Albert Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Ennyire nem lehetsz amatőr ez még nekem is megy B) ;) :blush: :D 94 Hall szenzor - fesz. magas http://calibrainfo.hu/index_kodok_hibakod.html Aha, és mennyibe kerülhet egy ilyen meg ki tudja-e cserélni maga Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Aha, és mennyibe kerülhet egy ilyen meg ki tudja-e cserélni maga www.csergoe.hu, mennyi szakmai tapasztalattal rendelkezik autószerelés kapcsán ? B) ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 hát az nem ma lesz B) ŐŐőő. akkor lehet jobban járok,ha nem várok ráád? Még vége lesz a mindenkinek SAL-t akcijóóó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Innen valakinek valami ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Aha, és mennyibe kerülhet egy ilyen meg ki tudja-e cserélni maga vak vezet világtalant jut erről eszembe B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 vak vezet világtalant jut erről eszembe :D Te csak maradj csendben, neked van Calid és te hallgatsz a legjobban :lol: B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Akkor lehet, hogy elhízik és lesz vagy 4 kiló B) ;) :blush: :D már most 4kg :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 már most 4kg :lol: :) Hogy ? Ráállsz vele a mérlegre és átfordul ? B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Hogy ? Ráállsz vele a mérlegre és átfordul ? ;) :blush: :D :lol: neem kell már nagyon nagy kutya :) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nem akar valaki driftbe belevágni? Ennyiért nagyszerű tanulóautó lehet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nem akar valaki driftbe belevágni? Ennyiért nagyszerű tanulóautó lehet B) Ezeket hogy találod meg amúgy ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Ezeket hogy találod meg amúgy ? ;) használóm a szűrőket B) ár max 400e, ccm min. 2200, ü.anyag: benzin márka: bmw: és hopp máris megvan a játékszer kategória :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 használóm a szűrőket B) ár max 400e, ccm min. 2200, ü.anyag: benzin márka: bmw: és hopp máris megvan a játékszer kategória :lol: De minek keresel ilyesmire ? ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 De minek keresel ilyesmire ? B) ;) :blush: kapuzárási pánik Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 kapuzárási pánik De 6 éve ? B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 ha tudnád mennyit dolgoztam, dolgozok a héten... :) ráérek :lol: B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Szeretlek pici szivem! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 István! Este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Hi All! El kelle egy kis szakmai tanács! Tegnap délután készlett a kocsi elejének fényezése. Azzal rende is van minden. Mikor beindítom egy kicsit furán jár, mondom biztos sokat állt. Amikor elindultam akkor hidegen-melegen 2-3000 között meg-meg torpan a kocsi, vagy is nem húz ki rendesen. Vissza vittem hozzájuk megnéztük a gyertyákat, kifújattunk minden csatit levegővel. Na mindegy, mondom haza megyek, ugyanolyan kaka volt. Ma kicseréltem a gyújtás elosztót és a rotor pipát újra, megnéztem a vákumcsöveket. Most jelenleg beindul de ha gázt adok elkezdi buzerálni az alapjáratot aztán vissza áll. Mondom megyek egy kört, sajnos most is megtorpan még. Esetleg tudna valki egy kis ötlettel szolgálni? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szacsa01 Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Hi All! El kelle egy kis szakmai tanács! Tegnap délután készlett a kocsi elejének fényezése. Azzal rende is van minden. Mikor beindítom egy kicsit furán jár, mondom biztos sokat állt. Amikor elindultam akkor hidegen-melegen 2-3000 között meg-meg torpan a kocsi, vagy is nem húz ki rendesen. Vissza vittem hozzájuk megnéztük a gyertyákat, kifújattunk minden csatit levegővel. Na mindegy, mondom haza megyek, ugyanolyan kaka volt. Ma kicseréltem a gyújtás elosztót és a rotor pipát újra, megnéztem a vákumcsöveket. Most jelenleg beindul de ha gázt adok elkezdi buzerálni az alapjáratot aztán vissza áll. Mondom megyek egy kört, sajnos most is megtorpan még. Esetleg tudna valki egy kis ötlettel szolgálni? Előre is köszi. Nekem ugyan ezt csinálta mikor nem volt rendesen töltés, rángatott, megtorpant, aztán már menet közben is leállt... mérjetek rá a töltésre, vagy ha bosch generátorod van sztem, szedd ki a diódahidat ( egyszerűbb ennél, két csavar ), ha csak az eggyik szénkefe ér hozzá akkor is csinál ilyet, hol tölt, hol nem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Loree! Hibakódot nem tárolt?Nézted? Nekem is gond volt nemrég az alapjáratommal meg úgy éreztem nem húz ahogy kellene.Kiderült az utángyártott kb.fél éves légtömegmérő volt a gond.Fogtam a gyárit amit kivettem, kifújtam a belsejét féktisztítóval (megfogni nem ajánlott) vissza tettem és azóta mintha kicserélték volna.Elég egy kis por vagy pára bármi ami érzékenyen érinti azt a kis szálat benne.Csak egy ötlet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Loree! Hibakódot nem tárolt?Nézted? Nekem is gond volt nemrég az alapjáratommal meg úgy éreztem nem húz ahogy kellene.Kiderült az utángyártott kb.fél éves légtömegmérő volt a gond.Fogtam a gyárit amit kivettem, kifújtam a belsejét féktisztítóval (megfogni nem ajánlott) vissza tettem és azóta mintha kicserélték volna.Elég egy kis por vagy pára bármi ami érzékenyen érinti azt a kis szálat benne.Csak egy ötlet. :D Elvileg alapjárat jó volt, a légtömegmérő csatiját lehúztam akkor meg leállt. Benzinszűrőre gyanakszom, vagy nincs nagy benzinnyomás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Elvileg alapjárat jó volt, a légtömegmérő csatiját lehúztam akkor meg leállt. Benzinszűrőre gyanakszom, vagy nincs nagy benzinnyomás. Szomorúan hallom hogy szívsz a kocsival. Lehet megérné becsüccsenned és elmenned Demóhoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Szomorúan hallom hogy szívsz a kocsival. Lehet megérné becsüccsenned és elmenned Demóhoz :D jah jah Itt semmi normális szerelő nincs sajna. Csak Demó messzi lakik :lol: Ha más nem lesz akkor elmegyek, nem figim halasztgatni a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts