Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Nekem is megriszálta párszor a seggét a taknyos úton. Eddig nem is tudtam, hogy tud ilyet. Nagyon fain. B) Jaja...de tényleg az...egy körforgalomba bemenni meg igazi feeling... ;) Mondjuk 1-én amikor esett az a kis darás hó, próbáltunk vele forogni, de csak körbe körbe sínautózás lett belőle...lévén nem lehet kézizni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 :D :lol: Pedíg nem kellene parázzon tavaly tenyerted a szlalomot a BW-n ;) Igaz nem a vekivel.... de kormány kormány + összekerék szal! :) :blush: persze, meg amikor a Kadival 3. telin becsókoltam az oszlopot, akkor is életben maradt mindenki... :P :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 persze, meg amikor a Kadival 3. telin becsókoltam az oszlopot, akkor is életben maradt mindenki... :D :lol: B) Na igen aki tud az kadival is tud! ;) :blush: Azal télleg no para! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Pista bizonygatta h ne menjek ki a -7 fokba ingben mert megfázom...én persze kitartottam amellett h nem....már 3 napja 38,5 feletti lázam van ;) Tiszta hülye vagy, nem viccből mondtam, de persze csakazértsem teszed:P Jobbulást B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Bár igazából a Seattal került a vérembe a versengés... B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Tiszta hülye vagy, nem viccből mondtam, de persze csakazértsem teszed:P Jobbulást B) kellett a levegő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 télleg anti mikor lesz lemérve a veki? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Bár igazából a Seattal került a vérembe a versengés... ;) :blush: :D és mégis opellal bontottál formát B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 kellett a levegő ;) Akkor most ilyenkor már a legjobb az izzadás... :blush: kűűűgyek??? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én is kikormoltam a Vekit a Kerepesi úton... Fóxvágened elment már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Bár igazából a Seattal került a vérembe a versengés... ;) :blush: :D Ott még több volt az ellenfél... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 télleg anti mikor lesz lemérve a veki? B) hát le van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Fóxvágened elment már? Nem még...de még tán az is lehet, hogy megmarad... B) Na nem...csak viccótam...van rá érdeklődő, csak hát hitelt kell intéznie...amíg meg nincs a kezemben a lóvé, addig nincs eladva... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 hát le van... de engem a mostani érdekel B) :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 ....Engem úgy látszik Pista sapija megmentett a fagyhaláltól. Mondjuk azt nem vágom hogy miért van meg minden ruhám ha a ruhatári biléta nálam maradt.... Inkább a taxi, ami hazavitt :blush: Mert ott nem igazán sikerült meglelned - szilveszteri fáraccssssság B) ;) - én pedig szépen elmondtam, hogy mire tartanák igényt a ruhatáról :D :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ez kicsit gyenge nem? :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 de engem a mostani érdekel B) :blush: ;) majd tavasszal csak szerintem...ha jók lesznek az útviszonyok, meg jobb lesz a kettesem is... bár a videón amit küldtem, ott pont sikerült relatív jól elhúzni a kettest...de ennél sajnos általában csak lassabban lehet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Ez kicsit gyenge nem? :lol: B) ;) épp, hogy döcög... azzal a 240 Le-vel keréken... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 kellett a levegő B) De mondtam, hogy kihozom a kabátomat hülyeállat2 ;) :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 majd tavasszal csak szerintem...ha jók lesznek az útviszonyok, meg jobb lesz a kettesem is... bár a videón amit küldtem, ott pont sikerült relatív jól elhúzni a kettest...de ennél sajnos általában csak lassabban lehet... Én is tunigolom majd az enyimet kap új tömítéseket meg hidrtőkét így a hangja hidegen tuning lessz nem csattog! B) Amugy meg tetszeneka túrós vekik , lehet azt kellene vennem következő alkalomkor! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 De mondtam, hogy kihozom a kabátomat hülyeállat2 B) ;) :blush: :D Hát még most sem érteeeeeed....levegőőőőőőőőőőőőőőőő nem kabááááááááááááát... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 épp, hogy döcög... azzal a 240 Le-vel keréken... ;) :blush: Hát igen eltom képzeni azt a "döcögést" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Hát igen eltom képzeni azt a "döcögést" B) Viccet félretéve...amúgy nem tolom neki... 7.5 és 8.2 között fogyaszt computer szerint, de mivel nagyobb injektorok vannak benne, így lehet kb, hogy a valós az 10%-kal több...és 8.2 és 9.0 között van a fogyi...de persze ebben benne van, hogy azért néha elrúgom... ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 de engem a mostani érdekel ;) :D :blush: Már biztos elmenekült pár ló B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Már biztos elmenekült pár ló :D inkabb megjöttek a 10es kulcstol B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts