Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

tudtommal ugyanolyan jó bele, mint a sima astrákba.

tavalyelőtt a színes felsőcsíkos gyári beszállítós szélvédőt 12 körül vettem, azóta szerintem nem igazán ment feljebb az ára.

(pilkington-csepel)

Mondjad csak a bolt címét,mert corsába kellene szélvédő! B)

Megosztás:

http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...n=So&Achse=

milyen lehet?

szerintetek leht hinni az értékelésnek? mondjuka wanli másfél csillagot kapott B)

Akkor már inkább ilyent!

http://cgi.ebay.de/Regal-Racer-Dunlop-Semi...id=p3286.c0.m14

A Regal egy délafrikai Dunlop leányvállalat és mindenféle utcai gumik mellett versenyslickeket is gyártanak.

Ha nekem 17-es kell majd, szerintem kipróbálom őket.

Megosztás:

mert te még tudtommal nem nyirtál ki két kadett mocit B) ;) :blush:

de majd holnap felhivlak akkor :D :lol:

Ezt kikérem magamnak én az első mocit nem nyírtam ki csak meg akartam javíttatni de nem jött össze, a második meg még mindíg megy. Tegnap is mentem vele 500km-t. Az hogy "kicsit" füstől nem az én hibám. Szerelés után álltalában megszokták húzni a csavarokat nem?

Egyébként nemtudom honnan jött, hogy én el akarom adni a Bocit, és igen még mindíg úgy vagyok vele hogy soha nem adom el. Persze ez tuti nem így van mert sajna egyszer úgy is elbomlik a korrózió miatt de amíg tudom megteszek mindent ez ellen. :)

Megosztás:

Ezt kikérem magamnak én az első mocit nem nyírtam ki csak meg akartam javíttatni de nem jött össze, a második meg még mindíg megy. Tegnap is mentem vele 500km-t. Az hogy "kicsit" füstől nem az én hibám. Szerelés után álltalában megszokták húzni a csavarokat nem?

Egyébként nemtudom honnan jött, hogy én el akarom adni a Bocit, és igen még mindíg úgy vagyok vele hogy soha nem adom el. Persze ez tuti nem így van mert sajna egyszer úgy is elbomlik a korrózió miatt de amíg tudom megteszek mindent ez ellen. :blush:

én nem mondtam h el akarod adni ;) B)

Megosztás:

Valaki írta ha jól tudom és erre írta István, hogy ennyit a soha nem adom el-ről. Egyébként tök mind1. A lényeg az igazi Kadettos rész B) ;)

Nem Te Csabi, hanem BCSabiiiiiiiiiiiii... :blush: Te lüke...

tényleg elhasználtad már a nyomtávszélesítőmet??? Tempomat milyen??? :D :lol:

Megosztás:

Nem Te Csabi, hanem BCSabiiiiiiiiiiiii... ;) Te lüke...

tényleg elhasználtad már a nyomtávszélesítőmet??? Tempomat milyen??? :blush: :D

tegnap is biztos csuklottál mikor a motyódat a csomi egyik sarkából a másikba raktam mert útban volt :lol: , remélem a tempomat működik akkor is ha a kábel forrasztva van rá B)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.