J0hnny Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Na ez igen,nem holmi nfs baromság! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 ha ennyire komolyan veszik akkor 100-ból 70 autó minimum forgalmi nélkül marad. Pl ha jól emlékszem max neked kormány miatt lehet gáz, meg morci, hm? Kormány, morci, felni, gumi, futómű, kipuff... Minden, ami nem gyári illegális. Ha már váltógombot cserélsz be kellene jegyeztetni. Ezzel nem is lenne probléma, ha reális áron, szopás nélkül lehetséges lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Kormány, morci, felni, gumi, futómű, kipuff... Minden, ami nem gyári illegális. Ha már váltógombot cserélsz be kellene jegyeztetni. Ezzel nem is lenne probléma, ha reális áron, szopás nélkül lehetséges lenne. nem is a reális ár hanem a kivitelezhetösége mert nem lehet .. nem jegyzik be sem a foliat sem a felnit sem semmi mast ... mert ######ok itthon én meg qrvara leszarom i legális és mi nem egyszerfeljelentenek biztos beperelem öket hogy még csak a lehetöség sincs meg hogy legálisség tedd a kocsid Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Kormány, morci, felni, gumi, futómű, kipuff... Minden, ami nem gyári illegális. Ha már váltógombot cserélsz be kellene jegyeztetni. Ezzel nem is lenne probléma, ha reális áron, szopás nélkül lehetséges lenne. na ilyen sose lesz itthon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 nem is a reális ár hanem a kivitelezhetösége mert nem lehet .. nem jegyzik be sem a foliat sem a felnit sem semmi mast ... mert ######ok itthon én meg qrvara leszarom i legális és mi nem egyszerfeljelentenek biztos beperelem öket hogy még csak a lehetöség sincs meg hogy legálisség tedd a kocsid Az a baj, hogy a lehetőség adott...csak szopacs végigjárni meg pénz...ezért azt mondják az emberek, hogy nem lehet...pedig de...csak nem annyi, hogy bebattyox és megmutatod, hogy hova pecsételjenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Az a baj, hogy a lehetőség adott...csak szopacs végigjárni meg pénz...ezért azt mondják az emberek, hogy nem lehet...pedig de...csak nem annyi, hogy bebattyox és megmutatod, hogy hova pecsételjenek... mondom hogy nem lehet .. én 2 dolgot szerettem volna be iratni nem tették meg okmányirodában azért nem mert oda engedély kell közlekedési felügyeletnél pedig azt mondtak erröl nem adnak papirt mert mert nem olyan atalakitas ... be akartam iratni a foliát és a felnit ... egyikhez mubiz van a masikhoz meg tüvös papir egyikröl sem adnak hivatalos atalakitasi engedélyt .... ez biztos ........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Nem akar valaki üléseket? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 mondom hogy nem lehet .. én 2 dolgot szerettem volna be iratni nem tették meg okmányirodában azért nem mert oda engedély kell közlekedési felügyeletnél pedig azt mondtak erröl nem adnak papirt mert mert nem olyan atalakitas ... be akartam iratni a foliát és a felnit ... egyikhez mubiz van a masikhoz meg tüvös papir egyikröl sem adnak hivatalos atalakitasi engedélyt .... ez biztos ........... A fólia feltételeit ismerjük...viszont a felnit bejegyzik...kell hozzá a tüvös papír, ennek hivatalos fordítása, egy felszerelőműhely nyilatkozata, hogy az úgy rendben van, és ők felrakták, és így már némi illetékért cserében be is jegyzik...lehet hogy még fognak kérni egy hivatalos mérlegelést (kb 500 HUF)...azt kb ennyi...szal szívacs nem mondom...de nem lehetetlen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Nem akar valaki üléseket? :rolleyes: Milyen jól mutatnál benne szájpecekkel... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 A fólia feltételeit ismerjük...viszont a felnit bejegyzik...kell hozzá a tüvös papír, ennek hivatalos fordítása, egy felszerelőműhely nyilatkozata, hogy az úgy rendben van, és ők felrakták, és így már némi illetékért cserében be is jegyzik...lehet hogy még fognak kérni egy hivatalos mérlegelést (kb 500 HUF)...azt kb ennyi...szal szívacs nem mondom...de nem lehetetlen... ha nem hiszed el amit nekem mondtak akkor ez van nekem nem csinaltak meg és meg csak azt sem mondtak hogy kellene valami hogy megcsinaljak egyszerüen nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Milyen jól mutatnál benne szájpecekkel... :rolleyes: :) Nem magamra gondoltam, én nem vagyok olyan! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ez a szelepfedél nem a Lalllervekin volt??? :rolleyes: Mert hogy most ez van a "licites" Vekin, amit elvileg eladtak ma... Lali mocitere pedig: Szóval erősen úgy néz ki...bár gondolom itt valami HF cserebere is volt akkor gondolom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ez nekem is feltűnt pár hónapja, ezért rá is kérdeztem a Zozonál. Ez a Lalié volt, de asszem vagy az egész motort a tőle vette, vagy csak pár alkatrészt és így került hozzá a szelepfedél is. De hogy Lali miért vette le a szelepfedelét a motorról mielőtt eladta... Ezek az élet nagy kérdései! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 ... csak szelepfedél csre volt a balazs feketét rakott fel Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Lali eladott Zozoéknak egy fél mocit dobozban...közben megtudtam...volt HF csere is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Anti, Tom! Játszós difi? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Anti, Tom! Játszós difi? :rolleyes: Majd két nap múlva ránézek úgy 1000 EUR körül... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Elnézve a hátsó fékét, valami komoly autóról lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ilyen reklámok itthon miért nincsenek? :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Elnézve a hátsó fékét, valami komoly autóról lehet. http://i4.ebayimg.com/01/i/001/26/81/0caa_1.JPG Lehet, hogy ő is Subaruzik? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Majd két nap múlva ránézek úgy 1000 EUR körül... :) :) Ez csak egy hátsó difi, gondolom egy omega sperrel. Nem hiszem, hogy túl drágán menne el, szerintem olyan 2-300 euro lesz. Szerelmes vagyok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ez csak egy hátsó difi, gondolom egy omega sperrel. Nem hiszem, hogy túl drágán menne el, szerintem olyan 2-300 euro lesz. A leírás alapján ez egy Hürlimann által beszerelt ZF Sperr. Kíváncsi leszek az árára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 A leírás alapján ez egy Hürlimann által beszerelt ZF Sperr. Kíváncsi leszek az árára. No ezt nem olvastam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ez csak egy hátsó difi, gondolom egy omega sperrel. Nem hiszem, hogy túl drágán menne el, szerintem olyan 2-300 euro lesz. Szerelmes vagyok... :rolleyes: Ez a Karkus által épített ódi...Moles ezt akarta megvenni nemsoká...vagy legalább is volt róla szó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ilyen reklámok itthon miért nincsenek? :) :rolleyes: Biztos azért mert túl hosszú. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts