J0hnny Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 tudtommal ugyanolyan jó bele, mint a sima astrákba. tavalyelőtt a színes felsőcsíkos gyári beszállítós szélvédőt 12 körül vettem, azóta szerintem nem igazán ment feljebb az ára. (pilkington-csepel) Mondjad csak a bolt címét,mert corsába kellene szélvédő! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 akkor miér nem engem hívtál?? B) :lol: mert te még tudtommal nem nyirtál ki két kadett mocit ;) :blush: :D de majd holnap felhivlak akkor :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...n=So&Achse= milyen lehet? szerintetek leht hinni az értékelésnek? mondjuka wanli másfél csillagot kapott B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...n=So&Achse= milyen lehet? szerintetek leht hinni az értékelésnek? mondjuka wanli másfél csillagot kapott B) Felejtsd el az olcsó gagyi gumikat......meg fogod bánni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Felejtsd el az olcsó gagyi gumikat......meg fogod bánni ;) tudom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...n=So&Achse= milyen lehet? szerintetek leht hinni az értékelésnek? mondjuka wanli másfél csillagot kapott B) Akkor már inkább ilyent! http://cgi.ebay.de/Regal-Racer-Dunlop-Semi...id=p3286.c0.m14 A Regal egy délafrikai Dunlop leányvállalat és mindenféle utcai gumik mellett versenyslickeket is gyártanak. Ha nekem 17-es kell majd, szerintem kipróbálom őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 43 euró 195/50R15-ben, lehet majd ebben a méretben fogom kipróbálni. 70 euróért is találtam 205/40R17-es méterben, ebben benne van a posta is Németországon belül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Felejtsd el az olcsó gagyi gumikat......meg fogod bánni ;) Na ja nagy a baj ha kiszakad B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Na ja nagy a baj ha kiszakad B) Kinder Surprise? ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Külön kell leszedniük. ;) Úgy sem leányálom :blush: Még úgy is esélyes a sportszelet a gatyába B) Mondjad csak a bolt címét,mert corsába kellene szélvédő! :D Csepelen a tanácsház utcában vannak valahol a végén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 http://www.gteschmiede.de/showroom/bilder/gross/jung1.jpg B) Ródhógsz! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 az lesz apám B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 mert te még tudtommal nem nyirtál ki két kadett mocit B) ;) :blush: de majd holnap felhivlak akkor :D :lol: Ezt kikérem magamnak én az első mocit nem nyírtam ki csak meg akartam javíttatni de nem jött össze, a második meg még mindíg megy. Tegnap is mentem vele 500km-t. Az hogy "kicsit" füstől nem az én hibám. Szerelés után álltalában megszokták húzni a csavarokat nem? Egyébként nemtudom honnan jött, hogy én el akarom adni a Bocit, és igen még mindíg úgy vagyok vele hogy soha nem adom el. Persze ez tuti nem így van mert sajna egyszer úgy is elbomlik a korrózió miatt de amíg tudom megteszek mindent ez ellen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 http://www.gteschmiede.de/showroom/bilder/gross/jung1.jpg B) Nem is ilyen színű a tied ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Én még mindíg azt mondom hogy ez egy ge.i jó gumi, nekem ilyen van, ami hátránya hogy tényleg nagyon kopik, de valamit valamiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ezt kikérem magamnak én az első mocit nem nyírtam ki csak meg akartam javíttatni de nem jött össze, a második meg még mindíg megy. Tegnap is mentem vele 500km-t. Az hogy "kicsit" füstől nem az én hibám. Szerelés után álltalában megszokták húzni a csavarokat nem? Egyébként nemtudom honnan jött, hogy én el akarom adni a Bocit, és igen még mindíg úgy vagyok vele hogy soha nem adom el. Persze ez tuti nem így van mert sajna egyszer úgy is elbomlik a korrózió miatt de amíg tudom megteszek mindent ez ellen. :blush: én nem mondtam h el akarod adni ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 én nem mondtam h el akarod adni ;) B) Valaki írta ha jól tudom és erre írta István, hogy ennyit a soha nem adom el-ről. Egyébként tök mind1. A lényeg az igazi Kadettos rész :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Valaki írta ha jól tudom és erre írta István, hogy ennyit a soha nem adom el-ről. Egyébként tök mind1. A lényeg az igazi Kadettos rész B) ;) arra irta h B_CSaba árulja a GSi-jét. rólad tudjuk, hogy sose fogsz jó utra térni :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Valaki írta ha jól tudom és erre írta István, hogy ennyit a soha nem adom el-ről. Egyébként tök mind1. A lényeg az igazi Kadettos rész B) ;) Nem Te Csabi, hanem BCSabiiiiiiiiiiiii... :blush: Te lüke... tényleg elhasználtad már a nyomtávszélesítőmet??? Tempomat milyen??? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Nem Te Csabi, hanem BCSabiiiiiiiiiiiii... :blush: Te lüke... tényleg elhasználtad már a nyomtávszélesítőmet??? Tempomat milyen??? :D :lol: egy jó kadettnál benne van h egy kanyarba kiesik a csomiból.. B) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 az a szám vagy megszünt vagy bent pihen a fiókban, nincs utódom. Mit szerettél volna? Ha meg én hívlak nem veszed fel és vissza se hívsz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Ha meg én hívlak nem veszed fel és vissza se hívsz B) mert astras-kadettos vagy nem kadettos-astras ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Nem Te Csabi, hanem BCSabiiiiiiiiiiiii... ;) Te lüke... tényleg elhasználtad már a nyomtávszélesítőmet??? Tempomat milyen??? :blush: :D tegnap is biztos csuklottál mikor a motyódat a csomi egyik sarkából a másikba raktam mert útban volt :lol: , remélem a tempomat működik akkor is ha a kábel forrasztva van rá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Nem Te Csabi, hanem BCSabiiiiiiiiiiiii... ;) Te lüke... nekem a fülesem mondta hogy rólam van szó, én nem is értettem miért de akkor most már tudom hogy miért nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts