loree_gsi16v Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Lóóriiii hallottam "jól" megy a Bossnak, veled minden rendben? Délutános voltam a héten, igaz a hír 250 ember, abból 20 irodista ;) :blush: :D Egy ideig van még melóm, de hiába vook ott 7 éve és ott végeztem a technikumot akkor is kirakhatnak. Voltak olyanok akik a kezdetektől voltak ott és azokat is kip*csázták, sőt akivel mentem a monitort venni őt is B) , egy kicsit elaludt szombat délután és lefényképezték még tavaly, ok megvolt és zzel az ürügy is. Magyarul nagy kakában vagyunk, hogy nem rendedlik az autókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Délutános voltam a héten, igaz a hír 250 ember, abból 20 irodista ;) :blush: :D Egy ideig van még melóm, de hiába vook ott 7 éve és ott végeztem a technikumot akkor is kirakhatnak. Voltak olyanok akik a kezdetektől voltak ott és azokat is kip*csázták, sőt akivel mentem a monitort venni őt is B) , egy kicsit elaludt szombat délután és lefényképezték még tavaly, ok megvolt és ezzel az ürügy is. Magyarul nagy kakában vagyunk, hogy nem rendelik az autókat. Mi a vicces az első soron? Akkor még nem lehet tudni hogy veled mi lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Mi a vicces az első soron? Akkor még nem lehet tudni hogy veled mi lesz? A seggnyalók maradnak, vagyis én nem biztos. Inkább dobjanak ki mint, hogy valakinek a lyukát nyaljam B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Az, hogy idáig 3000-n voltunk (most kb. 2500), volt már eddig is leépítés, 1500-at akarnak, ebből max 50 irodista (többet nem fognak szerintem), aki meg melózik menjen a picsbe B) ;) :blush: A seggnyalók maradnak, vagyis én nem biztos. Inkább dobjanak ki mint, hogy valakinek a lyukát nyaljam :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Mi a vicces az első soron? Akkor még nem lehet tudni hogy veled mi lesz? Az, hogy idáig 3000-n voltunk (most kb. 2500), volt már eddig is leépítés, 1500-at akarnak, ebből max 50 irodista (többet nem fognak szerintem), aki meg melózik menjen a picsbe B) ;) :blush: A seggnyalók maradnak, vagyis én nem biztos. Inkább dobjanak ki mint, hogy valakinek a lyukát nyaljam :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Most én vook beb@szva és nem took idézni, vagy a fórum tolt ki velem B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Még nem vitték el, így újra megy a hirdetés... B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Még nem vitték el, így újra megy a hirdetés... :blush: :D :lol: Öcsi beszopt@ B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 tom? http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...a110&s=5106 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 De jó egy hét után végigolvasni a forumot....... ;) CAmpona lesz az "új hely" még útba is esik B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 CAmpona lesz az "új hely" még útba is esik B) Az nekem is közelebb lenne. Ugyanúgy csütörtök este lennétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...6ae7&s=5199 Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Az nekem is közelebb lenne. Ugyanúgy csütörtök este lennétek? sztem péntekről beszéltek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 tom? http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...a110&s=5106 Ha az e34-re spórolgatnia kell még, akkor ezt tuttiiii megveszi majd B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Ma este egy kis COD2 móka mondjuk 9 körül???? Olyan rég volt már.... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Ma este egy kis COD2 móka mondjuk 9 körül???? Olyan rég volt már.... :P :D Szombat este ? Normális vagy ? B) ;) :blush: :D :lol: Majd igyekszem benézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Szombat este ? Normális vagy ? B) ;) :blush: :D :lol: Majd igyekszem benézni :) Oksi, csak emberi időben pls... amúgy meg te régen sem toltad csak nagyritkán...hátha a többieknek lenne kedve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Majd igyekszem benézni B) Egy pókerparty Antinál a buli előtt? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Egy pókerparty Antinál a buli előtt? :blush: :D B) gyertek, csak hozzatok sört, meg inni, mert...necces a stand... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 :D B) gyertek, csak hozzatok sört, meg inni, mert...necces a stand... ;) Valami komolyabb kellene :blush: Egy kis vodka és reddddddbullll ? Nos-nos ? :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Valami komolyabb kellene B) Egy kis vodka és reddddddbullll ? Nos-nos ? ;) :blush: :D Egye fene... :lol: de tudjátok...én kb 11-ig éjfélig nem nagyon tok ott lenni...csak utána... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Valami komolyabb kellene ;) Egy kis vodka és reddddddbullll ? Nos-nos ? :blush: :D :lol: én nem kérek red bullt B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 én nem kérek red bullt B) Én meg csak NOS-t kérek... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...6ae7&s=5199 vedd meg nekem majd kifizetem jó? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január17, 2009 Megoszt Elküldve Január17, 2009 Én meg csak NOS-t kérek... B) ;) csak az egyiket? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts