hemi Elküldve Augusztus19, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Értem:) Wolfi Bazs nem rossz amit mutattál, rögtön adnám az enyém, ha nem kellene még 600.000 Rája dobnom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Én az enyémet úgy árába szívesen elcserélném rá!Tényleg szép!:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 ha most vennék autót, akkor ezt venném én meg EZT :wink: csak ez hiteles lenne tutti :lol: itt van nálunk a kereskedésben itt szomorkodik egy f430al 1ütt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 mondjuk én már kicsit bánom, hogy F Astrát vettem, asszem, elhamarkodottan döntöttem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 mondjuk én már kicsit bánom, hogy F Astrát vettem, asszem, elhamarkodottan döntöttem :roll: bI BI BIJÁCSSSS [/font:f46236b2e3] Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Mi a gond az F Astrával? Szerintem jobb mint pl. a G-Astra. Anno 1.8 16V-ben ültem sőőt vezettem és......ehm.........inkább maradok az F Astra GSI-nél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 aztec: he? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Mi a gond az F Astrával? Szerintem jobb mint pl. a G-Astra. Anno 1.8 16V-ben ültem sőőt vezettem és......ehm.........inkább maradok az F Astra GSI-nél. :lol: öreg Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Az igaz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 Az igaz :lol: 1.De jó 2. Elérhető áron vannak hozzá alkatrészek! :wink: 3. autó formája van. Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 a G is szép és jó és stb ;-) mindegy, ez itt off Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 mindegy, ez itt off JAJA!:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 aztec: he? ne kurváskodj :wink: kezdesz úgy sirni rini mint Petyáék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Augusztus19, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2005 ne kurváskodj :wink: kezdesz úgy sirni rini mint Petyáék :wink: attól én még messze vagyok ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Aztec : én mostanában hallgatok mint a sír :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Kombi Kisebbhibákkal :lol: Szokatlan extrákkal. Pl: negykerékkormányzás :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Mélykék vett felniket:)? :) :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Izi rájder öcsééém :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Emberek. Nincs valakinek elfekvőben 2db ATE féknyereg? (Első). Az első fékmunkahengereimről hiányzik a porvédő gumi (megette az idő) és a jobb első fék picit melegszik mert vacakol. Vagy valaki használt már felujitó készletet? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Emberek. Nincs valakinek elfekvőben 2db ATE féknyereg? (Első). Az első fékmunkahengereimről hiányzik a porvédő gumi (megette az idő) és a jobb első fék picit melegszik mert vacakol. Vagy valaki használt már felujitó készletet? :roll: A felújítókészlet felejtős.Előbb-utóbb ugyanaz lesz a helyzet.Megszorul.Amúgy a tiéden nem 256-os cucc van?Mert olyanhoz inkább szerválni kéne bontott nyerget.Felhívni Raptort.Ha még megvan a vasa.Redline elvileg tudja a számát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Izi rájder öcsééém :) :( :D http://www.migweb.co.uk/gallery/data/2/medium/25flame2b.jpg Szép.Mos'már utánégető is van a GSI-hez? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Na igen ez a gáz. Mindig megszorul. És megcsinálom ,átmenetileg jó majd megint qka. Inkább bontottan kellene szerezni tényleg. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Inkább bontottan kellene szerezni tényleg. :roll: Szerintem. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Még az ebay-t is megnézném de nem tom hogy hívják németül a féknyerget :oops: ih kájne spehen dójcs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus20, 2005 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2005 Még az ebay-t is megnézném de nem tom hogy hívják németül a féknyerget :oops: ih kájne spehen dójcs :lol: http://dict.sztaki.hu Nemtudom mennyibe kerül a féknyereg, de én azért nem sz@roznék ilyesmin. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts