Lanti Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 gecijó poén volt! (ellopták) B) bazz azt hittem meghuzott, vagy valami és elment... honna lopták el? éjszaka? ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Sajnos csak 186 alatt lehet beférni... :D :lol: ezek szerint bérelt helyem van a Dinyvel együtt :blush: ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 -15 fokban amúgy mit fogunk csinálni ma este? megfagyunk....mittomén... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Mér ha a Vandával megyek akkor már nem is vagyok jó :blush: Dehogynem...csak nem gondoltam, hogy bedobod a közösbe... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 megfagyunk....mittomén... ;) :blush: Nálunk vezérigazgatói utasításra az erőmű kimélő üzemódban van , se próba se javítás csak ami fontos az mehet . munkahelyeken ahol gáz vagy villany fűtés van , csak a tartozkodáshoz és a munkavégzéshez szügséges hőfokot lehet tartani a helységekben. Mind a 4 blokk maxon pörög blokkonként 510MW cucc megy ki jelenleg! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 És ez mindaddíg méga a gázvita nem legalizálódik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 ezek szerint bérelt helyem van a Dinyvel együtt :blush: ;) Még ha a nyakadba ül is jók vagytok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 bazz azt hittem meghuzott, vagy valami és elment... honna lopták el? éjszaka? B) ;) tudod mi a gas....,hogy délután 3-és 7között lopták el (13ker),még nem is volt nagyon este...sőt,mentek volna vacsorázni a párjával,lemntek és sehol a kocsi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 És ez mindaddíg méga a gázvita nem legalizálódik! hírek szerint kb 3 nap Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 tudod mi a gas....,hogy délután 3-és 7között lopták el,még nem is volt nagyon este...sőt,mentek volna vacsorázni a párjával,lemntek és sehol a kocsi... Szonikét (is) fényes nappal lopták el. Barátom régi Civicjét meg akkor mikor éjjel egyre kellett mennie kivételesen riasztót szerelni, és éjfélkor kelt, sehol a vas. Talán nem ártana egykét ilyen arc kezét levágni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nálam a Cupra eladásos dologban sajnos ez is benne van...félek, hogy viszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nálam a Cupra eladásos dologban sajnos ez is benne van...félek, hogy viszik... a kútról? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 a kútról? B) Sajnos bárhonnan...aki kicsit jobban benne van a témában, az tudja...sem qút, sem riasztó sem semmi nem gond...ha nem indul elvontatják a g.cibe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 ... Talán nem ártana egykét ilyen arc kezét levágni B) Meg a faxát is, hogy ne is szaporodjon... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nálunk vezérigazgatói utasításra az erőmű kimélő üzemódban van , se próba se javítás csak ami fontos az mehet . munkahelyeken ahol gáz vagy villany fűtés van , csak a tartozkodáshoz és a munkavégzéshez szügséges hőfokot lehet tartani a helységekben. Mind a 4 blokk maxon pörög blokkonként 510MW cucc megy ki jelenleg! B) Miért? Pár cég átállt villamos fűtésre? Vagy mitől ez a nagy szükséglet máris? (el se képzelem akkor, mi lesz, ha a lakossági gázszolgáltatást is korlátozzák, és mindenki bekapcsolja a kis olajradiátorát) hírek szerint kb 3 nap Reméljük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Miért? Pár cég átállt villamos fűtésre? Vagy mitől ez a nagy szükséglet máris? (el se képzelem akkor, mi lesz, ha a lakossági gázszolgáltatást is korlátozzák, és mindenki bekapcsolja a kis olajradiátorát) Reméljük ;) A megszorítás az ugyvan hogy sem villamos sem más szaktrületen senki nem nyulhat semmihez , próbák sem mehetnek ami az üzembiztonságot egy bakinál befolyásolhatná,,, tehát az erőmű teljes rüssztel megy , és nem akarják azt hogy bármilyen félrenyulás miatt akár 1 blokk is kiessen , mivela forgótartalékok gázturbinás 50-100 MW teljesítményűek 1 blokk 510 MW illetve 1 generátor 250 MW szal ha ezekmiatt kiesne mert próbálunk kapcsolgatunk ami egyébként előírás hogy az üzemkészséget ellenőrizni kell működttetésel, szal nagyszar lenne ha bárki miatt gázturbinás erőművet kell indítani mert kiszált 1 gép vagy netán egy egész blokk! Maga az erőmű nincskímélve tolják neki rendesen B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Illetve hogy az erőmű önfogyasztásán amit sporolnak MW-ok az mind mehessen a fogyasztóknak akár gáz akár villamos oldalon! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Illetve hogy az erőmű önfogyasztásán amit sporolnak MW-ok az mind mehessen a fogyasztóknak akár gáz akár villamos oldalon! ;) Te meg itt pazarlod Internetezéssel a záramot! :D :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Te meg itt pazarlod Internetezéssel a záramot! :lol: :D B) De ennyivel gyorsabban hajtom a biriglit szal észresem venni ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Csak azért kérdeztem, mert ha már maxon megy mindegyik blokk, és még nincs is lakossági korlátozás a gázban, akkor mi lenne, ha holnaptól korlátozás lenne pl... nem kicsit omlana össze a villamos hálózat is B) Mondjuk gondolom azért is megy maxon most Paks, mert a környező országokban is ínség van most energiából, szal kevesebbet tudnak importálni a környékről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Csak azért kérdeztem, mert ha már maxon megy mindegyik blokk, és még nincs is lakossági korlátozás a gázban, akkor mi lenne, ha holnaptól korlátozás lenne pl... nem kicsit omlana össze a villamos hálózat is B) Mondjuk gondolom azért is megy maxon most Paks, mert a környező országokban is ínség van most energiából, szal kevesebbet tudnak importálni a környékről. Gabi gyorsan építs egy másik atomerőművet szerintem most sokért el lehetne adni ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 De ennyivel gyorsabban hajtom a biriglit szal észresem venni B) ;) :blush: :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 jah....ittvan! ráadásul eladásra volt szánva? Lehet onnan nézik milyen autót vigyenek fas.zopó ge.i ku.va annyát az összes ilyennek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Gabi gyorsan építs egy másik atomerőművet szerintem most sokért el lehetne adni :blush: :D Nem is tudom mit szarakodnak ennyit, már pár évvel el is vannak késve a bővítés kezdésével... egy-egy újabb blokk 10 év, mire üzembe áll... ez a jelenlegi tervezési, építési és beüzemelési idő. ;) Közben meg jó drágán vesszük importba a környékről a villámot, meg vannak még faca szenes erőműveink is hálisten ... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Reggel kocsival mentem dolgozni nagynehezen B) 5 órakkor -17 volt nálunk és nem igen akart nyílni az ajtó főleg kilincs nélkül. Nagynehezen a forróvíz megoldotta problémát :blush: Az akksi tekert először leállt, majd másodszorra már berreget a verda, de szegénynek a kerekei le voltak fagyva és alig indult meg lefelé a dombon. 20km után se olvadt le a szélvédő belülről és három tenyérnyi helyen hesszelétem ki. Sajnos hogy tegnap egy kicsit meleg volt és a pára egyből lafagyott belül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts