J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nagyfaterokról inkább ne...+2lábbal jár, elesett, fájt a válla. megröntgenezték, elküldték gyógytornára, és közben elvolt törve a válla B) Az én nagyapám 250-es vérnyomással nem vitték be,mert nincs hely a kórházban,kapott egy agyérgörcsöt,1 hónap múlva temettük. Senkinek nem kívánom,azt a látványt,amikor az öregjét kikötözve látja egy ágyhoz gézzel,mert a nővér nem ér rá figyelni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Mor16V féle chip... :D :lol: Hááhhááhháá ;) ezer éve nem voltam erre és mindjárt ilyet olvasok. überf@sz@brutál :blush: Még csak nem is emléxem a srácra hogy vett volna tőlem :) És hogy levitte az árat, üzletromboló B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Az én nagyapám 250-es vérnyomással nem vitték be,mert nincs hely a kórházban,kapott egy agyérgörcsöt,1 hónap múlva temettük. Senkinek nem kívánom,azt a látványt,amikor az öregjét kikötözve látja egy ágyhoz gézzel,mert a nővér nem ér rá figyelni! ;) ...csak orvoshoz ne kelljen menni... B) azóta nem bírja felemelni a kezét...így se közlekedett egyszerűen...de mostmár csak 1kezét tudja használni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 oldjuk a feszültséget... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hát én ilyet még sosem mondtam...viszont valljuk be...van egy két igen gázos (nem csak Kadett, hanem mindenféle Opel) verda a minimeetjeinken, amikor kicsit szégyenlem, hogy opeles vagyok...Vagyis ez így nem igaz...mert szarok rájuk, de hogy tényleg mik jönnek mennek...hihetetlen...pénteken is jött egy opeles brigád...volt ott Kadett, Atra, Corsa... (Csak Veki nem... :P :P ), de hogy azoknak mindegyiknek minden eleme más színű volt talán...szakatt pusztulat szarok voltak...na ez a része szánalmas...főleg amikor ilyenkor még rá is lép a gázra...hagy recsegjen... :P ;) Ajaj.. ez talán én voltam.. :blush: A lökösöm még nincs lefújva.. (igaz, azért nem üt el olyan nagyon a sok kosz miatt meg pláne :D ) A kipufom kifújt.. azthittem a tűzkarinál, hát nem.. ahol összemegy a 2-1 be a hegesztés adta meg kicsit magát. de janóék, izé dinamiték gyors orvosolták, má kééész is.. (nah jóó.. gondolom,hogy nem rám gondoltál.. de nem hagyhattam ki.. vagy méééégis? B) :D ) oldjuk a feszültséget... :) Uhh bazz... biztos vagy te benne, hogy ez oldja, nem növeli a "feszült"séget? :lol: "Aranyos kislányok"... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Akárhogyis ez nem vicces. Biztos érdemes önkéntes magánnyugdij pénztárba küldeni a lóvét? B) nemtom mit csodálkozol, tavaly télen pl ennél szennyezettebb volt a levegő ;) csak azóta elfogadták az alacsonyabb értékű légszennyezettségi határértékeket, nálunk van egész európában most a legalacsonyabb szinten :D Szal ne fossál, nem halsz meg attól, hogy szép piros a térkép azon a honlapon :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 oldjuk a feszültséget... ;) huhhhbáááázzzz, és ezek mindenhol egyformák... :blush: Állat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nemtom mit csodálkozol, tavaly télen pl ennél szennyezettebb volt a levegő ;) csak azóta elfogadták az alacsonyabb értékű légszennyezettségi határértékeket, nálunk van egész európában most a legalacsonyabb szinten :D Szal ne fossál, nem halsz meg attól, hogy szép piros a térkép azon a honlapon :blush: Nyáron 40fokban senkit nem zavart? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 huhhhbáááázzzz, és ezek mindenhol egyformák... :blush: Állat! B) hogy havert idézzem: "ú hogy megcsöcsörészi" ;) de inkább Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 huhhhbáááázzzz, és ezek mindenhol egyformák... ;) Állat! B) Nekem is volna számukra egy páros szervem! :blush: Meg annak a nyele! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Nekem is volna számukra egy páros szervem! :blush: Meg annak a nyele! :D B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Akárhogyis ez nem vicces. Biztos érdemes önkéntes magánnyugdij pénztárba küldeni a lóvét? B) Hát a Pestieknek nem f@sza, bele fulladnaka smogba ;) :blush: Éljen vidék! :D :lol: Harapni lehet a levegőt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hamár mindent odatolnak lovét fejlesztést akkor , a smog is az övék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hát a Pestieknek nem f@sza, bele fulladnaka smogba B) ;) Éljen vidék! :blush: :D Harapni lehet a levegőt! :) itt meg a fűbe harapunk, csak vigyázni kell nehogy kutyagumi is legyen a bemért helyen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 itt meg a fűbe harapunk, csak vigyázni kell nehogy kutyagumi is legyen a bemért helyen B) nekem töknyóc amugy ;) Dohányzok.... :blush: erre a kisidőre nem szokok le már! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nekem töknyóc amugy B) Dohányzok.... ;) erre a kisidőre nem szokok le már! :D termeled a radioaktiv csikket :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Laci! Te ilyen vótá gyerekkorodban? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Laci! Te ilyen vótá gyerekkorodban? B) [img ]http://noob.hu/07/1126/pfunewd.gif[/ img] ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hát a Pestieknek nem f@sza, bele fulladnaka smogba B) ;) Éljen vidék! :blush: :D Harapni lehet a levegőt! :P hát ez az itt is harapni lehet a levegőt :lol: meg haza is tudod vinni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 hát ez az itt is harapni lehet a levegőt B) meg haza is tudod vinni ;) :blush: :D Ha esetleg valaki kedvet kapna hozzá mi?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Laci! Te ilyen vótá gyerekkorodban? B) http://noob.hu/07/1126/pfunewd.gif Hát ha ilyen nem is de közel ilyen kötsög! ;) De az a fej amit produkál a képen :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 termeled a radioaktiv csikket B) meg a vellanyti is töménytelen mennyiségben! ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Hát ha ilyen nem is de közel ilyen kötsög! B) De az a fej amit produkál a képen ;) Én ahányszor ránézek mindig mosolyra görbül a szám! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Én ahányszor ránézek mindig mosolyra görbül a szám! B) De akkorsem szabad fullba nyomni a kretétnt! ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts