aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 hát így nem lehet autót árulni: http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=11343 nahh jah :lol: kb ettől megy le az ára..... Redi nem viccelek tipptopp lesz a kocsi kimejek pálya és 100kmen át tojgli és akkor meg fogom mondani a pontos fogyit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 nahh jah :lol: kb ettől megy le az ára..... nemfigyeltek :D 770 + felni addig meg hazaszikrázik a féktárcsán? :) :( 17es felnit gumival vajon mennyiért csapja hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 max 1 kiló, de sztem még annyit sem.... de itt nem erről van szó, hanem arról a fél misi különbségről amit 1 jó kszni, moci, futómű takar kb :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 EZ milyen komoly már! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Wolfi! Csak 2 baj van vele -króm verzió 500juró, de ez a kisebbik -nagyobbik h tool nagy pedig gyönyörű és ocsó' csak 18 alatt ohne :( http://carstyling.hu/car_shower.php?id=16441 Anti 1 újabb oldal ahol csesztetheted Patyimestert :wink: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 ....http://carstyling.hu/car_shower.php?id=16441 Anti 1 újabb oldal ahol csesztetheted Patyimestert :wink: :lol: :).... Nem érteni, kéretik magyarázni :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Nem érteni, kéretik magyarázni :D ezt most énse :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 cch kvázi Patyi azaz lehet bombáznia tuninggal :wink: mit nem lehet ezen érteni eeee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 ....cch kvázi Patyi azaz lehet bombáznia tuninggal :wink:.... Miért is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 most csináljatok úgy mintha sosem lettünk volna ott pontosítok: nem beszéztünk erről h emberünknek oda kellene költöznie? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 most csináljatok úgy mintha sosem lettünk volna ott pontosítok: nem beszéztünk erről h emberünknek oda kellene költöznie? felmentésem van én biztos nem voltam ott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Aztec! akkor segítek! Igen ő isLaci, de nem Patyi hanem Kocséri! (gyerekkori ismerős) A CCH = Corsa Club Hungary, és a klub vezetője szintén ő tehát Kocséri Laci.. Szóval miről bazseválsz???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 max 1 kiló, de sztem még annyit sem.... de itt nem erről van szó, hanem arról a fél misi különbségről amit 1 jó kszni, moci, futómű takar kb :wink: kb. :wink: Jobb az, ha meg van csinálva, csak ezt utólag senki nem fizeti meg neked.Javítok!Ritkán. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Wolfi! Csak 2 baj van vele -króm verzió 500juró, de ez a kisebbik -nagyobbik h tool nagy pedig gyönyörű és ocsó' csak 18 alatt ohne :lol: Tul. képpen erre gondoltam én is.Mármint hogy szép. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Szóval miről bazseválsz???? értve nemtom honnan szoptam ki h Patyijé ez a korza eee :roll: :oops: so sry a félrevezetéért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 értve nemtom honnan szoptam ki h Patyijé ez a korza eee :roll: :oops: so sry a félrevezetéért... Azért ha meglenne v.kinek a fiatalember kontaktja mailileg, megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 Anti inkább arról mesélj mikor lesz kész a szarod :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 ez meg intresting... ha vki látttya a gsim a városban zavarja haza a tsajom vele, me' jól lelépett mig komáztam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 mi van? nem teccik neki az ascona? :D legalább tucc fórumozni, nem kell az ágyban izzadnod :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 ez meg intresting... http://duen.hu/kepek/hirdetes/nagy/027361_20050823174952.jph wleee :? :? ugye nem vetted meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 szerintem meg jól néz ki mennyi az annyi? bár úccse veszem meg, mer mos még asse tom, hogy fizu előtt miből iszok majd a talin :roll: azt már tom, hogy hitelkártyára tankolok :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 ha vki látttya a gsim a városban zavarja haza a tsajom vele, me' jól lelépett mig komáztam :lol: Aztec ez nagyon LOL :) Lenyúlták a verdát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 értve nemtom honnan szoptam ki h Patyijé ez a korza eee :roll: :oops: so sry a félrevezetéért... Bukocső vol. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 ....ha vki látttya a gsim a városban zavarja haza a tsajom vele, me' jól lelépett mig komáztam :lol:.... Bukocső vol. 2 ui: jogsija van ? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus23, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2005 da real bukócső: az emelőd benne volt Isti :lol: :) van jogsija ugyanis nála a jogsim is minden papírral 1etemben :wink: bazs 15 a flockolt mfal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts