Albert Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 hat ez elég szerencsétlen helyen kapa el :blush: mi volt az ellenfél? Képpel nem idézünk ;) Elsőbbségadás tábla, de ő is kapott sebeket nem csak szegény Dzsíeszáj. Szerintem nem lesz olyan műsor a megcsinálása. A lökőst viszont jól letörtem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 nabazmeg,megint csinálhatom a kocsidat ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Elsőbbségadás tábla, de ő is kapott sebeket nem csak szegény Dzsíeszáj... Akkor saját magad ellenfele voltál? Minek iszik, aki nem bírja... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Sharkbite, avagy ne húzd a racsnit ha nem tudsz vezetni (főleg tükörjégen) albi, téged láttalak tegnap este 8 körül a körúton? sajnálom ami történt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Képpel nem idézünk ;) Elsőbbségadás tábla, de ő is kapott sebeket nem csak szegény Dzsíeszáj. Szerintem nem lesz olyan műsor a megcsinálása. A lökőst viszont jól letörtem B) dinynek lesz fekete hátsólököse talán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 albi, téged láttalak tegnap este 8 körül a körúton? sajnálom ami történt... A hungárián mentem a stadiontól GoldCrownba 17:45 kor és vissza meg 9 felé, szal nem hiszem. dinynek lesz fekete hátsólököse talán.. Lesz bizony, meg első is ha minden jól megy, de mondta azt már bestoppoltad, szal veled kell alkudozzak majd ha odaérünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 nem neked van JXS vagy JSX rendszámod? (újfajta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Veci turbó eladó.... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Veci turbó eladó.... B) ;) "eladó? Esetleg csereszerű dolog? Mi és mennyire lett átalakítva FWD-hez? Visszaalakítható? Mert ebben ez lenne a lényeg" :blush: :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Piiiista! Püt láttad??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Anti! Adott egy HIVATALOS (!!!) német papíros, műszakis, forgalmis XE A Corsa. Azzal ugye nevezhetek Street kategóriába? B) Hogy van ez a licensz dolog, ez él streetben is, vagy hogy van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Anti! Adott egy HIVATALOS (!!!) német papíros, műszakis, forgalmis XE A Corsa. Azzal ugye nevezhetek Street kategóriába? B) Hogy van ez a licensz dolog, ez él streetben is, vagy hogy van? Hát ha trailerezel vele, vagy bevállalod a rendszámot az utcán is akkor persze...a lényeg, hogy a forgalmi a rendszám, és az autó számai megegyezzenek... A licence dolog független attól, hogy hova nevezel...a lényeg, hogy streetben nincs lóvé, csak kupa... De mivel nem fogod tudni megoldani, hogy legális utcai papíros legyen, szerintem előbb utóbb lesz aki bele fog kötni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 nem neked van JXS vagy JSX rendszámod? (újfajta) Horit láttad B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Róóóód Hoggzzzz!!!! B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Hát ha trailerezel vele, vagy bevállalod a rendszámot az utcán is akkor persze...a lényeg, hogy a forgalmi a rendszám, és az autó számai megegyezzenek... A licence dolog független attól, hogy hova nevezel...a lényeg, hogy streetben nincs lóvé, csak kupa... De mivel nem fogod tudni megoldani, hogy legális utcai papíros legyen, szerintem előbb utóbb lesz aki bele fog kötni... Tuti bevállalom a rendszámot, családtagom nevén lesz az autó, a számok stimmelnek, forgalmi is, minden be lesz fizetve rá. Az tuti, hogy kisebb rizikó így közlekedni, mint ahogy eddig csináltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Adott egy HIVATALOS (!!!) német papíros, amiért 3 rekesz sört kellett adni? B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 De mivel nem fogod tudni megoldani, hogy legális utcai papíros legyen, szerintem előbb utóbb lesz aki bele fog kötni... Pláne, hogy abba is belekötnek, ha nincs benne hátsó ülés, pedig az még a jogszabályok alapján sem számít súlycsökkentésnek. Meg vicces, amikor a sima 1.4-es B-Corsánál rákérdeznek a nyitot gépháztetőnél, hogy hol a turbó... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 amiért 3 rekesz sört kellett adni? B) ;) :blush: Igen, olyasmi. De a lényeg, hogy 2010 áprilisig műszakis, zöldkártyás, benne áll, hogy C20XE, hogy 110kW és hogy piros. Ha többet kért volna érte a srác, akkor is megvettem volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Róóóód Hoggzzzz!!!! B) ;) :blush: :D Hátsókerék az hátsókerék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Hátsókerék az hátsókerék B) Még az a szerencse! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Kiváncsi leszek azért ebből mi lesz, vagy ki mennyire fog háborogni... Bár már EU több nagyvárosában is műxik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 "eladó? Esetleg csereszerű dolog? Mi és mennyire lett átalakítva FWD-hez? Visszaalakítható? Mert ebben ez lenne a lényeg" B) ;) :blush: :D hatt a képeken elnézve a széttrobbant difit nem hiszem hogy vissza alakithato masik f28 nélkül gondolom embernek nem volt pénze ... olcsobb egy f20at rászurni mint venni egy f28 at ....... de a CS en nem néznek az emberek csak irnak ahogy nezem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Kiváncsi leszek azért ebből mi lesz, vagy ki mennyire fog háborogni... Bár már EU több nagyvárosában is műxik... ez is régi dolog már Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 hatt a képeken elnézve a széttrobbant difit nem hiszem hogy vissza alakithato masik f28 nélkül gondolom embernek nem volt pénze ... olcsobb egy f20at rászurni mint venni egy f28 at ....... de a CS en nem néznek az emberek csak irnak ahogy nezem Már megint egy F28 van benne, ami nem reccsen. 4x4 még alászúrható. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 közben kiderült amit épitenek UK astra az nem 4*4 lessz hanem RWD és hosszába lessz a motor kivácsi leszek ..... de nem hosszába lessz akkor nem lehet RWD sztem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts