Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Ha meg én hívlak nem veszed fel és vissza se hívsz B)

miért hívtál? bocsi de a tegnap elhúzódott ma reggel 4.30ig, utána meg 7.30ig és így szóltam bent hogy nem megyek melózni mert ku.va szarul vagyok és nem tudtam aludni emiatt, így mikor hívtál akkor is aludtam, és mivel ha nagyon fáradt vagyok mikor felkeltenek nem emléxem arra hogy kivel beszéltem vagy csörgött e a telóm így elfelejtettem hogy hívtál a telóból meg lehet kitöröltem a hivást hogy majd mindjá visszahívlak, de ez nem jött össze bocsi

Megosztás:

miért hívtál? bocsi de a tegnap elhúzódott ma reggel 4.30ig, utána meg 7.30ig és így szóltam bent hogy nem megyek melózni mert ku.va szarul vagyok és nem tudtam aludni emiatt, így mikor hívtál akkor is aludtam, és mivel ha nagyon fáradt vagyok mikor felkeltenek nem emléxem arra hogy kivel beszéltem vagy csörgött e a telóm így elfelejtettem hogy hívtál a telóból meg lehet kitöröltem a hivást hogy majd mindjá visszahívlak, de ez nem jött össze bocsi

asszony is mondta egyébként hogy beszélt velem telón úgy 14.00 körül de nem emléxem rá.

Megosztás:

jólvan tojsz a fejemre akkor kabbe. Ezt akartam mutatni http://www.hasznaltauto.hu/2645533

Megosztás:

tegnap is biztos csuklottál mikor a motyódat a csomi egyik sarkából a másikba raktam mert útban volt ;) , remélem a tempomat működik akkor is ha a kábel forrasztva van rá B)

Anti nálad hagyott vmit ? készülj fel h évekig ott lesz :blush: :D

Megosztás:

tegnap is biztos csuklottál mikor a motyódat a csomi egyik sarkából a másikba raktam mert útban volt :D , remélem a tempomat működik akkor is ha a kábel forrasztva van rá B)

Sima ügy...ugyan úgy mint ha a levágják a tököd, és a kezedbe adják...dugni még tudsz vele, de nem biztos, hogy jó lesz... ;) :blush:

Megosztás:

:blush: :D :lol:

Még megvannak??? B)

ha a gumikra gondolsz akkor nincsenek...ajándékba odaadtam egy havernak, ő felrakta a kocsijára és kb egy héten belül körben levállt a futófelület ;)

A Seni gumikat meg nem akarták neki felrakni a gumisnál mert szét lettek pörögve :P :)

Megosztás:

ha a gumikra gondolsz akkor nincsenek...ajándékba odaadtam egy havernak, ő felrakta a kocsijára és kb egy héten belül körben levállt a futófelület B)

A Seni gumikat meg nem akarták neki felrakni a gumisnál mert szét lettek pörögve :lol: ;)

Ez mind elképzelhetetlen...

Egy 8 éves guminak nem válik le a futófelülete, a Seni gumijai meg sosem pörögtek...még amikor mentem vele akkor sem... :blush: :D

Megosztás:

De jó is volt...tök jó volt a Senivel csak úgy autózgatni, cruuuzingolni...

...mondjuk a kedvencem az volt, hogy a jobbkezet még akkor is megadták amikor nem nekem járt... :blush: :D

vedd vissza :lol:

Nem is csoda akkor, hogy megfáztál... ;)

tényleg, akkor majd holnap ezt mondom a dokinak :)

tegnap bementem lázasan vizsgázni és nem volt fűtés a tanteremben...olyan jó volt még ez is B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.