Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

hemi

Recommended Posts

Viccet félretéve...amúgy nem tolom neki... 7.5 és 8.2 között fogyaszt computer szerint, de mivel nagyobb injektorok vannak benne, így lehet kb, hogy a valós az 10%-kal több...és 8.2 és 9.0 között van a fogyi...de persze ebben benne van, hogy azért néha elrúgom... ;) :blush:

jó is az! Enyém nemturbós de 8,5-9,6 közt zabáll most psze sok a helybetopogás... énsem rugom neki csak néha de az kell neki bekell látnom :D Ellustult a lelkem az utóbbi időbe , mostanában meg már közel ugy harap mint amikor elhoztam. Tegnap volt pont 1 éve hogy nálam van! B)

Megosztás:

Viccet félretéve...amúgy nem tolom neki... 7.5 és 8.2 között fogyaszt computer szerint, de mivel nagyobb injektorok vannak benne, így lehet kb, hogy a valós az 10%-kal több...és 8.2 és 9.0 között van a fogyi...de persze ebben benne van, hogy azért néha elrúgom... ;) :blush:

Nekem most 60 liter kellett 500m-re... B)

De sokat állt egy helyben és melegedett. Vagy pörgött. :D

Megosztás:

Nekem is megriszálta párszor a seggét a taknyos úton. Eddig nem is tudtam, hogy tud ilyet. Nagyon fain. B)

Patyiék rettegnek előre a kuplungcserédtől :) Börninek már előre fáj a dereka a hallatán is ;)

Inkább a taxi, ami hazavitt :D

Mert ott nem igazán sikerült meglelned - szilveszteri fáraccssssság :blush: - én pedig szépen elmondtam, hogy mire tartanák igényt a ruhatáról :P :D

Albert jól nézett ki hajnalban, mikor sikerült megérkeznie zárásra :P

Meddig voltatok B7ben? :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.