Tomcsy Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 És nem félnek a haláltól: http://www.youtube.com/watch?v=krRqHqNk7eU B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Ígérem utolsó video B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Akkor csak jó meló az... B) ;) Még ahhoz is csúnya volt! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 És nem félnek a haláltól: http://www.youtube.com/watch?v=krRqHqNk7eU B) Őőőőőő hol itt a vs ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Őőőőőő hol itt a vs ? ;) Hát a címébe. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Bejelölt egy kolléganőm a "májvipen" ismerősnek. Mikor végignézte a képeimet akkor kiderült,hogy az övéké volt az Astrám. Írtam a pasijának és érdekes dolgok derültek ki a kereskedős lehúzásról. B) Mikor abeszámítás után bement,hogy visszavenné a kocsit már visszább volt tekerve az órája. Az új akku is eltünt a sötétben és sok dolgot kiszedtek belőle. Pölö a faca Sony fejegység helyett egy gyári kazettásmagnó került bele stb. Megkérdezte az eladót,hogy visszatekerték-e az órát. Az meg rendesen meg volt sértődve. Utána mikor megmondta,hogy az övé volt akkor meg vöröslött a ######i. 3 évig használták és nem volt vele egy generátor felújításon kívül semmi baj. A mai napig bánja,hogy eladta. Azt is leírta,hogy hol és mennyire volt törve. Az eleje koccos volt azt ő is úgy vette a hátulját meg egy kamion pöckölte meg. És a helyi Opel márkaszervíben lett jevítva. Eladáselőtt váltoolajat cseréltek és minden szűrőt. A gumikba kb. 500 kilométer volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 És nem félnek a haláltól: http://www.youtube.com/watch?v=krRqHqNk7eU :P Azért mert Allah velük van B) ;) :blush: Mondjuk én szoknyába mocit meg autót nem bírnék vezetni :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Jól emlékszem, hogy innen van vkinek calibra turbo felni polírozva az autóján? Esetleg egy képet vki tud mutatni róla? Thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Jól emlékszem, hogy innen van vkinek calibra turbo felni polírozva az autóján? Esetleg egy képet vki tud mutatni róla? Thx mélykékpityunak van ilyen, de szerintem nem néz ki jol B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 mélykékpityunak van ilyen, de szerintem nem néz ki jol ;) Szerintem meg nagyon. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Szerintem meg nagyon. B) jo, de te kolibris vagy ez meg a gsi-s topik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 jo, de te kolibris vagy Ne sértegges... ;) Én turbós, összkerekes, 6osváltós vagyok, az csak a sors kegyetlen fintora, hogy mindezt egy szotyvadt, telepituningos, Calibra bódéban kapom meg. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 képet esetleg vki tud feltenni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Ne sértegges... ;) Én turbós, összkerekes, 6osváltós vagyok, az csak a sors kegyetlen fintora, hogy mindezt egy szotyvadt, telepituningos, Calibra bódéban kapom meg. B) bódé lol Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 képet esetleg vki tud feltenni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 http://index.hu/cikkepek/totalcar/blogok/b...ggetlen_105.jpg köszi Mk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 288-as fék ilyen áron valaki csapjon le rá Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 288-as fék ilyen áron valaki csapjon le rá Ezt Zsolti árulja és én nagyon agyaltam/agyalok rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 ....én nagyon agyaltam/agyalok rajta.... Na ebben mindig nagyon jó vagy B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Ne sértegges... :lol: Én turbós, összkerekes, 6osváltós vagyok, az csak a sors kegyetlen fintora, hogy mindezt egy szotyvadt, telepituningos, Calibra bódéban kapom meg. B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Ezt Zsolti árulja és én nagyon agyaltam/agyalok rajta Nem hinném,hogy egy évig meglenne. B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 http://index.hu/cikkepek/totalcar/blogok/b...ggetlen_105.jpg Pista! Itt még milyen szép volta kocsid! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Pista! Itt még milyen szép volta kocsid! B) :blush: Na de Tomi ;) Most is szép az :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Sharkbite, avagy ne húzd a racsnit ha nem tudsz vezetni (főleg tükörjégen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Sharkbite, avagy ne húzd a racsnit ha nem tudsz vezetni (főleg tükörjégen) http://img1.tar.hu/albert81/img/37131895.jpg hat ez elég szerencsétlen helyen kapa el B) mi volt az ellenfél? -képpel nem idézünk - Gelko- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts