Demó Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Valamiért jól belassult a fórum. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Ez akkor se fake, nézd meg még egyszer! :rolleyes: hat micsoda egy felfujhato astra hidrogénnel töltve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 hat micsoda egy felfujhato astra hidrogénnel töltve Ez egy légballon. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Eladó az a gyönyörű kadett, ami ott volt a vadkerti talin! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Eladó az a gyönyörű kadett, ami ott volt a vadkerti talin! :) nem viccel az árral :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 nem viccel az árral :rolleyes: Én láttam ezt Vadkerten élőben és szerintem ennyit megér. Mindenesetre inkább adnék ezért 1.3-at, mint valami csoda GSI Astráért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Én láttam ezt Vadkerten élőben és szerintem ennyit megér. Mindenesetre inkább adnék ezért 1.3-at, mint valami csoda GSI Astráért. Egyetértek veled.Aki megnézte a gépet ott tüzetesen,az láthatta,hogy nem fércmunka és alul felül kivül belül rendben van. Simán megér ennyit,csak kár,hogy nem egy C20XE van benne! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Valóban nagyon szép autó...mondjuk a rendszámozás érdekes kérdés lehet... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Srácok! Mi volt a Lurdys mizéria megint??? Hallottam volt igazoltatás is??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Srácok! Mi volt a Lurdys mizéria megint??? Hallottam volt igazoltatás is??? :rolleyes: :) :) ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 :rolleyes: :) ??? Coupe-t is igazoltatták állítólag, meg lezárták a parkolót, és mindenkit aki kijött, meg felküldtek mindenkit az üzletekhez, vagy ki kellett menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Coupe-t is igazoltatták állítólag, meg lezárták a parkolót, és mindenkit aki kijött, meg felküldtek mindenkit az üzletekhez, vagy ki kellett menni... asszem akkor marad péntekre, hogy nyitunk 1 chat szobát és az lesz a "tali" :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Coupe-t is igazoltatták állítólag, meg lezárták a parkolót, és mindenkit aki kijött, meg felküldtek mindenkit az üzletekhez, vagy ki kellett menni... Én nem ezt írtam...Hanem azt hogy mikor vissza mentünk fél3kor lurdyhoz,akkor a lurdyból kijövö autókat igazoltatták......Engem is akartak,de ügyesebb voltam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 asszem akkor marad péntekre, hogy nyitunk 1 chat szobát és az lesz a "tali" :rolleyes: A lurdy biztos hogy halott dolog....Pénteken fél10kor szóltak hogy jó lenne ha mindenki elmenne onnan.....Viszont a campona parkolója is nyitva van éjjel nappal......Mondjuk amúgy is fizetős lesz a lurdy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Én nem ezt írtam...Hanem azt hogy mikor vissza mentünk fél3kor lurdyhoz,akkor a lurdyból kijövö autókat igazoltatták......Engem is akartak,de ügyesebb voltam :rolleyes: Én nem láttam Te mit írtál...csak olvastam, hogy írták...meg hogy téged is amikor mentetek át a Camponához, és otthagytatok egy verdát a Lurdyban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 asszem akkor marad péntekre, hogy nyitunk 1 chat szobát és az lesz a "tali" :rolleyes: COD2? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 A lurdy biztos hogy halott dolog....Pénteken fél10kor szóltak hogy jó lenne ha mindenki elmenne onnan.....Viszont a campona parkolója is nyitva van éjjel nappal......Mondjuk amúgy is fizetős lesz a lurdy Mondjuk ezt szerintem sehol nem fogják eltűrni...egyik mélygarázsban sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Én nem ezt írtam...Hanem azt hogy mikor vissza mentünk fél3kor lurdyhoz,akkor a lurdyból kijövö autókat igazoltatták......Engem is akartak,de ügyesebb voltam :rolleyes: és ez most a tegnapi CS-s örjöngős talin vagy a pénteken volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 és ez most a tegnapi CS-s örjöngős talin vagy a pénteken volt? Péntek....Tegnap is volt valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Péntek....Tegnap is volt valami? Tegnap volt valami évzárós opeles móka...már ha volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Péntek....Tegnap is volt valami? hát az gáz... pedig karácsony volt..... Tegnap is volt vmi évbúcsúztató a lurdyba :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 hát az gáz... pedig karácsony volt..... Tegnap is volt vmi évbúcsúztató a lurdyba :rolleyes: Azt tudom hogy volt,de azt hittem hogy őket is elzavarták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 van újra lökös a GSi-n, :rolleyes: hála Diny-nek, :) (hogy nem adta el közben!) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Azt tudom hogy volt,de azt hittem hogy őket is elzavarták :rolleyes: hát azért írtam, hogy meghirdetve meg volt...de hogy megtartva is az már más kérdés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Ez volt pénteken:" Péntek este,beszolt egy öltönyös most lépjünk le mert bla bla.. gyülekezési törvényekre hivatkozva kihajtanak minket ha szologatni kell..(mindenkit) maradtunk mert hát miért ne?! egy óra mulva mikrofon bla bla.. bezárjuk a parkolóház bejáratát csak kijárat lesz legyen szivesek elhagyni a gyülekezö népek a parkolóházat vagy sziveskedjenek bármely még nyitva lévö áruházi boltba "felfáradni" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts