Albert Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Még nem raktam fel pedig meg van minden hozzá. Csak érdeklődtem. Akkó neked nemkell igazából? Mi ez a pénzszórás? Elment a laptop vagy bejött valami a tőzsdén? :D Amióta elvesztettem az összes pénzemet először előző héten néztem rá a tőzsdére kb. Vettem kedden 15db molt csütörtökön meg eladtam, kerestem 4500Ft-ot hurá :lol: Laptop megvan még nemkell senkinek :lol: voltam Egerben és jól meghúzattam (még tegnap este is :lol: ), azóta tökéletes semmi visszarúgás, dadogás :D ;) ;) Ennyi, ez volt a baja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Anti meddig melózol? Ha sikerül hamar szabadulnom a rózsadombról beugronk, az mondjuk 2-3 óra múlva! Hmmm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Anti meddig melózol? Ha sikerül hamar szabadulnom a rózsadombról beugronk, az mondjuk 2-3 óra múlva! Hmmm? Sima ügy.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Akkó neked nemkell igazából? Amióta elvesztettem az összes pénzemet először előző héten néztem rá a tőzsdére kb. Vettem kedden 15db molt csütörtökön meg eladtam, kerestem 4500Ft-ot hurá :lol: Laptop megvan még nemkell senkinek :D Ennyi, ez volt a baja :lol: Ha jó áron van elviszem :lol: Amúgy most a fogyim vegyesen 60, Gyöngyös, Eger a 30-ason 7,2 :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Na gyerekek! A rángatózással elmentem a villamossági haveromhoz rátoltuk laptopra. Hiba semmi minden tökéletes, azt mondta, hogy esetleg amíg dájrektszűrő volt rajta lehet hogy olajat szívott a légmennyiség szenzor, vagy az állásban a befecsik kicsit megmacskásodtak a jó magyar benzintől. Benzin nyomás is tökéletes. Még a múltkor írtam hogy vettem aegy motor hőfokjeladót de nem volt jó mert durrogott az autó. Na most jön a poén. Lehúzom a csatit rárakjuk az új érzékelőt és a laptop azt mondja -39fok, na jó próba 3 féle ellenállással, akkor sem volt jó, ha visszadugtam a régi hőfokjeladóra ami ugrálva mutatta a hőfokot az nagyjából jó volt. Akkor rámértünk a vezetékekre, és ekkor jön a besz@rás: a negatív szálon jött a pozitív a pozitívon pedig nem volt negív. Adtunk külön teste és egyből jó lett az új szenzor. A régi valszeg azért működött, mert a belső szál hozzá ért a külső rézburkolathoz és a fagyállós víz letestelt. Ezért állt le nekem néha hidegen, most tökéletes. Amióta megvettem így jártam vele. Esetleg kint anno direkt ilyen fekete csatis szenzort raktak bele, hogy jó legyen a motorhőmérséklet. A dadogást nem sikerült elhárítani tegnap, de ma voltam Egerben és jól meghúzattam (még tegnap este is :lol: ), azóta tökéletes semmi visszarúgás, dadogás :D ;) ;) A villamossági srác azt mondta, hogy 92 óta van szakmába főleg opelokkal és vw-el foglalkozik (van neki egy elektromos 3-s golfja, g*ci komoly semmi hangja) de ilyennel még soha nem találkozott és azt monda ha ezt mesélnék neki nem hinné el. b+ pont valamelyik nap olvastam az egyik jaguáros népitéletben amit a ######i írt a szerelőjéről.....hibajelzéssekkel nemfoglalkozni, mindent végigmérni kézzel mint a ladán meg a zőccségesmercin, sz@rni arra amit a komputer ír :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 cső all... állok ma a gellérten, várok a villamosra...lámpához beesik egy ilyen off autó. Mondom magamba, rugd el neki k.csög.hát elrugta :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 b+ pont valamelyik nap olvastam az egyik jaguáros népitéletben amit a ######i írt a szerelőjéről.....hibajelzéssekkel nemfoglalkozni, mindent végigmérni kézzel mint a ladán meg a zőccségesmercin, sz@rni arra amit a komputer ír :D :lol: :lol: De a srác azon keresztül látta hány fokot mutat a szenzor. Amúgy mondtam neki én is, hogy nem azért nagy szerelő valki mert mert computera van meg programja, hanem azért mert megtalálja arejtett hibákat. Régi 2 comportos laptopja van és anno 950 ezerét vette a programot. Az újak nem nagyon viszi a jó kis dos-s progiját. Ez annyit tud majdnem mit a tech1, egyedül ETC-t nem tud kiolvasni. Újabb verdákhoz új laptop. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Vectra digit műszerfal 50 pézé eladó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Vectra digit műszerfal 50 pézé eladó Sok egy kicsit nem? Vagy ezek ennyiért mennek? :D Corsába egész jó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Sok egy kicsit nem? Vagy ezek ennyiért mennek? :D Corsába egész jó lenne :lol: Sok ennyiért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Sok ennyiért... :D Amennyit kínlódni kell vele. Megvenném ha jó maradna a megtehetó km-em és pontos lenne a tank. Lehet rászánom magam egyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ma kaptam csomagot! :lol: Nem csalódtam a minőségben, mind a 3-nak olyan görbe a felfekvő felülete, hogy egy busz átférne alatta. :D Még jó, hogy olyan puha anyag, hogy simán helyre húzza a csavar. Holnap elviszem őket egy köszörűsnek, hogy tud-e kezdeni velük valamit. Mondjuk elvileg ha rendesen le vannak húzva, akkor így is működniük kellene, mert azért csak elég sokat eladnak ezekből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 ööö....szép....asszem :D :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 ööö....szép....asszem :D :lol: ? Mire vagy kíváncsi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Mire vagy kíváncsi? :D léteznek e fekete lyukak, volt e ősrobbanás, melyik vallásnak van igaza, létezik e értelemes élet ezen a bolygón....de most leginkább azt, hogy mi az a cucc? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 ....de most leginkább azt, hogy mi az a cucc? :D Ez egy nagyobb keresztmetszetű szívócső C20LET-hez, a pillangószelep elé. A második képen látszik a különbség a gyári is az EDS-Motorsport kupak között. Ha az első szelvényt levágom róla, akkor majdnem 60mm lesz a belső átmérője, ami a gyári 47mm helyett egész jónak számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 .....létezik e értelemes élet ezen a bolygón.... Igen, ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott párszor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Igen, ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott párszor. :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 léteznek e fekete lyukak, volt e ősrobbanás, melyik vallásnak van igaza, létezik e értelemes élet ezen a bolygón....de most leginkább azt, hogy mi az a cucc? :lol: Redi! Elmélkedsz? Talán valami költő lesz belőled :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Redi! Elmélkedsz? Talán valami költő lesz belőled :D :lol: :lol: pénz költő...piára :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 vmiért nem működik nekem jól a forum, a legeső(2003) kommnet után lista szerűen jönnek le a kommentek címei illetve h ki mikor írt és semmi más, ha rákattintok akkor tom menézni azt az egy kommentet....... Ilyenkor mit kéne tennem..... :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Laptop megvan még nemkell senkinek :D milyen laptopod van eladó és mennyiért? Miért nem szólsz, tudod hogy vannak rá embereim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 vmiért nem működik nekem jól a forum, a legeső(2003) kommnet után lista szerűen jönnek le a kommentek címei illetve h ki mikor írt és semmi más, ha rákattintok akkor tom menézni azt az egy kommentet....... Ilyenkor mit kéne tennem..... :lol: :D ;) lefeküdni aludni :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 lefeküdni aludni :D :lol: :lol: leülhetsz 1 s :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Ez egy nagyobb keresztmetszetű szívócső C20LET-hez, a pillangószelep elé. A második képen látszik a különbség a gyári is az EDS-Motorsport kupak között. Ha az első szelvényt levágom róla, akkor majdnem 60mm lesz a belső átmérője, ami a gyári 47mm helyett egész jónak számít. az enyém teljesen sik nem volt szarul megcsinalva .. biztos mert az még az elsö darabokbol valo igen 60mm lessz ha levagod , az enyem le van vágva ... de a peremet rajta kell hagyni mert a sok luzer azt hasznalja sablonak és siman le csuszik a csö mert nem fog mire felfeküdni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts