Sonique Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Kiváncsi leszek azért ebből mi lesz, vagy ki mennyire fog háborogni... Bár már EU több nagyvárosában is műxik... ez is bebizonyitja hogy mi csak és kizárolag azokat a szabalyozasokat vagyon képesek áttvenni amivel böntetni lehet és tiltani .... magyarország hurrrá ilyen amikor a sok komcsi köööcsög demokráciát akar csinálni ... nem tart itt még ez az ország hogy ezt megtegyék de hat a sok parsztot ez nem érdekli a parlamentben akik már megszedték maguk kiváncsi leszek akiknek tényleg létszükséget és nem telik jobbra ... avval mit csinalnak ... mert az hogy a gyerek hogy megy iskolába ott a BKV keljen fel 10 percel elöbb oszt annyi .... SZERK : érdekes a németországban hatályban lévö sebességkorlátozásokat miert nem veszik átt ... mert nincs belöle PÉNZ ... a kis moped kocsikat miert akarjak mashogy besorolni? az egész EU területén segédmotor ... itt megprobaljak regadot és a többi iletéket még rá huzni és sorolhatnám szánal mas egy népség ez a magyar Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Na holnap Insignia test,,,, Sajnos csak egy 2.0L Turbo dííízel automata váltó ,,,, de meghajtsuk :blush: 160Le asszem! majd nyomok képeket....B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 de a CS en nem néznek az emberek csak irnak ahogy nezem És ha nem tudod mit kell nézni? Vagy honnan tudod mikori állapot ami a képen van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 És ha nem tudod mit kell nézni? Vagy honnan tudod mikori állapot ami a képen van? Azért a motorhibajelző-lámpa minden képen ég:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Azért a motorhibajelző-lámpa minden képen ég:) Sok chippelt autónál ég B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Sok chippelt autónál ég B) ;) Nekem azért néha el is alszik:) Mikor milyen kedvében van. Régebben inkább égett, mostanában inkább nem:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Azért a motorhibajelző-lámpa minden képen ég:) az a hűtőfolyadékszint visszajelző, amire Te gondolsz az eggyel alatta van jobbra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Redi, Tom, Lacee? Este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Redi, Tom, Lacee? Este? Ogre is jönne kézzellábbal ;) Én még nemtudom, majd csörögök még délelőtt.....lesz egy diszkbővítésem Oracle alatt....meglátom, hogy alakul B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Ogre is jönne kézzellábbal ;) Én még nemtudom, majd csörögök még délelőtt.....lesz egy diszkbővítésem Oracle alatt....meglátom, hogy alakul B) Oksi! Ogre is gyühet... Akkor csörögj, ha tudol már valamit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Oksi! Ogre is gyühet... Akkor csörögj, ha tudol már valamit... Én is csörgikézek még, kicsit elfáradtam már ma is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Én is csörgikézek még, kicsit elfáradtam már ma is... B) Csajok... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Csajok... B) ;) dolgozol ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 dolgozol ? Aha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Aha... fakk...arra voltam majdnem csörögtem h bent vagy-e kávézhattunk volna B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 fakk...arra voltam majdnem csörögtem h bent vagy-e kávézhattunk volna ;) Hát mééé nem??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Hát mééé nem??? B) mert kicsi a bögrétek :blush: örültem h kiszabadultam az egyetemről ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 mert kicsi a bögrétek ;) örültem h kiszabadultam az egyetemről B) Akkor legközelebb öntök egy kis forró vizet a a kvdarálóba... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Akkor legközelebb öntök egy kis forró vizet a a kvdarálóba... B) ;) medencétek nincs ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Na Csajok mi lesz??? Redi (Ogre)? Tom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Na Csajok mi lesz??? Redi (Ogre)? Tom? Én megyek, csak hogy ne legyen sírás a vége. ;) De én már nyomtam egy laza a kondit reggel 5 óra alvás után, úgyhogy az amúgy is lassú testem még tovább tunyult... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Én megyek, csak hogy ne legyen sírás a vége. :D De én már nyomtam egy laza a kondit reggel 5 óra alvás után, úgyhogy az amúgy is lassú testem még tovább tunyult... :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Én megyek, csak hogy ne legyen sírás a vége. :lol: De én már nyomtam egy laza a kondit reggel 5 óra alvás után, úgyhogy az amúgy is lassú testem még tovább tunyult... :D Kondit ? Emelgetted a medicinlabdát, meg pókfociztál egyedül ? B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Kondit ? Emelgetted a medicinlabdát, meg pókfociztál egyedül ? B) ;) :blush: :hangosanröhögőspadlónfetrengős: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2009 Megoszt Elküldve Január20, 2009 Lehet, hogy még a hifi topik befolyása alatt vannak és még kondiznak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts