A oszlopod (lábtér) mennyire van lebontva? a központi zár vezérlőjéhez mennyire nehéz hozzáférni? (ha le lenne bontva, nem nehéz, ha nincs nemérdekes) Ki szeretném próbálni, nem-e azért szarakodik a központi, mielött szétszerelném az ajtókat. Más. Ilyen csövet, ami a légtömeg és a légszűrő ház között van, látott már vki bontóban? http://laci4.uw.hu/GSI/legtomeg.jpg (nem a jelölt, hanem a szigszallagos) mert már tele a tököm vele.. ha nincs elmegyek a csergőbe oszt megveszem. csak sajnálom érte a 6-7 ezret vagy mennyit :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Aztec: Már kérdeztem, de lehet átsiklottál rajta, vagy én a válaszon. A jobb A oszlopod (lábtér) mennyire van lebontva? a központi zár vezérlőjéhez mennyire nehéz hozzáférni? (ha le lenne bontva, nem nehéz, ha nincs nemérdekes) Ki szeretném próbálni, nem-e azért szarakodik a központi, mielött szétszerelném az ajtókat. Laci vmelyik du csörr mich gyere át és checkoljunk :wink: öööö nekem is szaraxik amúgy, de mint kiderült ma a minimeeten @lurdy Redinek sem az igaziii :shock: Anti s tényleg velem jötté' THX a cuccokat :wink: SXP a sok pályázás után thök boldog voltam h a BC 8.3-8.4et dob ki átlagnak s mijattad néééézd :lol: :) [right:993b26ddaa]http://wessyde.uw.hu/DSCF2181.jpg[/right:993b26ddaa] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Hat ez szar ugy :lol: nekem 12litert irt mikor haza értem :) na rakjal képet meg Videot ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 rakok 2t inkább és 5ezertől húzok el melletted :twisted: hát nem fogkok bepakkolni 1 idejigaz 100 ecsém :lol: :wink: check DIS brádör Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 nem lettek jók a képek amit csináztam.... [right:49a664a3c0]http://wessyde.uw.hu/DSCF2171.jpg[/right:49a664a3c0] ejj mán mos' látom Rastalos kollega is ottan volt ee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Poén lett ez az Angel Videjó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 Poén lett ez az Angel Videjó :8 én mondtam nem hittél nekem Teeeeeee..... még mindig a qu szussison filingelek hogy elbaszta nekünk... jah meg az az osztrák csira is... nu mind1.. redi csibészes a kocsid orra kedvesem szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 ....redi csibészes a kocsid orra kedvesem szerint :).... Csibészes=nyithatatlan ? :lol: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus25, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2005 nem feltétlen mista 3mm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 ....redi csibészes a kocsid orra kedvesem szerint :(....nekem is tetszik 8) Csibészes=nyithatatlan ? :lol: :twisted: :twisted: ugyanmár csak kell hozzá - 1 db gsi tomi aki megfelelő szakértelemmel tudja lökdösni a géptetőt, - 1 db ember aki bent játszik a nyitókarral a 2 végállás között - 1 db kiskacsójú redi mert csak az ő praclija fér be, hogy kioldja a reteszt ennyi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 és ezzzz? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Augusztus26, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2005 és ezzzz? http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1024 Hűha!! :confused3: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts