Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Anti ! ha nem megy a poénkodás akkor ne erőltesd B) Nem is poénnak szántam... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Hácőőő,tegnap elhoztuk Zimával Anti ex C-jét,jól eszembe is jutott az a rengeteg szop.s,amit átéltünk amikor készült,még Lacival is nosztalgiáztunk (harapómájas:D) na mindegy...szóval ez van:P egyúttal nekem is lett egy C-m:),ha kérdezik minek...csak!B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 egyúttal nekem is lett egy C-m:),ha kérdezik minek...csak!B) ;) :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Sztm Csabi ez a 60ezres cabrio,amiért tegnap kocsikáztunk :blush: B) ;) Ja akkor gyorsabbak voltatok nálam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Nem is poénnak szántam... ;) Pedig annak nem volt olyan rossz... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 ...ha kérdezik minek...csak!;) Már kezdtem azt hinni, hogy a hátsókerék hajtás miatt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Hácőőő,tegnap elhoztuk Zimával Anti ex C-jét,jól eszembe is jutott az a rengeteg szop.s,amit átéltünk amikor készült,még Lacival is nosztalgiáztunk (harapómájas:D) na mindegy...szóval ez van:P egyúttal nekem is lett egy C-m:),ha kérdezik minek...csak!;) B) :blush: Nekem meg kész lett a kuplungom, kívülről jól néz ki... :D A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Meg lett nagyobbítva az egész (~235mm), cserélve lett a nyomólap, és kerámia betéteket kapott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 ablakot lehúzhattad? :blush: B) nem vagyok olyan hisztis mint te ;) szaunás fiú Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 B) ;) Nekem meg kész lett a kuplungom, kívülről jól néz ki... :blush: Na akkor gyorsan be vele a helyére... :D Aztán márc 21 nézzük mit tud... :lol: neked legalább a váltód is jó...szal irány a 12.99-es idő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 B) ;) ...kívülről jól néz ki... :blush: Tolj már róla egy képet...meg hogy mennyi is volt cakli pakli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Tolj már róla egy képet...meg hogy mennyi is volt cakli pakli... Tettem be. 90k volt... Meg még itt is egy. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Na akkor gyorsan be vele a helyére... B) Aztán márc 21 nézzük mit tud... ;) neked legalább a váltód is jó...szal irány a 12.99-es idő... :P Megnéztem a másik váltómat is a Lacinál, csak a 3as szinkron lett összeégve, egyébként elvileg okés. Szóval lassan oda is rendelhetem a szinkron szettet. Vagy majd megveszem tőled a kettes hibás váltódat vasárban és heggesztek belőlük egy tutit. :blush: :lol: 12.99-et nem hiszem, hogy tud a Cali, max 200-on. :) Ez nem Vectra... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Ja akkor gyorsabbak voltatok nálam. mint mindíg B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Megnéztem a másik váltómat is a Lacinál, csak a 3as szinkron lett összeégve, egyébként elvileg okés. Szóval lassan oda is rendelhetem a szinkron szettet. Vagy majd megveszem tőled a kettes hibás váltódat vasárban és heggesztek belőlük egy tutit. B) :lol: 12.99-et nem hiszem, hogy tud a Cali, max 200-on. :) Ez nem Vectra... ;) Én a 0-100-ra gondoltam... :blush: :D Feri ment a Vekivel 17-es kerékkel 13.3-at ledadogós 3-as 4-essel...lehúzott alblakkal, szar váltóval...Pirisi Csabi anno ment 12.95-öt jóval elavultabb technikával (ha jól rémlik...nem volt még nagy befecsi, nagy AC stb...) szal én simán elképzelhetőnek tartom, hogy ha jól váltogatsz, és minden hipiszupi, akkor meg lehet csinálni... :P Hát még nem tom mi legyen a váltómmal...Van egy lehetőség egy patent állapotú f28-ra...120e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Tettem be. 90k volt... Meg még itt is egy. B) Mikor kerül be??? Jó lenne elkezdenéd tesztelni...mert ha jó, és beválik, akkor a váltócserével együtt lenne a legegyszerűbb... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Mikor kerül be??? Jó lenne elkezdenéd tesztelni...mert ha jó, és beválik, akkor a váltócserével együtt lenne a legegyszerűbb... :blush: :D apa kezdőőődik.... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 apa kezdőőődik.... B) ;) Megnyugtatlak...már 10 éve megy... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 B) ;) Nekem meg kész lett a kuplungom, kívülről jól néz ki... :blush: Meg lett nagyobbítva az egész (~235mm), cserélve lett a nyomólap, és kerámia betéteket kapott. És akkor mi a következő leggyengébb láncszem? Az osztómű? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Csergőnél lehet kapni Kadett Cabrio küszöböt? Kéne egy ballos ha tud valaki, lehetőleg nem utángyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Megnyugtatlak...már 10 éve megy... B) ;) És soha nem lessz ennek vége , ördögi kör :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Csergőnél lehet kapni Kadett Cabrio küszöböt? Kéne egy ballos ha tud valaki, lehetőleg nem utángyártott. Ez roppant egyszerű Csabi , telefon felhívod és ki is derül! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Csergőnél lehet kapni Kadett Cabrio küszöböt? Kéne egy ballos ha tud valaki, lehetőleg nem utángyártott. Hát hívd fel a Viktort... ;) bár már kérdezem is neked... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Hácőőő,tegnap elhoztuk Zimával Anti ex C-jét,jól eszembe is jutott az a rengeteg szop.s,amit átéltünk amikor készült,még Lacival is nosztalgiáztunk (harapómájas:D) na mindegy...szóval ez van:P egyúttal nekem is lett egy C-m:),ha kérdezik minek...csak!B) de gazdag valaki, már 3 autód van? Megyek vissza bringaszervizesnek akkor ha így megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január7, 2009 Megoszt Elküldve Január7, 2009 Hát hívd fel a Viktort... :blush: bár már kérdezem is neked... B) Hamár felhívod kérdezz rá a rendszám világítás lámpáira is lécci Calihoz! Köszi! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts