Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Nekem 2700km alatt 3 kuplung és egy teljes motorgenerál volt :)

De simán aláztam a faluban a simsonokat a kis kétsebességes minirigával ;) Jókedvében ment 70-et, igaz

ott már pörgött vagy 10000 felett :blush: kék-sárga volt a kipuff könyök B)

Amúgy Patyi megnézte a versenybringa váltóját, és kapott az egyes fokozat egyik kereke is, vannak bemarródások,

de azt mondta az valszeg maradhat, majd még méricskél. Ha mákom van, akkor le tudja húzni a 3-4 fokozat kerekét

egyben, és akkor csak két fogaskerék kell. Így már a kettes fokozat is utolsóként egyenesfogas lesz :P

Rigám nemvolt , simsonom volt 2 is :D nekem is voltak ügyesbajos dolgok vele én is generáloztam rendesen , rezo kipuff sportsárvédő itt reszel ott reszel schubert tű feljebb lejebb :D volt kalandom nekem is :lol:

Megosztás:

Mondom vissza...de még aznap amikor megvettem...1.1-ről 1.0-ra...

Fostál mi?Nem is jó az,amikor vigyorogva tolod neki,aztán egyszer csak Huussss...

Komolyra fordítva: remélem tényleg tartós lesz a veki mocija és nem szívsz vele annyit,mint a kékkel.

Megosztás:

Fostál mi?Nem is jó az,amikor vigyorogva tolod neki,aztán egyszer csak Huussss...

Kolyara fordítva: remélem tényleg tartós lesz a veki mocija és nem szívsz vele annyit,mint a kékkel.

hát én is bízok benne...egyenlőre 1300km-t toltam bele...és kopp-kopp semmi gebasz... B)

Megosztás:

Kolyara fordítva: remélem tényleg tartós lesz a veki mocija és nem szívsz vele annyit,mint a kékkel.

Én is sok szerencsét kívánok hozzá, mondjuk azért annyi hogy ez nem épített hanem gyári viszonylag a kékhez képest! ;) (asszem) B)

Megosztás:

Azért az nem bukást jelent...legalább is hosszútávon nem...pár év és ugyan úgy vissza fog menni...ez annak bukó, aki ki akarja most venni mert kell a lóvé...

Meg tegyük hozzá, hogy ez egy ilyen szakma...olyankor nem sajnálja őket senki, amikor ugyan ilyen módon, csak épp fordítva milliókat...milliárdokat szakítanak...

Kivéve ha tőkeáttétes mert akkor kilikvidál a bank és szeva - mint ahogy ez történt is

De a tegnapi tankolás meglepő eredményt hozott. 8.29 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee B) ;) :blush:

Megosztás:

Kivéve ha tőkeáttétes mert akkor kilikvidál a bank és szeva - mint ahogy ez történt is

De a tegnapi tankolás meglepő eredményt hozott. 8.29 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee B) ;) :blush:

Látom nagyon bejön neked az XE filling neked boga kurv@ ég jó a lambdád :D nekem most 9-9.8 közé esik de ez csak város kocsikázás csak kocsimelegítés bár a bc-t vagy 4 hónapja nem is 0 áztam ki , de tankolás ezt mutatja! :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.