redline Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Felkerültek ma a téligumik... van aki még nálam is lustább :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 van aki még nálam is lustább :P B) ;) De csak most vette :D :blush: :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Hallom Csabi, Ingyenes korcsolyapálya nyílt nálatok ;) :blush: :D :lol: jaja de hamar abbamaradt a móka mert felsózták az állatok, volt egy vevó aki fékezett de nem kanyarodott a koppra tekert kormány azt majdnem átugrott a Lidlbe B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 jaja de hamar abbamaradt a móka mert felsózták az állatok, volt egy vevó aki fékezett de nem kanyarodott a koppra tekert kormány azt majdnem átugrott a Lidlbe B) Astra miiii ? ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Nem hinném, hogy annak bármilyen papírja is lenne, meg valószínűleg az ára is olyan... Valóban.... vegyél dual ram senatort bár az ótómata...vagy omega 3000 volt kézivel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Valóban.... vegyél dual ram senatort bár az ótómata...vagy omega 3000 volt kézivel ;) Nem bántásból, de az opel egy szar. :blush: B) Hasonlítsd össze a linkelt 535ös bmw árát, megjelenését, felszereltségét és karosszériájának állapotát egy 3000-es kéziváltós Omegával. Után megérted a fenti állításomat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Nem bántásból, de az opel egy szar. :D B) köszönjük klubelnök úr ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Nem bántásból, de az opel egy szar. :lol: B) Hasonlítsd össze a linkelt 535ös bmw árát, megjelenését, felszereltségét és karosszériájának állapotát egy 3000-es kéziváltós Omegával. Után megérted a fenti állításomat. :) tényleg bánt h elnök Úr ezt mondja de teljesen igaza van ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 köszönjük klubelnök úr ;) :blush: És milyen igaza van B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 És milyen igaza van B) ;) na jó tegyük hozzá h nem is egy árban voltak anno Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 köszönjük klubelnök úr :blush: :D Ez egy ilyen játék... :lol: Gyorsan írjunk, hogy ne látszódjon az oldal... B) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 na jó tegyük hozzá h nem is egy árban voltak anno Persze, meg vannak kivételek azért bőven. De itt most szerintem nem opelben kell gondolkodnom sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Persze, meg vannak kivételek azért bőven. De itt most szerintem nem opelben kell gondolkodnom sajnos. hát én se vennék fronterát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 hát én se vennék fronterát B) Összkerek már van...;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Összkerek már van...;) a calibra kifejezetten jó terepszögekkel rendelkezik...a felező és a 3 difizár meg felülmúlja saját korát B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 a calibra kifejezetten jó terepszögekkel rendelkezik...a felező és a 3 difizár meg felülmúlja saját korát B) ;) Jó, de a légellenállása jó. Én lendületből terepezek, nem erőből... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Jó, de a légellenállása jó. Én lendületből terepezek, nem erőből... ;) látszik is az első lökösödön B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 látszik is az első lökösödön B) ;) Én csak próbálok beilleszkedni a Calibrások közé... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Mi lesz ha nem rövidített szárú gátlóval teszek be 60as rugókat? Vagy miért ajánlott a rövidített? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Mi lesz ha nem rövidített szárú gátlóval teszek be 60as rugókat? Vagy miért ajánlott a rövidített? Koppani fog nagyobb kátyúkban, gödrökben, mert hosszú a gátló a rugóhoz. A koni is -40 alatt már rövidített kínál. Nálam ez a probléma fent áll ezért akarok cseréni, de nem toom mekkora legyen még az ültetés, már egy éve gondolkodom B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Mi lesz ha nem rövidített szárú gátlóval teszek be 60as rugókat? Elvisz a tuningrendőrség... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Elvisz a tuningrendőrség... ;) tudtam én, hogy kötsögök ezek a bmw-sek :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomcsy Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Koppani fog nagyobb kátyúkban, gödrökben, mert hosszú a gátló a rugóhoz. A koni is -40 alatt már rövidített kínál. Nálam ez a probléma fent áll ezért akarok cseréni, de nem toom mekkora legyen még az ültetés, már egy éve gondolkodom B) ;) :blush: nem lett jó a hátsó rugó amit tőlem vettél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 tudtam én, hogy kötsögök ezek a bmw-sek :) B) ne általánosíts GSi Tomi után ;) :blush: :D vicc vót mielött megsértődik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 nem lett jó a hátsó rugó amit tőlem vettél? Az első kaka, a hátsó amit tőled vettem jó lett mert lejebb került ahogy akartam, de három karika összeér. Azért vettem tőled, hogy megnézzem, hogy mekkorát ültet hátul a -40 mert nekem valami kék sport rugó van benne, de hátul magas és nagyon kemény, lehet vectráé. Azért akarok normális szettet venni, mert most a magasság nem faxa elől se, ha meg veszek már konit akkor az a 30 pénz rugóra nem fog leütni, csak még kitalálom mekkora legyen. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts