Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 van újra lökös a GSi-n, :rolleyes: hála Diny-nek, :) (hogy nem adta el közben!) :) :) Akkor most megint lassabb lett...ellenben van több súly a hajtott kerekeken... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Akkor most megint "lassabb" lett...ellenben van több súly a hajtott kerekeken... :) de pont elég :) :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Tegnap volt valami évzárós opeles móka...már ha volt... Simán volt...kajáltunk meg dumálgattunk fent. (kettétört a műanyag villám,mert nem bírtam elvágni a cipőtalp minőségű rántotthúst,azóta is zaklatott egy kicsit a lelkivilágom :rolleyes: ) Redi meg afterozott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Te most nyugtalanul közlekedsz amúgy ? :rolleyes: Igen. Eléggé zavar az, hogy kb bármelyik igazoltatásból forgalmibukás lehet. Lásd Tomi példáját vagy amikor csak azért engedtek el valami szigorított kpm-es ellenörzésről mert a rendőr egy fiatal arc volt és normálisan kezelte a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Redi! Jössz valamikor??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Én láttam ezt Vadkerten élőben és szerintem ennyit megér. Mindenesetre inkább adnék ezért 1.3-at, mint valami csoda GSI Astráért. én is hamarabb venném meg mint valami csoda gsi-t :) csak ez Magyarország, nem értékelik a szépet... én viszont értékelem h szép idő van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 én viszont értékelem h szép idő van :rolleyes: mit jelent a szép? :) itt köd van meg hideg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 mit jelent a szép? :) itt köd van meg hideg -6 fok és szép deres minden :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 -6 fok és szép deres minden :rolleyes: Ja...reggel lementem, és még az ajtó körül is minden kéderes volt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ja...reggel lementem, és még az ajtó körül is minden kéderes volt... :rolleyes: nálam kicsit másfajta dér van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 nálam kicsit másfajta dér van :) http://www.nlcafe.hu/data/cikk/7/66343/2.jpg Na Te sem láttad még élőben... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Na Te sem láttad még élőben... :rolleyes: igazság szerint nem is szeretném...kiglancolva is érdekes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 igazság szerint nem is szeretném...kiglancolva is érdekes :rolleyes: de finoman fogalmaztál...bár a szemei szépek...de aztán itt pont... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 de finoman fogalmaztál...bár a szemei szépek...de aztán itt pont... :) érdekes arca van? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 érdekes arca van? :) ritkább mint az ascona cabrio :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 érdekes arca van? :rolleyes: Reggel a budin nekem is az szokott lenni... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 beszélgessünk inkább a driftről :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 A 3. képen jól látszik, hogy milyen szépen dobja a farát a kanyarban... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 beszélgessünk inkább a driftről :) :rolleyes: ismerjük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Éljen végre nemcsörög a kipuffom :) Má csak index kéne :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Éljen végre nemcsörög a kipuffom :) Má csak index kéne :rolleyes: Most, hogy nem csörög a kipu, már zavar, hogy nem kattog az index??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 A 3. képen jól látszik, hogy milyen szépen dobja a farát a kanyarban... :) :) Biztos sperr difi van alatta! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Éljen végre nemcsörög a kipuffom :rolleyes: elhaqytad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 elhaqytad? Arab-magyar szótárat kaptál karácsonyra ? :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 elhaqytad? Megcsináltattam bunkó. Aszittem az XE Gsi-knek végig 50-es a kipuffrencere, de amit Dénestől kaptam XE középdobot, az 45-ös mint kiderült. Mindegy, már össze van rakva, azon kívül 50es az egész (még a kati helye is :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts