Racce Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Megcsináltattam bunkó. Aszittem az XE Gsi-knek végig 50-es a kipuffrencere, de amit Dénestől kaptam XE középdobot, az 45-ös mint kiderült. Mindegy, már össze van rakva, azon kívül 50es az egész (még a kati helye is :) ) Kati???? nő az életedben na neeeeeeeeeeeeeeeee!! :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Kati???? nő az életedben na neeeeeeeeeeeeeeeee!! :) :) Tudod, ő most ezt a "Katit" dugja... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Kati???? nő az életedben na neeeeeeeeeeeeeeeee!! :) :rolleyes: Csak a helye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Tudod, ő most ezt a "Katit" dugja... :rolleyes: :) ez már csak így megy...mondam,hogy elhagyjuk a kispályát :) megmondtam vagy nemmegmondtam? :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Vicces... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Vicces... :rolleyes: 1000W :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 1000W :rolleyes: Na én nem ezen akadtam fent első sorban... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Na én nem ezen akadtam fent első sorban... :rolleyes: :) tudod, nála már mindegy, milyen a kocsi, csak legalább hangos legyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 tudod, nála már mindegy, milyen a kocsi, csak legalább hangos legyen :) nemteccik összekevereni engemet a hifis brigáddal :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Na én nem ezen akadtam fent első sorban... :rolleyes: :) Ha ez előbb eladó, akkor ezt vetted volna a Vectra helyett? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ha ez előbb eladó, akkor ezt vetted volna a Vectra helyett? :rolleyes: ésszerűbb döntés lett volna :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 ésszerűbb döntés lett volna :) Hát mit ne mondjak...verem is rendesen a fejem az asztalba... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Hát mit ne mondjak...verem is rendesen a fejem az asztalba... :) :D hát tudtam volna már akkor is még ennél a calinál is ésszerűbb döntést :rolleyes: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 hát tudtam volna már akkor is még ennél a calinál is ésszerűbb döntést :rolleyes: :) :) :D Tudod, hogy a kék-feketét nem akarom elorozni előled... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Tudod, hogy a kék-feketét nem akarom elorozni előled... :) :) :) :D nem vagyok még elég érett egy olyan autóhoz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 :) :D nem vagyok még elég érett egy olyan autóhoz :rolleyes: Na ez viszont tény... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Na ez viszont tény... :) :) ergo rossz döntés volt a vectra :D :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Hát mit ne mondjak...verem is rendesen a fejem az asztalba... :rolleyes: :) Ilyenkor az asztalba szoktad verni a fejed ? Csodálom, hogy van még asztalod :) :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ilyenkor az asztalba szoktad verni a fejed ? Csodálom, hogy van még asztalod :rolleyes: :) :) :) Máááááá nincs.... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Igen. Eléggé zavar az, hogy kb bármelyik igazoltatásból forgalmibukás lehet. Lásd Tomi példáját vagy amikor csak azért engedtek el valami szigorított kpm-es ellenörzésről mert a rendőr egy fiatal arc volt és normálisan kezelte a dolgokat. mi van azon az autón hogy ennyire kell félni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 mi van azon az autón hogy ennyire kell félni? Tökmindegy, hogy mi van rajta....ami nem gyári és ha nincs lepapírozva az átalakítás amiatt ugorhat a forgalmi sajna Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Máááááá nincs.... :) :) Norbi biztos intéz neked kedvezményt valami pekkkaaaamikulafakkula asztal árából :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Norbi biztos intéz neked kedvezményt valami pekkkaaaamikulafakkula asztal árából :rolleyes: Áááá most nem hiszem, hogy ráér ilyesmire...sok a munkája... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Áááá most nem hiszem, hogy ráér ilyesmire...sok a munkája... :) :) Szerintem most minden erejét lefoglalja az aggóóóódás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hepi Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Tökmindegy, hogy mi van rajta....ami nem gyári és ha nincs lepapírozva az átalakítás amiatt ugorhat a forgalmi sajna ha ennyire komolyan veszik akkor 100-ból 70 autó minimum forgalmi nélkül marad. Pl ha jól emlékszem max neked kormány miatt lehet gáz, meg morci, hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts