Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Sziasztok!

Ismét gondban vagyok. Gondoltam ha már angel eyes, akkor legyen xenon is benne. Így hát megvettem ezt: http://www.xenon.hu/shop/index.php?lap=104# (felső, H1). Viszont az izzó feje (illetve az "izzó" B) ) nem fér át a lukon, ami a lámpatestben van, ahová az izzó becsúszik! Próbáltam szétszedni, de feladtam, mert csak a lámpa teljes szétszerelésével lehetni, amit nem akartam.

Találkozott már valaki hasonló problémával?

Kinek milyen xenon van az angelben?

Üdv

G

Megosztás:

És ez még nem volt a legkomolyabb...... :D :lol: Jővő héten ha átmegyünk a camponába....akkor neked is kellene demozni B) Mert az egyik srácnak turbós autó az álma,és szeretné ha vinnéd egy karikát ;) :)

:P :D Meséljek neki a szerelésről is, meg a szívásokról??? Hátha visszatér a zenéhez??? :P :P

Jövő héten sajna péntek-szombat éjszakás leszek... :blush:, de utána hét okés...

Megosztás:

Sziasztok!

Ismét gondban vagyok. Gondoltam ha már angel eyes, akkor legyen xenon is benne. Így hát megvettem ezt: http://www.xenon.hu/shop/index.php?lap=104# (felső, H1). Viszont az izzó feje (illetve az "izzó" B) ) nem fér át a lukon, ami a lámpatestben van, ahová az izzó becsúszik! Próbáltam szétszedni, de feladtam, mert csak a lámpa teljes szétszerelésével lehetni, amit nem akartam.

Találkozott már valaki hasonló problémával?

Kinek milyen xenon van az angelben?

Üdv

G

Persze...sima ügy...igazából a gyújtószál, vagy hogy a tökben hívják, az nem fér be...így egy kicsit meg kell reszelni a lámpában a lukat...és pikk-pakk befér...

arra figyelj, hogy próbáld úgy csinálni, hogy fejjel lefele legyen a lámpa, hogy ne hulljon tele reszelékkel...

Megosztás:

viszont a rendőrök megcáfolták a mostani érzéseimet róluk... teljesen korrektek voltak és mondták, hogy vigyázzunk mert csúszik a felüljáró... B)

Igen, tényleg, jó fejek voltak, csak amikor még kiszállt és odajött és kérdezte, hogy ugye ez nem gyári??? Akkor azért nem gondoltam volna, hogy nem a szivatás irányába fog elmenni a dolog... ;)

Megosztás:

Persze...sima ügy...igazából a gyújtószál, vagy hogy a tökben hívják, az nem fér be...így egy kicsit meg kell reszelni a lámpában a lukat...és pikk-pakk befér...

arra figyelj, hogy próbáld úgy csinálni, hogy fejjel lefele legyen a lámpa, hogy ne hulljon tele reszelékkel...

Hát elkezdtem reszelni. Kb 2 nap és kész is lesz:))

Megosztás:

:lol: :) Meséljek neki a szerelésről is, meg a szívásokról??? Hátha visszatér a zenéhez??? :P :D

Jövő héten sajna péntek-szombat éjszakás leszek... B), de utána hét okés...

MOndtuk neki,de azt is hogy jól gondolja meg hogy beül....mert utána nincs kiszállás ;) :blush: :D

Melyiket nézted ki ?

a legalsó 80ah

Most elég jó áron van :P

Megosztás:

MOndtuk neki,de azt is hogy jól gondolja meg hogy beül....mert utána nincs kiszállás B) ;) :blush:

mondta, hogy azért még lehet várni kéne vele...autóvásárlás előtt áll...mondtam neki, hogy tök 8, hogy előtte vagy utána ül be... mert így nem fog kocsit venni, ha előtte, ha meg utána akkor le fogja köpni... :D :lol:

Megosztás:

mondta, hogy azért még lehet várni kéne vele...autóvásárlás előtt áll...mondtam neki, hogy tök 8, hogy előtte vagy utána ül be... mert így nem fog kocsit venni, ha előtte, ha meg utána akkor le fogja köpni... ;) :blush:

Nem kell ám Őt sajnálni :D :) B)

Attól függetlenül hogy most azt mondom nem éri meg kocsit tuningolni,de ha valakinek egy turbós autó az álma akkor meg kell venni...... :D Mondtuk neki,hogy ezek már a nem annyira megbízható kategóriába tartoznak.....Amúgy nagyon jó társaság van a camponába is :lol: :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.