Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ha meg én hívlak nem veszed fel és vissza se hívsz B) miért hívtál? bocsi de a tegnap elhúzódott ma reggel 4.30ig, utána meg 7.30ig és így szóltam bent hogy nem megyek melózni mert ku.va szarul vagyok és nem tudtam aludni emiatt, így mikor hívtál akkor is aludtam, és mivel ha nagyon fáradt vagyok mikor felkeltenek nem emléxem arra hogy kivel beszéltem vagy csörgött e a telóm így elfelejtettem hogy hívtál a telóból meg lehet kitöröltem a hivást hogy majd mindjá visszahívlak, de ez nem jött össze bocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 miért hívtál? bocsi de a tegnap elhúzódott ma reggel 4.30ig, utána meg 7.30ig és így szóltam bent hogy nem megyek melózni mert ku.va szarul vagyok és nem tudtam aludni emiatt, így mikor hívtál akkor is aludtam, és mivel ha nagyon fáradt vagyok mikor felkeltenek nem emléxem arra hogy kivel beszéltem vagy csörgött e a telóm így elfelejtettem hogy hívtál a telóból meg lehet kitöröltem a hivást hogy majd mindjá visszahívlak, de ez nem jött össze bocsi asszony is mondta egyébként hogy beszélt velem telón úgy 14.00 körül de nem emléxem rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 miért hívtál? bocsi de a tegnap elhúzódott ma reggel 4.30ig, utána meg 7.30ig és így szóltam bent hogy nem megyek melózni mert ku.va szarul vagyok és nem tudtam aludni emiatt, így mikor hívtál akkor is aludtam, és mivel ha nagyon fáradt vagyok mikor felkeltenek nem emléxem arra hogy kivel beszéltem vagy csörgött e a telóm így elfelejtettem hogy hívtál a telóból meg lehet kitöröltem a hivást hogy majd mindjá visszahívlak, de ez nem jött össze bocsi jólvan tojsz a fejemre akkor kabbe. Ezt akartam mutatni http://www.hasznaltauto.hu/2645533 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 tegnap is biztos csuklottál mikor a motyódat a csomi egyik sarkából a másikba raktam mert útban volt ;) , remélem a tempomat működik akkor is ha a kábel forrasztva van rá B) Anti nálad hagyott vmit ? készülj fel h évekig ott lesz :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 tegnap is biztos csuklottál mikor a motyódat a csomi egyik sarkából a másikba raktam mert útban volt :D , remélem a tempomat működik akkor is ha a kábel forrasztva van rá B) Sima ügy...ugyan úgy mint ha a levágják a tököd, és a kezedbe adják...dugni még tudsz vele, de nem biztos, hogy jó lesz... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Anti nálad hagyott vmit ? készülj fel h évekig ott lesz :lol: :) ;) :blush: :D Még megvannak??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 :blush: :D :lol: Még megvannak??? B) ha a gumikra gondolsz akkor nincsenek...ajándékba odaadtam egy havernak, ő felrakta a kocsijára és kb egy héten belül körben levállt a futófelület ;) A Seni gumikat meg nem akarták neki felrakni a gumisnál mert szét lettek pörögve :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 ha a gumikra gondolsz akkor nincsenek...ajándékba odaadtam egy havernak, ő felrakta a kocsijára és kb egy héten belül körben levállt a futófelület B) A Seni gumikat meg nem akarták neki felrakni a gumisnál mert szét lettek pörögve :lol: ;) Ez mind elképzelhetetlen... Egy 8 éves guminak nem válik le a futófelülete, a Seni gumijai meg sosem pörögtek...még amikor mentem vele akkor sem... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ez mind elképzelhetetlen... Egy 8 éves guminak nem válik le a futófelülete, a Seni gumijai meg sosem pörögtek...még amikor mentem vele akkor sem... B) ;) igen én is teljesen elhűlve hallgattam a történteket :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 B) De jó is volt...tök jó volt a Senivel csak úgy autózgatni, cruuuzingolni... ...mondjuk a kedvencem az volt, hogy a jobbkezet még akkor is megadták amikor nem nekem járt... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 igen én is teljesen elhűlve hallgattam a történteket ;) Nem is csoda akkor, hogy megfáztál... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 De jó is volt...tök jó volt a Senivel csak úgy autózgatni, cruuuzingolni... ...mondjuk a kedvencem az volt, hogy a jobbkezet még akkor is megadták amikor nem nekem járt... :blush: :D vedd vissza :lol: Nem is csoda akkor, hogy megfáztál... ;) tényleg, akkor majd holnap ezt mondom a dokinak :) tegnap bementem lázasan vizsgázni és nem volt fűtés a tanteremben...olyan jó volt még ez is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 szóval ha mégegyszer azt mondja valaki h csak melegedni járok be azt seggberúgom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 szóval ha mégegyszer azt mondja valaki h csak melegedni járok be azt seggberúgom ;) én tényleg nem akartam semmi rosszra asszociálni...de a rúgom dolgot hírtelen másnak olvastam... ...tudjuk...melegfront... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 vedd vissza :blush: Ááááá Piiista biztos nem adná...meg már nincs is annyi hely a qton... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 én tényleg nem akartam semmi rosszra asszociálni...de a rúgom dolgot hírtelen másnak olvastam... ...tudjuk...melegfront... B) egy haver mondta régen h aki mégegyszer lebuziz azt seggbekúrom :blush: utána már senki sem merte ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ááááá Piiista biztos nem adná...meg már nincs is annyi hely a qton... B) ;) tárolhatod nálam :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 tárolhatod nálam B) Nálad csak tönkremegy, meg költeni kell rá...nálam hipi szuperált...minden gond nélkül...csak minden nap várta, hogy elrúgjam már végre neki... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Nálad csak tönkremegy, meg költeni kell rá...nálam hipi szuperált...minden gond nélkül...csak minden nap várta, hogy elrúgjam már végre neki... B) ;) én csak törődtem vele, de nem értékelte a dög :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 én csak törődtem vele, de nem értékelte a dög B) nem volt hozzászokva... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 nem volt hozzászokva... ;) :blush: ezt a hozzászólást nem lehetne berakni ide valahova ? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 ezt a hozzászólást nem lehetne berakni ide valahova ? B) :blush: Jut eszembe fel kell emelnem az árát...3.720.000-ra...bár csak pénteken...akkor lesz egy banki hitelbeadás, és hát a tax miatt nézik a hasznaltótóóóóóót... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 ezt a hozzászólást nem lehetne berakni ide valahova ? B) :blush: jé ez tök úgy néz ki mint az Anti Seatja ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 jólvan tojsz a fejemre akkor kabbe. Ezt akartam mutatni http://www.hasznaltauto.hu/2645533 mi is ez mert a link nem igen jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts