aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 csatlakozom a rohadó opeles csapathoz, de már gyűjtögetek a tavaszi felújításra 8) Uhuhu! Akkor ezexerint ez "csak" sűrűn előforduló hiba :?: :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 aztec kolléga hétvégén ha jó idő lesz akkor összefuthatnánk.... ja és lekaphatnánk a koptatócsíkot és elboltolnánk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 kira. csak szombaton később jó, mert szolnokon leszek, vas free like tibet :wink: csörögsz avagy csörögjek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 majd csörgök gondolom nem nehéz lekapni a koptatót.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 bennem bizhatsz Kess, van rá bizonyítékom: bontani könnyű :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 bennem bizhatsz Kess, van rá bizonyítékom: bontani könnyű :) kess kezdj el vevőket keresni a hátsó ülésre, meg a kárpitokra :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 No. én szombaton 11-re megyek megnézni azt a GSI-t amelyiket írtam egy két oldallal ezelőtt. Egy csepeli kereskedésben van. Velem tart valamelyik guru, hogy lecsekkolja ? Én nagyon hálás lennék minden szakértő véleményért. Állítólag nem rozsdásodik sehol az autó, ez több mint gyanús, tartok tőle, hogy elködölgették a rozsdafoltokat, aztán fél év múlva felpúposodik a fél kasztni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 visszaolvastam amit írtál ha még a próbautat sem engedik egyetelen szóval se kötözködj! röhög ki a fickót és hagyd a 'csába :) azt nemtudom írták e hogy figyelj arra hogy megtorpan e gyorsításnál! viszont keveset írtál (vagy csak én nem találom) hogy ez milyen gsi is lenne! jaa és ne lepődj meg ha nem mindenhol egyforma a szine :) a gsi-k fogyóeszközök sztem igen-igen kevés töretlen fut belőlük Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Mondta a kereskedő is, hogy volt törve, azt mondta, hogy ez nem látszik az autón. Meglátjuk. Közben felhívtam, el lehet vinni próbaútra, opel szervízbe, ha gondolom felhívhatjuk az előző tulajt is, szóval korrektnek tűnik a dolog. Mondjuk én is olyanokat kérdeztem tőle amiből láthatta, hogy nem fogja tudni rámsózni az autót ha az nem okés. Hol csinálnak teljes bevizsgálást olcsóért ? Van valami jó szerelőtők, vagy vigyem szakszervízbe ? Csepel környékén kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 ez az autó egyébként http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 keresd uhuhu-t itt a forumon, vagy irj neki egy pü-t vigyazz bele ne szeress a próbauton és meg ne vedd ész nélkül mert azt még megszívhatod (én ezért nem merek kipróbálni egyet sem :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 ez az autó egyébként http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?q1...creenwidth=1024 ja hogy ez ez fenn van már egy jóideje hasznaltauto.hu-n alkudj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Egy csepeli kereskedésben van. Melyikben pontosan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 még mindig ilyen áron mennek a gsi-k?? egész jól tartja akkor az autóm az árát :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 kess kezdj el vevőket keresni a hátsó ülésre, meg a kárpitokra :D ha kell nálam pont van véletlen eladó :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 benz éjn szivesen mennék, csak szolnokora mejünk le bömöst venni :) Ha Uhuhu nem tud seggíteni én tuok egy márkaszervízt, ott úgyis le fogják hordani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Melyik ? Ne kelljen má minden szót úgy kihúzni belőletek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 mi melyik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BeNZiN Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 melyik márkaszervíz... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Nekem egy gond volt az autóval . jobb hátsó sárvédő ív frankón ködölve volt de olyan jól,hogy nem is láttam semmi rohadást.Előző telet épp,hogy kibírta......most tavasszal ív csere. :) A másik gond hidrótőke. Bazi trükkössek voltak........víz hőfok jeladó (ami a műszerre megy) le volt húzva. Így nem tudtam,hogy mennyire hideg az autó. Megvettem és jött a meglepetés hideg indításnál. :D Amúgy az autóval nem volt gond.....kopp....kopp...kopp. A hidrótőke cserét vmikor tavasz felé tervezem :wink: Majd megkérek vkit,hogy az ebay-ről ócsón szerezzük be azt kész :wink: Mai fejjel már nem tudnának átvágni de már bizonyos alapszabályokhoz kötve vennék autót. (93-tól , DIS gyújtás és Cossi. hengerfejesset.) (Kolbenschmit kizárva !!!) És ha zsír akkor F18+ váltó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Mai fejjel már nem tudnának átvágni ez biz így van, folyamatosan okosodik az ember... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Benzin! Én csak 12 után érnék rá, ha az jó neked akkor csörögj rám... :wink: 06-30-211-5260 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 Mai fejjel már nem tudnának átvágni de már bizonyos alapszabályokhoz kötve vennék autót. (93-tól , DIS gyújtás és Cossi. hengerfejesset.) és ezek egy átlag egyorrú számára hogyan derülnek ki ha odamegy megnézni egy autot? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 93tól gondolom menni fog Red :wink: , KB ha a blokk jobb oldalán van egy icike lik haa szemből nézed (ezta fortély Pistától tanultam anno) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január6, 2005 Megoszt Elküldve Január6, 2005 ....KB ha a blokk jobb oldalán van egy icike lik haa szemből nézed (ezta fortély Pistától tanultam anno) :wink:.... Majdnem :) Figyi én azt mondtam, hogy a Cosworth/Coscast van csavarmenethez hasonló valami és egy "lépcső" :wink: Volt valahol egy angol oldal, ahol volt kép, de nem lelem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts