Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
nincs is baj vele, tudjuk, hogy nagyon jo állapotban van, csak olyan furi a szövege... ménemveszitekmegköcsögök... nincs pénzetek???

No igen....kellemes meghívó a leendő vevők számára :rolleyes:

Elküldve
No igen....kellemes meghívó a leendő vevők számára :rolleyes:

"MI AZ OKA? NINCS PÉNZ VAGY IGÉNY ERRE AZ AUTÓRA!?" én csak ennyit látok köcsögözést nemolvastam sehol ebben a hírdetésben! Ha most gyors eltudnám adni az astrát amennyiért gondolom, akkor elhoznám az 100% a képek magukért beszélnek illtve BW-n látam az autót! :) nekem kőőne!!

Elküldve

Amugy a héten volt szerencsém kipróbálni egy Vektra OPC 3.2L biturbós manuális 6gangos váltóval felszrelt szekeret! :rolleyes: Ugyan csak pár KM erejéig de ajéééé !

Elküldve
Amugy a héten volt szerencsém kipróbálni egy Vektra OPC 3.2L biturbós manuális 6gangos váltóval felszrelt szekeret! :rolleyes: Ugyan csak pár KM erejéig de ajéééé !

nem 2.8 biturbo ?

Elküldve
"MI AZ OKA? NINCS PÉNZ VAGY IGÉNY ERRE AZ AUTÓRA!?" én csak ennyit látok köcsögözést nemolvastam sehol ebben a hírdetésben! Ha most gyors eltudnám adni az astrát amennyiért gondolom, akkor elhoznám az 100% a képek magukért beszélnek illtve BW-n látam az autót! :) nekem kőőne!!

Lantos úr kicsit színezte a dolgot mondjuk, de esik nehezemre igazat adni neki :rolleyes:

Mondjuk a full nagybetű szöveg sem szimpi számomra.

Elküldve
Lantos úr kicsit színezte a dolgot mondjuk, de esik nehezemre igazat adni neki :rolleyes:

Mondjuk a full nagybetű szöveg sem szimpi számomra.

Jaaa hogy ja én azthittem szószerint idézett , nemtom amennyi fostaligát árulnak valahol megértem a srácot :)

Elküldve
60L üzemanyag ha baxod neki 200/250KM! :rolleyes:

lassan én is itt tartok.....bc szerint 13 alá nehezen megy....napi számláló is 350 körül kezd világitani....hajjajjj

Elküldve
lassan én is itt tartok.....bc szerint 13 alá nehezen megy....napi számláló is 350 körül kezd világitani....hajjajjj

Valamit nagyon rosszul csinálsz én 25 literből simán elmegyek 200 kmet :rolleyes: :) :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.