Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Albert jól nézett ki hajnalban, mikor sikerült megérkeznie zárásra ;) Meddig voltatok B7ben? B) És akkor még képben voltam csak utána kezdtünk el inni :blush: De nem a B7ben hanem Coolban. Pesta szerint fél hét körülig :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Viccet félretéve...amúgy nem tolom neki... B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 tudtommal ugyanolyan jó bele, mint a sima astrákba. tavalyelőtt a színes felsőcsíkos gyári beszállítós szélvédőt 12 körül vettem, azóta szerintem nem igazán ment feljebb az ára. (pilkington-csepel) De nem ugyanaz a cabrio, gyáriban 96E, klubtársi ár 72E, 1nap alatt megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 De nem ugyanaz a cabrio, gyáriban 96E, klubtársi ár 72E, 1nap alatt megvan. Éppen most néztük KG-val, hogy neki ami van pótban alkatrész kabrió, abban ugyanolyan a szélvédő, most az lesz átrakva a versenygépsasba. Nem csak a cikkszáma különbözik? ;) Vagy lehet hogy erősebb kicsit? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 És akkor még képben voltam csak utána kezdtünk el inni :blush: De nem a B7ben hanem Coolban. Pesta szerint fél hét körülig :D Akkor értem haza B) Nekem pont elég is volt a két háziparti meg a morrisons zárásig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nem tudjátok merre vannak felrakva? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nem tudjátok merre vannak felrakva? Hát az M0-on... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 És akkor még képben voltam csak utána kezdtünk el inni ;) De nem a B7ben hanem Coolban. Pesta szerint fél hét körülig :blush: Majd fél nyolc volt az B) Asszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hát az M0-on... B) Ahol ki van táblázva, utánna nemsokkal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Éppen most néztük KG-val, hogy neki ami van pótban alkatrész kabrió, abban ugyanolyan a szélvédő, most az lesz átrakva a versenygépsasba. Nem csak a cikkszáma különbözik? ;) Vagy lehet hogy erősebb kicsit? B) Övé az a lila, amit mutattam ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hát az M0-on... ;) Ahol ki van táblázva, utánna nemsokkal :blush: Tudtam, tudtam, tudtam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Csabi! Hogyhogy??? Mit néztél ki helyett??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Övé az a lila, amit mutattam ? Jaja, abban a házban lakik a mostani nője, mondtam én B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Patyiék rettegnek előre a kuplungcserédtől :D Börninek már előre fáj a dereka a hallatán is ;) Tudom, próbálom nyugtatni őket... :blush: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tudom, próbálom nyugtatni őket... ;) B) Attól még nem lesz könnyebb a dolguk, váltó+osztómű majd 120kg :D Már gyúrnak rá :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Attól még nem lesz könnyebb a dolguk, váltó+osztómű majd 120kg :blush: Már gyúrnak rá B) Külön kell leszedniük. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Pehi, most a 30-as v a 70-es a számod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Csabi! Hogyhogy??? Mit néztél ki helyett??? Sose adnám el mi?????? B) ;) :blush: :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Pehi, most a 30-as v a 70-es a számod? 70es. A 30as az előző cégese volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Pehi, most a 30-as v a 70-es a számod? a 70-es van ami 20asnak számláz B) a 30-as az előző céges volt. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 me fel akartalak ma hivni, és nem akartam az utódoddal beszélni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 me fel akartalak ma hivni, és nem akartam az utódoddal beszélni B) az a szám vagy megszünt vagy bent pihen a fiókban, nincs utódom. Mit szerettél volna? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 nem akartam az utódoddal beszélni B) Gondolom komoly lelki törést okozott volna hogy: szia Csabi vagy? Nem. Akkor boccs csá. Nem akartad eléggé felhívni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 az a szám vagy megszünt vagy bent pihen a fiókban, nincs utódom. Mit szerettél volna? akartam egy igazi kadettossal beszélni.... B) egyébként közben megoldottam... biztosítos cucc volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 akartam egy igazi kadettossal beszélni.... B) egyébként közben megoldottam... biztosítos cucc volt.. akkor miér nem engem hívtál?? ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts