Pehi Csabi Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Ha Antiéknál party lesz az jó mert közel van. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Ha Antiéknál party lesz az jó mert közel van. B) ;) Hát azért ne lepődj meg, ha nem nyit ajtós senki...gyere inkább a Sissibe... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Egye fene... :D de tudjátok...én kb 11-ig éjfélig nem nagyon tok ott lenni...csak utána... 11re beállítunk Píístával pár sör meg egyéb itóka társaságában... he? ;) Aztán éjfél után lépünk bulizni, ha olyan a helyzet B) Ha Antiéknál party lesz az jó mert közel van. :blush: :lol: Szerintem mi a hotelról beszélünk, de végülis magyarországon nincs nagy távolság :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hát azért ne lepődj meg, ha nem nyit ajtós senki...gyere inkább a Sissibe... :D ;) áh az már messze van B) Akkor megint kint aludna a Boci, meg ha iszunk gyalogosan kéne menni az meg nem pálya. Nehéz az élet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 áh az már messze van B) Akkor megint kint aludna a Boci, meg ha iszunk gyalogosan kéne menni az meg nem pálya. Nehéz az élet :blush: Számodra a taxi szó mit jelent ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 sztem péntekről beszéltek..... Az még jobb. Akkor a megszokott csütörtöki Lurdy sem marad ki B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 http://www.indavideo.hu/video/Indiai_halal...61ee393573c88f9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hmmmmm. srácok, dolgozom éjjelente egy sofőrszolgálatnál és tegnap éjjel egy M6 Hammant kellett hazavinnem tulajával együtt, nem volt kis élmény B) És még biztatott hogy toljad neki!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hmmmmm. srácok, dolgozom éjjelente egy sofőrszolgálatnál és tegnap éjjel egy M6 Hammant kellett hazavinnem tulajával együtt, nem volt kis élmény ;) És még biztatott hogy toljad neki!! :blush: B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hmmmmm. srácok, dolgozom éjjelente egy sofőrszolgálatnál és tegnap éjjel egy M6 Hammant kellett hazavinnem tulajával együtt, nem volt kis élmény B) És még biztatott hogy toljad neki!! ;) szolj ilyenkor mert megyünk mi is.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 szolj ilyenkor mert megyünk mi is.... ;) Akkor ma éjszaka legyetek online B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Hmmmmm. srácok, dolgozom éjjelente egy sofőrszolgálatnál és tegnap éjjel egy M6 Hammant kellett hazavinnem tulajával együtt, nem volt kis élmény B) És még biztatott hogy toljad neki!! :blush: Bordó vóóót ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 szolj ilyenkor mert megyünk mi is.... :lol: Te leszel a pót-pót sofőr ? B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Te leszel a pót-pót sofőr ? B) ;) :blush: :D ne koostolgassáá kicsirigó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 ne koostolgassáá kicsirigó B) Macskátok megvan még ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Bordó vóóót ? B) Nem, fekete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Macskátok megvan még ? B) már megette a mazsi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Nem, fekete Akkóóó van 1 fekete is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 már megette a mazsi :D Mármin te és rá akarod fogni B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Mármin te és rá akarod fogni B) ;) :blush: én mindig a nyuszira fogom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 B) :P Mondjuk nem miden fuvar ilyen zsíros :lol: Vittem tegnap éjjel diósdra haza is egy ügyvédnőt, úgy bevolt baszcsizva mint állat ;) Nagy ignác utcából indultunk kb.. 300 méteren belül volt 10 cím hogy hová is akar menni, és a nagy találgatásban úgy kiszáradt hogy keresnem kellett egy kocsmát, erre mit találtam? a blaha sörözőt a blahán :blush: 30 ember volt bent olyan hajnal 1 körül és csak én és az ügyvédnő voltunk fehérek :) mondanom sem kell hogy azonnal jöttek felkérni táncra a nőcit amiből 10 perc alatt majdnem balhé lett :P bántam is hogy bementem, de lehet egy részegnek nemet mondani? :D Kerestem a menekülési útvonalakat végig, szóval ez annyira nem vlt jó, főleg végig a lába a műszerfalon, és egyszerre 2db cigit szívott :D kész felüdülés volt az m6 :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 ... a lába a műszerfalon, és egyszerre 2db cigit szívott... Akkor csak jó meló az... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Számodra a taxi szó mit jelent ? B) sok pénzt nem nekem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 sok pénzt nem nekem Gabi tömegközlekedéssel toltja ilyenkor haza és vissza is B) Tán 1 kicsit messzebb lakik, mint te ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Amíg nálunk a lada turbo, civic turbo, (gsi turbo B) ) a sláger, Dubaiban kicsit másképp tolják! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts