Zsoltee Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Félig összerakva hogy el tudjon menni a fényezőig... Holnap elvileg összerakjuk teljesen ( már amennyire kell ) aztán gó Piliscsabára, ott megint szétszedjük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Én meg ma vettem igen baráti áron egy B Vectra i500 első fékrendszert. :lol: :D 308mm ATE Powerdisc tárcsák, alig használt gyári GM fékbetétek és a két nyereg mindennel. Mivel a Corsára szerintem elég lesz a 294-es Subaru WRX négydugós fék, így ezeket a Vectrára szeretném felrakni. Eladni kár lenne, mivel igen ritka cucc, és a 284-esemért többet kapok, mint amennyit ezért fizettem. Feltéve, hogy rámennek a 16-os turbó felnik, mert csak a fékek miatt nem fogok nagyobb felniket venni és újra felgumizni, mert a 16-osokon teljesen újak vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sikerült az összes vizsgám, így már Zóna taxis lettem :lol: :D Már hiányzott a havi 15- ezer Km :lol: Anti, elkezdtem vinni az utasaimat a Hotelodba :D,(tegnap vittem egy szerelmespárt) beszéltem a kollégáddal, mondta mehetek hétfőn hozzád a suskáért, mert különbem nem viszek oda többet senkit ;) :lol: Illik? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 HI! Zsír...egész héten bent vagyok...aztán dolgozzál rendesen, panaszt ne halljak rád... :lol: amúgy meg utálom a zónát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Ez hol volt?Kerepesin? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 a mazda szerviztől kb 500 méterre, a nagyiccei hév átjárónál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Sikerült az összes vizsgám, így már Zóna taxis lettem :lol: :D http://download.hwt.hu/hwt-img/userpic_62e...bbb53cb19c5.jpg Dikasukárcsávó. Dejó még egy placc lesz ezentúl ahova állhatok ha megyünk kajálni :lol: a mazda szerviztől kb 500 méterre, a nagyiccei hév átjárónál Igen az ott már VeresPéter. Drifter.hu :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Dikasukárcsávó. Dejó még egy placc lesz ezentúl ahova állhatok ha megyünk kajálni :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 HI! Zsír...egész héten bent vagyok...aztán dolgozzál rendesen, panaszt ne halljak rád... :lol: Oké! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Én meg ma vettem igen baráti áron egy B Vectra i500 első fékrendszert. :lol: :lol: 308mm ATE Powerdisc tárcsák, alig használt gyári GM fékbetétek és a két nyereg mindennel. Mivel a Corsára szerintem elég lesz a 294-es Subaru WRX négydugós fék, így ezeket a Vectrára szeretném felrakni. Eladni kár lenne, mivel igen ritka cucc, és a 284-esemért többet kapok, mint amennyit ezért fizettem. Feltéve, hogy rámennek a 16-os turbó felnik, mert csak a fékek miatt nem fogok nagyobb felniket venni és újra felgumizni, mert a 16-osokon teljesen újak vannak. Peti nemtom mondtam-e már de hogy te mekkora egy legaljaponthu vagy elképesztő :D ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Egy budapesti kerület X járőre a következő rendőri jelentest írta: "Járőrútvonalam alatt arra figyeltem fel, hogy a ... téren egy illető a padon fekszik és csavarog. Odaléptem hozza és felszólítottam, hogy igazolja magát. Erre ő azt mondta, hogy sz.pjam le. Miután ez megtörtént, a kerületi kapitányságon előállítottam" :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 jah jah Itt semmi normális szerelő nincs sajna. Csak Demó messzi lakik :lol: Ha más nem lesz akkor elmegyek, nem figim halasztgatni a dolgot. Demó mihez van közel?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Demó mihez van közel?:lol: A gumiszobához :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Én meg ma vettem igen baráti áron egy B Vectra i500 első fékrendszert. :lol: :D 308mm ATE Powerdisc tárcsák, alig használt gyári GM fékbetétek és a két nyereg mindennel. Mivel a Corsára szerintem elég lesz a 294-es Subaru WRX négydugós fék, így ezeket a Vectrára szeretném felrakni. Eladni kár lenne, mivel igen ritka cucc, és a 284-esemért többet kapok, mint amennyit ezért fizettem. Feltéve, hogy rámennek a 16-os turbó felnik, mert csak a fékek miatt nem fogok nagyobb felniket venni és újra felgumizni, mert a 16-osokon teljesen újak vannak. én ugy tudom 308ra már nem megy fel semmilyen 16os felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 én ugy tudom 308ra már nem megy fel semmilyen 16os felni De, tegnap kipróbáltam, rámegy a 16-os turbó felni. Még a ragasztott súlyok is elférnek és marad is 1-2mm hely. :lol: Már csak az a bajom, hogy a 284mm-es fék kerékagyára nem megy rá a tárcsa... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 De, tegnap kipróbáltam, rámegy a 16-os turbó felni. Még a ragasztott súlyok is elférnek és marad is 1-2mm hely. :lol: Már csak az a bajom, hogy a 284mm-es fék kerékagyára nem megy rá a tárcsa... :D hat arra nem is mert a b vectranak kisebb és még beljebb is lessz vagyis még hézagolnod is kell valahol vagy a tarcsat vagy a nyerget nekem 288as b vectra van és nekem is kisebb agy kellett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 hehe ezt meg nem is lattam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Jó cucc, nemrég tudtam akciósan egyet 650 euróért. Mondjuk decemberben beszéltem az Arno Schindlerrel (EDS főnök) és mondta, hogy az év elején lesz nekik is egy akciójuk 10-15% kedvezménnyel. Mi most vettünk 140 euróért 60-as EDS kupakokat, az is le volt árazva kicsit decemberben és januárban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Redi! Jöhetsz szerdán is meg csütörtökön is...melózok...de holnap úgy is talizunk... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Redi! Jöhetsz szerdán is meg csütörtökön is...melózok...de holnap úgy is talizunk... :lol: Holnap beugrok, nem tudom mikor, attól függ mikor és hová lesz címem. Van ott kávééé?? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Még jó hogy lehet kapni :D :lol: :lol: És még hozzá NE :lol: És még hozzá ratyi is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Holnap beugrok, nem tudom mikor, attól függ mikor és hová lesz címem. Van ott kávééé?? :lol: :lol: :D Ha kora délután jössz, nem a nyüzsiben, akkor tuti...ha délelőtt, akkor meglátjuk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Jó cucc, nemrég tudtam akciósan egyet 650 euróért. Mondjuk decemberben beszéltem az Arno Schindlerrel (EDS főnök) és mondta, hogy az év elején lesz nekik is egy akciójuk 10-15% kedvezménnyel. Mi most vettünk 140 euróért 60-as EDS kupakokat, az is le volt árazva kicsit decemberben és januárban. Demo! A kupak c20xe-re megy, ha igen toljál már be egy linket mert én nem találtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 Ilyen kupakra gondoltam, ez LET-hez van. Keresel Powercapot? Utánanézek, mert lehet tudok most egyet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Január26, 2009 Megoszt Elküldve Január26, 2009 loree az amit a haverod csinált nem jött be? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts