opel16v Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Az nem én vótam B) ;) :blush: :D Azért ennyire nem voltam részeg, emlékszem hogy szomszédos baráti országból a rendőr barátunk volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Ő is pofára lesz ejtve Soltvadkerten? ;) ajaj, bukósisak kötelező? B) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Nem fogok 50000 Forintért aksit venni B) Zolina mi is van ? Exide...... mer biztos olyan igénytelen vagy mint én, én sem veszek 105.000ért egy küszöböt Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 ajaj, bukósisak kötelező? B) ;) áááá... mindegy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 mer biztos olyan igénytelen vagy mint én, én sem veszek 105.000ért egy küszöböt Mi van Szomszi...azóta ezen rágod magad??? B) :blush: Úgy eltűntél péntek óta, hogy azt hittem bajod lett a sok élménytől... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 mer biztos olyan igénytelen vagy mint én, én sem veszek 105.000ért egy küszöböt Nem kényszerített senki arra, hogy kabriód legyen ;) :blush: Különben állítólag Hajni Édesapja nagyon szépen lakatol és van türelme lehajtogatni ilyen-olyan elemeket B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Mi van Szomszi...azóta ezen rágod magad??? ;) :D Úgy eltűntél péntek óta, hogy azt hittem bajod lett a sok élménytől... :blush: azóta Leepu módjára faragja a kadettet háta vectra 4x4 lesz belőle B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Azért ennyire nem voltam részeg, emlékszem hogy szomszédos baráti országból a rendőr barátunk volt :lol: Részeg ? Te ? B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Részeg ? Te ? B) ;) :blush: :D Meg úgy kb mindenki körülöttem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Meg úgy kb mindenki körülöttem B) Itt jegyezném meg, hogy Gellértet sikerült részegnek látnom szilveszterkor, ami elég ritka állapot estében ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Mi van Szomszi...azóta ezen rágod magad??? ;) :P Úgy eltűntél péntek óta, hogy azt hittem bajod lett a sok élménytől... :blush: hát ezen azért elég sokan fennakadnának, főleg azzal együtt hogy unom már az állandó igénytelen Kadettosok dumát is de mind1 hadjuk is. Szombaton reggel már mentem bagamérra bontósat játszani utána meg vidékre és nemrég érkeztem meg csak a géphez. Nagyon köszi még egyzser az élményautókását iszonyatosan jó ahogy megy az a veki. Bár sok viszonyítási alapom nincs de nekem jó lenne így is, legalábbis míg hozzá nem szoknék tuti :D. Igen hatásosan indúl el öszkerékkel az autó, semmi reszelés az első kerekek felől és egyhelyben állás, hanem mint a puskagolyó B) Elviselnék egy ilyet de ez számomra csak álom marad :) . Egy dolog viszont nagyon fura: mitöl ugrál olyan gyorsan a fordulatszámmérő? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 azóta Leepu módjára faragja a kadettet háta vectra 4x4 lesz belőle B) Balázska úgyis vektra futóművet rakatott alá, már nincs sok hátra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Itt jegyezném meg, hogy Gellértet sikerült részegnek látnom szilveszterkor, ami elég ritka állapot estében B) ;) :blush: de nem azért mert nem iszom :D ...egyébként idén sokszor láttál...Blitz Weekend, Vktrék esküvője :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 de nem azért mert nem iszom B) ...egyébként idén sokszor láttál...Blitz Weekend, Vktrék esküvője :P Áhhhhhhhhhhhdehogy :) Akkor pityókás voltál, most részeg ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Áhhhhhhhhhhhdehogy :lol: Akkor pityókás voltál, most részeg B) ;) :blush: :D de jó is volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 de jó is volt :blush: Azért a többeiknek is mesélhetnél arról, hogy milyen házibuliban voltatok elsőként B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Azért a többeiknek is mesélhetnél arról, hogy milyen házibuliban voltatok elsőként B) ;) kis ház kb 100 ember de vártak még 100at, mindenhol furcsa kinézetű fiatalok...egy srác egy törött nyakú borosüvegből kínálta a lányt h igyon és alig érthetően annyit tudott mondani h én haraptam le a nyakát :blush: jött egy lány, táncolva elmondta h milyen jó a buli és ő ilyen laza ismerkedős csak épp nem szólt a zene ezalatt a többi kiabált h ottttt szipuuuuuznak oootttttt szipuuuuznak :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 hát ezen azért elég sokan fennakadnának, főleg azzal együtt hogy unom már az állandó igénytelen Kadettosok dumát is de mind1 hadjuk is. Látom Csabi neked elmentek otthonról...;) B) Az biztos hogy tölem többet nem hallasz ilyet :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 kis ház kb 100 ember de vártak még 100at, mindenhol furcsa kinézetű fiatalok...egy srác egy törött nyakú borosüvegből kínálta a lányt h igyon és alig érthetően annyit tudott mondani h én haraptam le a nyakát B) jött egy lány, táncolva elmondta h milyen jó a buli és ő ilyen laza ismerkedős csak épp nem szólt a zene ezalatt a többi kiabált h ottttt szipuuuuuznak oootttttt szipuuuuznak :blush: ;) jah az kimaradt h mi bevásároltunk a házibulira és mikor eldöntöttük h eljövünk gyorsan elkezdtem meginni a készletet -mert loptak is belőle - ennek köszönhetően lett a berugás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 kis ház kb 100 ember de vártak még 100at, mindenhol furcsa kinézetű fiatalok...egy srác egy törött nyakú borosüvegből kínálta a lányt h igyon és alig érthetően annyit tudott mondani h én haraptam le a nyakát B) jött egy lány, táncolva elmondta h milyen jó a buli és ő ilyen laza ismerkedős csak épp nem szólt a zene ezalatt a többi kiabált h ottttt szipuuuuuznak oootttttt szipuuuuznak :blush: ;) Áhhh le vagy maradva, mert >>>> http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=458294 :D :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 jah az kimaradt h mi bevásároltunk a házibulira és mikor eldöntöttük h eljövünk gyorsan elkezdtem meginni a készletet -mert loptak is belőle - ennek köszönhetően lett a berugás :lol: Eheeeeeheeeeee :) :P :D :P Miközbe ittad, addig is loptak belőle ? B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Látom Csabi neked elmentek otthonról...:lol: :D Az biztos hogy tölem többet nem hallasz ilyet :) TÖBBET ? B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 Eheeeeeheeeeee :lol: :) :P :D Miközbe ittad, addig is loptak belőle ? B) próbáltál már véres húst kivenni oroszlán szájából ? ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 hát ezen azért elég sokan fennakadnának, főleg azzal együtt hogy unom már az állandó igénytelen Kadettosok dumát is de mind1 hadjuk is. Hát én ilyet még sosem mondtam...viszont valljuk be...van egy két igen gázos (nem csak Kadett, hanem mindenféle Opel) verda a minimeetjeinken, amikor kicsit szégyenlem, hogy opeles vagyok...Vagyis ez így nem igaz...mert szarok rájuk, de hogy tényleg mik jönnek mennek...hihetetlen...pénteken is jött egy opeles brigád...volt ott Kadett, Atra, Corsa... (Csak Veki nem... :blush: :D ), de hogy azoknak mindegyiknek minden eleme más színű volt talán...szakatt pusztulat szarok voltak...na ez a része szánalmas...főleg amikor ilyenkor még rá is lép a gázra...hagy recsegjen... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január11, 2009 Megoszt Elküldve Január11, 2009 de hogy azoknak mindegyiknek minden eleme más színű volt talán...szakatt pusztulat szarok voltak... B) ;) :blush: de szigorú vagy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts