Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 föleg, hogy most rohamosan megy fel a benzin ára B) mééé megy fel??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 benzinárak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 jah, fog... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 mééé megy fel??? B) mert most kurv@olcsó a kőolaj és páran most vásárolnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 mert most kurv@olcsó a kőolaj és páran most vásárolnak Nagyon sok helyen azt mondják, hogy 2009-ben is csökkeni fog még az ára a benyának...majd 2010-től várható emelkedés...pl az általam linkelt cikkben is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Nagyon sok helyen azt mondják, hogy 2009-ben is csökkeni fog még az ára a benyának...majd 2010-től várható emelkedés...pl az általam linkelt cikkben is... az a baj, hogy ha csökken az azt jelenti, hogy nem veszik...és ha nem veszik az sz@r mert a fekete arany a gazdaság egyik alapmotorja...miből készül a műanyag pl.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 az a baj, hogy ha csökken az azt jelenti, hogy nem veszik...és ha nem veszik az sz@r mert a fekete arany a gazdaság egyik alapmotorja...miből készül a műanyag pl.... ez okés, csak csökkent a fizetőképes kereslet is...és pont ezért visszavettek a kitermelésből is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 ez okés, csak csökkent a fizetőképes kereslet is...és pont ezért visszavettek a kitermelésből is... viszont ha nem termelsz nem generálódik fizetőképes kereslet...sz@rni kellene ebbe a hisztibe ami itt megy, mindenki venné föl a hiteleket megint és énekelgetnék hogy "nem süllyedünk, nem süllyedünk" mint az Erik a Viking-ben az Atlantisziak ;) :blush: kicsit kekszelek attól, hogy valaki ugyanugy próbál kilábalni ebből mint a németek anno a '29-esből B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 kicsit kekszelek attól, hogy valaki ugyanugy próbál kilábalni ebből mint a németek anno a '29-esből ;) A történelem ismétli önmagát... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Látom Gabi tolod a businesst... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Tudom-tudom, rá is kérdeztem, hogy mi lesz ezzel és azt mondta, hogy nem lesz gond, mert puhább kerámia van rajta, még csúsztatni is lehet majd. Sokan használják utcán és eddigvolt gond vele (ismétlem, az ő elmondása szerint). A sima szintert nem ajánlotta utcára, a csúsztatás és a lendkerék megevése, majd szétszakítása miatt. Majd meglátjuk mi sül ki belőle... B) puhább ? ;) érdekes meg ha gond volt vele akkor miert jo ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 puhább ? B) érdekes meg ha gond volt vele akkor miert jo ? gondolom kimaradt a NEM... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 mééé megy fel??? B) nemvagyok én olyan okos, hogy kitaláljam, csak olvastam... hogy mennyi igazságalapja van azt nem tudom http://index.hu/gazdasag/magyar/benzar090107/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 miből készül a műanyag pl.... hááá... meg a guminő mi? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 nemvagyok én olyan okos, hogy kitaláljam, csak olvastam... hogy mennyi igazságalapja van azt nem tudom http://index.hu/gazdasag/magyar/benzar090107/ Ez okés, de tegnap már meg is állt az emelkedés...és az egy héten belüli fel-le ugrálások nem befolyásolják nagyban a benzinár emelkedését...főleg, hogy jelen esetben a tőzsdei ára a nyersolajnak csak kis mértékben emelkedett... Ami viszont nagyban befolyásoló tényező lehet, hogy a gázválság miatt, sok gyárat, intézményt köteleztek a naftával való fűtésre, így jelen helyzetben megnőtt a felhasználás, így egyben hirtelen az igény is nőtt, ami áremelkedést fog szintén generálni... Ami viszont gusztustalan, hogy ha megemelték 5 forinttal a benya árát, a fuvarozók már rögtön puffogtak, emeltek...így emelkedett a kenyér ára, a tojásé, mindené...szépen mindenki beleintegrálta, az általa értékesített árba...persze hol csapódott le az áremelés...a végső felhasználónál... Na de most amikor kb 100 forinttal olcsóbb lett a benzin ára közel fél év alatt, nem jelentkezett egyik fuvarozó sem, vagy pék, vagy lóöccse, hogy gyerekek...olcsóbban adjuk a motyót, mert nem kerül annyiba...dehogy is...szépen kussolnak, és minden ára ugyan ott maradt ahol volt...a haszon hol marad??? Hát a termelő, értékesítő cégek zsebében...ki szívta meg??? Hát megint a végfelhasználó...azaz mi... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ez gyönyörű volt Anti, meg is könnyeztem :blush: ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ez gyönyörű volt Anti, meg is könnyeztem :D :blush: ;) Most mond azt, hogy nincs benne igazság... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Látom Gabi tolod a businesst... :blush: Az már régi... egyébként cs-ről alig volt érdeklődés, látszik milyen tömött zsebű a társaság arrafelé ;) Ez okés, de tegnap már meg is állt az emelkedés...és az egy héten belüli fel-le ugrálások nem befolyásolják nagyban a benzinár emelkedését...főleg, hogy jelen esetben a tőzsdei ára a nyersolajnak csak kis mértékben emelkedett... Szerintem lejjebb már nem fog mostanában menni, de ne legyen igazam. Szal valszeg meglesz az a jövő heti 10ft plusz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Most mond azt, hogy nincs benne igazság... B) pont azért könnyeztem meg... :D :blush: amugy igazaból nem izgat... csak csabi olcsó üzemanyag árára írtam, hogy nem biztos, hogy sokáig élvezhetjük ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Szerintem lejjebb már nem fog mostanában menni, de ne legyen igazam. Szal valszeg meglesz az a jövő heti 10ft plusz. B) Belefér b@ssza kutya...csak ne legyen megint 300 felett...bár...nem fogyaszt rosszul a Veci...de pl az Audi után észrevehető volt ám a Cupra fogyasztása nagyon... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 ... amugy igazaból nem izgat... Jah...igaz...gazdagság meg jólélünk van...mindig elfelejtem... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Belefér b@ssza kutya...csak ne legyen megint 300 felett...bár...nem fogyaszt rosszul a Veci...de pl az Audi után észrevehető volt ám a Cupra fogyasztása nagyon... ;) Egyszer úgyis visszaérünk oda. Remélem csak 2010 végére B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Jah...igaz...gazdagság meg jólélünk van...mindig elfelejtem... :D hát kurvára.... talán engem érint innen legjobban a válság B) :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 puhább ? B) érdekes meg ha gond volt vele akkor miert jo ? Puhább, mint gondolom a fékbetéteknél is, tehát nincs benne annyi fém, vagy f@szomtudjami. Gond nem volt vele, hanem inkább velem van, mert tényleg kimaradt a "nem". Majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle, legalább ebben most én leszek az uttörő, nem pedig ti szopjátok véigig. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január8, 2009 Megoszt Elküldve Január8, 2009 Egyszer úgyis visszaérünk oda. Remélem csak 2010 végére ;) Én meg nagyon remélem hogy 100Ft lessz 1 liter! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts