Demó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 az enyém teljesen sik nem volt szarul megcsinalva .. biztos mert az még az elsö darabokbol valo igen 60mm lessz ha levagod , az enyem le van vágva ... de a peremet rajta kell hagyni mert a sok luzer azt hasznalja sablonak és siman le csuszik a csö mert nem fog mire felfeküdni Igen, gondoltam hogy az a perem nem azért van, hogy azt is még levágjam, hanem hogy legyen egy váll, ami nem engedi lecsúszni a csövet. :lol: Még nem láttam olyant, aki levágta volna a vállat, de könnyen elképzelhető, hogy van aki úgy gondolja, hogy úgy a jó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Jégcsap :lol: Blöe.. most elhánytam magam... cső all... állok ma a gellérten, várok a villamosra...lámpához beesik egy ilyen off autó. Mondom magamba, rugd el neki k.csög.hát elrugta :lol: :D Nah..ettől viszont jobban lettem...dááá céééép hangja van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 szerintetek octavia v jetta? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 szerintetek octavia v jetta? :D Octavia nagyobb, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Octavia nagyobb, nem? hát a fene tudja.. igazából tök ugyanaz a két autó... belsőre pl...de lehet h tényleg nagyobb az octavia belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Turbós legyen, és legyen benne potenciál... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Turbós legyen, és legyen benne potenciál... :lol: :lol: Vw group only diesel & max 150LE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Azért sose felejtem el amikor szívtátok a vérem a dízel miatt...majd kaptok most ti is....ne aggódjatok...büdös koromgyárak...a szállópor okozói...nem is lenne gond, ha nem lenne az a sok büdös dízel... :D :lol:...és Ti is közéjük...pffffffff...áááááááááá.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Azért sose felejtem el amikor szívtátok a vérem a dízel miatt...majd kaptok most ti is....ne aggódjatok...büdös koromgyárak...a szállópor okozói...nem is lenne gond, ha nem lenne az a sok büdös dízel... :D :lol: ...és Ti is közéjük...pffffffff...áááááááááá.... :lol: :lol: van még saab 93 is az 1.8 benzin 122Le... de az nemteccik annyira..... amugy szerintem a skoda nem füstöl egyáltalán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Vw group only diesel & max 150LE :D jaa hogy neked lenne ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 jaa hogy neked lenne ? :D jah.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 van még saab 93 is az 1.8 benzin 122Le... de az nemteccik annyira..... amugy szerintem a skoda nem füstöl egyáltalán... még...úgy is odacsavartok annak a füstcsavarnak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 még...úgy is odacsavartok annak a füstcsavarnak... :D ez komoly gép volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 szerintetek octavia v jetta? :D jetta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Redi! Elmélkedsz? Talán valami költő lesz belőled :D :lol: :lol: Csak még valahogy túl kéne jutnia a "megnemértett" szinten, mert így még az utókor sem fog foglalkozni vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 amugy szerintem a skoda nem füstöl egyáltalán... attól hogy nem látsz valamit, még létezhet :lol: ha a környezetcédelem is fontos, akkor részecskeszűrővel kéred :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 szerintetek octavia v jetta? :D tárgytalan :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 tárgytalan :D saab lett vagy ugrott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 saab lett vagy ugrott? Csak hülyéskedtek és kapott egy használt logant :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 milyen laptopod van eladó és mennyiért? Miért nem szólsz, tudod hogy vannak rá embereim. Emittenvanleirvae. Köszi http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=462809 Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 attól hogy nem látsz valamit, még létezhet :lol: ha a környezetcédelem is fontos, akkor részecskeszűrővel kéred :lol: :D Gondolom a környezetvédelem akkor is számít neked,mikor versenyautóba ülsz :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 tárgytalan :lol: Fogadjunk Skordi lett... :lol: Mondjuk én szerintem Saab-ot választottam volna...azért az mégis csak Saab... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Fogadjunk Skordi lett... :lol: Mondjuk én szerintem Saab-ot választottam volna...azért az mégis csak Saab... :D Meg az is csak négybetűs mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Gondolom a környezetvédelem akkor is számít neked,mikor versenyautóba ülsz :lol: :D Na az se mocskol jobban, mint egy 10 éves tádé :lol: :lol: Meg amennyit használom... egy villanyautó többet szennyezi a környezetet évente, mint a versenyautóm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Dikkazalsógomb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts