iqbéla Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Ez mi? Utánégetős asztra? Újabb fogyasztási fejlemény: 8.5 liter 98-as száz kilométerre. Negyede kímélős autóút, kis része 180-200-as tempóval autópálya, többi város, dugós és dugómentes utazások keverése, gyakran rövid távra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóbiás Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Hello ! Irtam az ETC házi javításáról az Astra/elektromos topic-ban. Ha valakit érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Hello ! Irtam az ETC házi javításáról az Astra/elektromos topic-ban. Ha valakit érdekel. Nem semmi szaki vagy!Le a kalappal! :prayer: :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 http://dict.sztaki.hu Nemtudom mennyibe kerül a féknyereg, de én azért nem sz@roznék ilyesmin. ... Horror, hidd el.Bontva meg 6e. Ebaynél csak az a bibi, hogy többe kerülne a leves, mint a hús.Nehéz cuccos ám ez!Főleg kettő!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Horror, hidd el.Bontva meg 6e. Ebaynél csak az a bibi, hogy többe kerülne a leves, mint a hús.Nehéz cuccos ám ez!Főleg kettő!! :wink: ha a munkahengeren maga a krom réteg nem sérült meg akkor csak javitokészlet és semmi baja nem lessz vagy opel bonto Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Thx. az infot. Megnézem majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Horror, hidd el.Bontva meg 6e. cska ugy az arhivum számára: mennyire horror? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 cska ugy az arhivum számára: mennyire horror? Holnapra megérdeklődöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Nah re.. megöttem én is "nyaralásból" Nem is sííírunk :x :lol: Egyébként még mindig nem tetszik a vasam, de úgyis vizsgáztatni kell, úgyhogy beszélek Sz.Gabbal és átnézettem az egészet.. Aztán meglátom mit kell megcsináltatni, és még mi az amire esetleg marad zsé.(bár ez is kölcsön lé) Jó sokáig tartott elolvasni a lemaradásomat :smt119 Aztec: neked most mennyire van szétkapva az oszlop? a központi vezérlője könnyen hozzáférhető? Ha igen esetleg egy próba? csak mielött szétszedném az ajtókat.. kizárandó a vezérlőt... A tied hogy áll? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Egy-két gsi témájú kép: Júliusi Krakkó nyaralás során a buszunk nem tudott befordulni, mert valami állat elparkolta a parkoló bejáratát: Anyukám Balaton körül vezette szeretett autómat: Na ennyit a nyaralásról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Egy-két gsi témájú kép: Júliusi Krakkó nyaralás során a buszunk nem tudott befordulni, mert valami állat elparkolta a parkoló bejáratát: Anyukám Balaton körül vezette szeretett autómat: Na ennyit a nyaralásról... Az látszik, hogy a Renault eleje kuks, hogy a Civic hátulja kicsit törött, de a géped?Azzal konkrétan mi lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 fel poliroztam az autot :wink: http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...ofy/kep_004.jpg tul nagy volt a kép mérete. levettem linkkre... - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
adobodo Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Hi ez csak nem egy mak felni? a képen sajnos nem látom igazán, de lehet hogy nekem is ilyen van. Amúgy az autó nagyon szép lett, gratula :hello1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goofy Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Hi ez csak nem egy mak felni? a képen sajnos nem látom igazán, de lehet hogy nekem is ilyen van. Amúgy az autó nagyon szép lett, gratula :hello1: De MAK,felni 16.-os csak fel kell törni:)))9 :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 Az látszik, hogy a Renault eleje kuks, hogy a Civic hátulja kicsit törött, de a géped?Azzal konkrétan mi lett? Szinte semmi nem lett volna, de a bal######, aki énbelém ütközött, kocsiján gallytörő rácsot viselt, így aztán benyomódott a lökhárítóm. A civic is elég alaposan törve volt, hátul is, elöl is... Érdekel, mi lesz belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus21, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2005 fel poliroztam az autot :wink: mi + bazzsal 8) http://wessyde.uw.hu/DSCF1974.jpg http://wessyde.uw.hu/DSCF2044.jpg levettem likkre.... - uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Geri!Az milyen Corsa ott melletted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 fel poliroztam az autot :wink: http://gsiclub.uw.hu/modules/Vidra_Gallery...ofy/kep_004.jpg Űűűűűűű!Nagggyon szép lett! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Szinte semmi nem lett volna, de a bal######, aki énbelém ütközött, kocsiján gallytörő rácsot viselt, így aztán benyomódott a lökhárítóm. A civic is elég alaposan törve volt, hátul is, elöl is... Érdekel, mi lesz belőle... Szóval gallytörő rács.Egy olyan kis töktalicskára.Minek wzze.Ha indokolt volt a fékezés, akkor elvileg a hátul lévő viszi a balhét.Állítólag ez a szabály.Valszeg tartotta a követési távolságot. :evil: Mennyi is mostanság egy olyan lökös fényezve?Azért nézd meg jól, hogy a pótkerék nem szorult-e be, mert előszokott fordulni.Egy ismim egy körforg.nál fogott egy Passátot.Csak annyi látszódott, hogy meggyöngült a lökös.Aztán mikor a faterja otthon tüzetesebben megnézte, nem bírta kiszedni a pótkereket.A márkaszervízben 240e.ft-ot mondtak neki jav.költségnek.Végül asszem olyan 130e.-ből igazították ki neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Ejha! Szépek ezek a polírozások.. nagyon kedvet kaptam hozzá én is :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Valaki esetleg ismeri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 http://buliblikk.hu/data/media/pictures/00.../gyors__030.jpg Buliblikk felelős :lol: :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Buliblikk felelős :lol: :) :( :D :D Jóófanna! :D De ismerd el, hogy azé' ez jó kép! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Jóófanna! :lol: De ismerd el, hogy azé' ez jó kép! :wink: Hát azért tudnék lelni olyan képet azon az oldalon ami jobban tetszik :wink: :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus22, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2005 Hát azért tudnék lelni olyan képet azon az oldalon ami jobban tetszik :wink: :( 8) De az egy másik topicba való lenne!! :wink: :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts