Vktr Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Még egy osztómű minusz. Vagy valami a hajtásban. Nem vagyok maradéktalanul boldog... B) Megin elrontottad, ehh, finomabban kéne b@szni neki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 finomabban kéne b@szni neki B) 100m-en mond a futónak,hogy csak "félgőzzel" fusson! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Még egy osztómű minusz. Vagy valami a hajtásban. Nem vagyok maradéktalanul boldog... ;) Ajajjj...ettől fosok én is... Mit műveltél??? :blush: Bár pont mondtad már tegnap előtt is, hogy csomószor leold vagy valami nem okés vele... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Megin elrontottad, ehh, finomabban kéne b@szni neki :blush: Az már csak baszogatás lenne...az meg inkább Lantinak megy... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 A 4x4 átka... B) Valamit valamiért...sajnos ez benne van a pakliban...de én ir tartok tőle, hogy előbb utóbb benyögi az unalmast...mondjuk próbálok is vele finoman bánni...ahogy Viktor mondta...finoman ..szom neki... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Valamit valamiért...sajnos ez benne van a pakliban...de én ir tartok tőle, hogy előbb utóbb benyögi az unalmast...mondjuk próbálok is vele finoman bánni...ahogy Viktor mondta...finoman ..szom neki... ;) :blush: Aztmeg hogy kell ?? finoman b..ni neki :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Ajajjj...ettől fosok én is... Mit műveltél??? ;) Bár pont mondtad már tegnap előtt is, hogy csomószor leold vagy valami nem okés vele... B) 7000ről is megnéztem... 40ről... Teszi a seggét vizen is... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 7000ről is megnéztem... 40ről... Teszi a seggét vizen is... :D Jah...hogy tesztelted a kuplungod, és szépen rárúgtál??? Gurultál, kuplung, 7000-ig felpörget, és kuplung vissza... Na ezt még nem próbáltam...de nemsoká megyek hazafelé... ;) :blush: Látod, milyen jó, hogy megvettem a Vekit??? Lehet sosem tudtad volna meg, hogy hogy riszálja a seggét... :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Látod, milyen jó, hogy megvettem a Vekit??? Lehet sosem tudtad volna meg, hogy hogy riszálja a seggét... ;) B) Vegyél Mv6 Omit,majd az riszálja és nem kell fosni sem tőle! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Vegyél Mv6 Omit,majd az riszálja és nem kell fosni sem tőle! :blush: Pesze...és cserében nem is megy... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Pesze...és cserében nem is megy... ;) :blush: Biturbó 3000 V6? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Biturbó 3000 V6? B) ;) mutass már légyszi egyet itthon! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 mutass már légyszi egyet itthon! ;) Ki mondta,hogy itthon? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Uwb0tkp_jDA B) benne van a KF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Uwb0tkp_jDA ;) benne van a KF világhírű... B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Miért lenne más?Pénteken Dinyvel kiszívtátok a vérem a focus miatt :lol: ;) Ez miben különbözik? B) :blush: Nem is igaz,az csak dícséret volt. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Na Bontóskám...ahelyett, hogy szívod itt mindenki vérét, nézzé már nekem pls a vekire a géptető meg a maszk közé olyan gumibaszást... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Nem is igaz,az csak dícséret volt. B) :blush: Kell a számla mi? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Na Bontóskám...ahelyett, hogy szívod itt mindenki vérét, nézzé már nekem pls a vekire a géptető meg a maszk közé olyan gumibaszást... ;) Ok hétvégén megnézem.de sztm az nem van. Igen Isván kell a számla. :blush: :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 világhírű... B) :D videót letölteni, eltenni...amig u-tube le nem huzza rolót ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Na Bontóskám...ahelyett, hogy szívod itt mindenki vérét, nézzé már nekem pls a vekire a géptető meg a maszk közé olyan gumibaszást... B) Astráé nem jó rá?Olyanom van felesleges otthon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Uwb0tkp_jDA :blush: benne van a KF B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Astráé nem jó rá?Olyanom van felesleges otthon. nekem jólenne mert enyémen sincs B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Elfelejtettem leírni: Amikor Insigniát próbáltam ki a cégvezetővel dumálgattam és megérdeklődttem hogy C20XE-t mennyiért lehetne tokkal vonóval 0km-est mondjuk rendelni megvenni stb ;) Nahát nagyon vad árat mondott.... 3,5 Milla vagy betakarja vagy nem :blush: mondom ez igen! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Kivételes alkalmak egyike :blush: ;) Apropó, akkor most melyik astrától váltál meg? Karcsika, HON vagy 3. autó lett?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts