Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 B) max az egyéb tendő amivel védekezni tudsz....olyan jó idő volt,hogy még a vasoszlopot is megagyaltam ;) :blush: :D komolynak tűnt a dolog, de egy kurv@jó buliról maradtt le bár blitzen pótoltuk félig de nemhánytunk együtt sajna :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 komolynak tűnt a dolog, de egy kurv@jó buliról maradtt le bár blitzen pótoltuk félig de nemhánytunk együtt sajna :blush: B) ja....,hogyszétesettazórám!!??:D meg a zöldséges is jó volt! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ja....,hogyszétesettazórám!!??:P meg a zöldséges is jó volt! B) ;) :blush: Hát meg áljatok félre áljatok félre ,,,,, novemberi keménymag tornatrikóba , feszít mint köpőlégy a szarostalicskán és áljatok félre! :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ja....,hogyszétesettazórám!!??:lol: meg a zöldséges is jó volt! B) Jah és dájhártos bruszviliszes kép? ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Jah és dájhártos bruszviliszes kép? B) ;) :blush: milyen buszvilisz cigit csináltam már neked :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 a kondiból Hát honnan máshonnan B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 milyen buszvilisz cigit csináltam már neked B) ;) Az nagyon kemény volt :blush: csak még kelett volna hozzá vérző fej meg egy mokka aszemem alá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Hát honnan máshonnan ;) B) fa**a volt! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 dik még! ezt nektek kell megbeszélni,a Zimának megadtam a számodat,amikor a kondiból felhívtam,hogy beszéljetek,ezekszerint nem hívott,erről én nem tehetek!B) De hívott...mondta, hogy mentek hozzá, és jöttök a qtra...aztán amikor hívtam azt mondta, hogy ott voltatok, de elrohantatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Az nagyon kemény volt B) csak még kelett volna hozzá vérző fej meg egy mokka aszemem alá ;) áááá,te láttál már ilyet bármelyik vilisz filmben is??? max karcolások :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 De hívott...mondta, hogy mentek hozzá, és jöttök a qtra...aztán amikor hívtam azt mondta, hogy ott voltatok, de elrohantatok... Aha edzés után visszavittem az Astrát neki.Nekem dolgom volt,és mennem kellett,de nemértem én miért kellek ehhez,na mindegy B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Aha edzés után visszavittem az Astrát neki.Nekem dolgom volt,és mennem kellett,de nemértem én miért kellek ehhez,na mindegy B) hát ezt én sem tom... Na mindegy...azt mondta, hogy ma odajön a Lurdyhoz...mondjuk ilyen értelemben tök 8, felőlem húzhatja az időt, de én 5.-re megírtam az adásvételit... ;) Aztán meg megunom, és kivonom a forgalomból ha nem megy máshogy...Mondjuk azt sem értem igazán, hogy hogy sikerült ezt így a hátam mögött...mondjuk nem az adásvétel a gond, csak hogy se Laci se Ti nem szóltatok...pedig gondolom mindenki tisztában volt mindennel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 hát ezt én sem tom... Na mindegy...azt mondta, hogy ma odajön a Lurdyhoz...mondjuk ilyen értelemben tök 8, felőlem húzhatja az időt, de én 5.-re megírtam az adásvételit... ;) Aztán meg megunom, és kivonom a forgalomból ha nem megy máshogy...Mondjuk azt sem értem igazán, hogy hogy sikerült ezt így a hátam mögött...mondjuk nem az adásvétel a gond, csak hogy se Laci se Ti nem szóltatok...pedig gondolom mindenki tisztában volt mindennel... hítam a Lacit,hogy megnézzük,mert kell.odamentünk és megvette a Zima,ennyi B) Próbáltalak többször is hívni,csak nem értelek el...azt te hívtál vissza később. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 De hívott...mondta, hogy mentek hozzá, és jöttök a qtra...aztán amikor hívtam azt mondta, hogy ott voltatok, de elrohantatok... Erről szó sem volt én inni akartam mihamarabb B) Robi, az avatarodban szereplő csajról nincsenek meztelenebb képek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 nézdmá,gyúr azt nagy a szája egyből... :blush: semmi többet nem tudok elmondani B) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 nézdmá,gyúr azt nagy a szája egyből... :lol: semmi többet nem tudok elmondani B) ;) :) Kérem kapcsolja ki :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Nem akar valaki egyedi fényszórókat előre? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ilyen ajánlat nem mindíg van ;) Anti vadkerti talira ha jössz , (naná gondolom) a vekivel egy zuzóst kört vinned kell :blush: persze mindenkit visz egy kört csak engem soha B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 persze mindenkit visz egy kört csak engem soha :blush: Ha szépen megkéred biztos visz :) Apropóóóó Kutya hideg van,,,, -11 a vas jelentem pöcre indul! Viszont rohadtt mód nemértek valamit Reichweite 100 KM szegénységjelző világít Molkut 100 -as Evo 25 liter tankol... és az 50L alatti vonalig felment .... kérdés: Vajon mennyi lehetett még benne? Én kizártnak tartom hogy 10L sztem 5L talán, ennyire pontatlan lenne a tankjelző?(nem tünt fel edíg) B) Jah átlagfogyim: 10,2 :D szörnyűűű! ;) (lesz@rom tabletta bevéve) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Nem akar valaki egyedi fényszórókat előre? ;) Fú, a sárga lámpa/izzó 20 éve milyen menő volt, mint most a kínai xenon B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Ha szépen megkéred biztos visz :P Apropóóóó Kutya hideg van,,,, -11 a vas jelentem pöcre indul! Viszont rohadtt mód nemértek valamit Reichweite 100 KM szegénységjelző világít Molkut 100 -as Evo 25 liter tankol... és az 50L alatti vonalig felment .... kérdés: Vajon mennyi lehetett még benne? Én kizártnak tartom hogy 10L sztem 5L talán, ennyire pontatlan lenne a tankjelző?(nem tünt fel edíg) B) Jah átlagfogyim: 10,2 :blush: szörnyűűű! ;) (lesz@rom tabletta bevéve) :D Ha teletankoltad volna kiderült volna minden. Hogy számolod ki a fogyidat ha nem tankolod tele? Nem akar valaki egyedi fényszórókat előre? :lol: QP-nak mekkora lenne :) :P (Valaki nem fotosoppolná bele? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 persze mindenkit visz egy kört csak engem soha B) A ma estém a tied szivi... Ha Vanda nélkül jössz, akkor mehetünk együtt... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 A ma estém a tied szivi... Ha Vanda nélkül jössz, akkor mehetünk együtt... B) ;) kár, hogy dolgozik és nemtud azonnal lépni erre az ajánlatra :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 kár, hogy dolgozik és nemtud azonnal lépni erre az ajánlatra :D :blush: Hmmm... Akkor van egy szabad hely a Vekibe? B) Érdekelne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január9, 2009 Megoszt Elküldve Január9, 2009 Hmmm... Akkor van egy szabad hely a Vekibe? B) Érdekelne ;) Sajnos csak 186 alatt lehet beférni... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts