Gelko Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :rolleyes: itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :) Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. adok érte egy kabriot :D az még évi 1000et sem megy :) kellett volna nézni rá vmi hobbi biztosítást akkor jobban megérné fentartani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 ma megint láttam a hasonmás cabriot :) olyan mint a tied csak nagy GSI matrica van a hátulján meg egy érdekes kipuff :) Egy ilyen ott áll a Tompa utcában a szállodától nem messze...mindig eszembe is jut Balázska Cabriója... :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :rolleyes: itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :) Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. Használjad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :) itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :D Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. :D :) Akarsz egy Corsát helyette? :rolleyes: Nekem meg néha egy nagy autó hiányzik, de én is sajnálnám... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Most van az RTL-en a Miss World 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 kellett volna nézni rá vmi hobbi biztosítást akkor jobban megérné fentartani :rolleyes: Nem kell a múltidő, még mindig megérné hobbibiztit kötni rá. Én tegnap fizettem be a GTE-re, most lett 25 éves így átesett hobbiautó kategóriából youngtimerbe, és így már csak évi 13700Ft+egy ezrest kell rá fizetnem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 De ha most kevesebb biztosítást fizetne az autóra, akkor se használná többet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 De ha most kevesebb biztosítást fizetne az autóra, akkor se használná többet. :rolleyes: Nem, de szerintem mindenképp előrelépés kevesebbet fizetni. Amúgy meg a Ringtalira is feljött vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Nem kell a múltidő, még mindig megérné hobbibiztit kötni rá. Én tegnap fizettem be a GTE-re, most lett 25 éves így átesett hobbiautó kategóriából youngtimerbe, és így már csak évi 13700Ft+egy ezrest kell rá fizetnem :rolleyes: de fel kell mondani a régit :) egyébként a generali csak 9800 lett volna a 14000es allianz helyett :) én se váltottam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 .... pont diny-t fűztem, hogy a tetejét fujassa feketére.. szerintem jól néz ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 pont diny-t fűztem, hogy a tetejét fujassa feketére.. szerintem jól néz ki... Még nem késő :rolleyes: :) Olcsóé van fekete festék a tecsóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 STEFÁN :rolleyes: :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Még nem késő :rolleyes: :) Olcsóé van fekete festék a tecsóban. igazis, talán még maradt is elfekvőben :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 kicsit módosult a hirdetés szövege... még1 6.5-ös GSi :rolleyes: bár egyszer az enyém menne annyit :) http://www.hasznaltauto.hu/2528768_opel_astra_1995 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 igazis, talán még maradt is elfekvőben :) :rolleyes: na akkor megyek és megcsiszolom a tetejét hogy jobban tapadjon rá :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 na akkor megyek és megcsiszolom a tetejét hogy jobban tapadjon rá :) :) igen-igen, dolgozz a mester keze alá :D :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 igen-igen, dolgozz a mester keze alá :) :rolleyes: :) gitteljek is??,ahoz is van tehetségem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 gitteljek is??,ahoz is van tehetségem :rolleyes: nemgondolnám, hogy jó volna ha a tetőbe itt-ott megállna a víz :) :) :) de van hozzá tehetséged semmi kétség :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 http://kepfeltoltes.hu/081220/EgyFa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg STEFÁN :rolleyes: :) :) :D :D Uuhhhhhhhhhh :) Nem érlek utol mivan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 nemgondolnám, hogy jó volna ha a tetőbe itt-ott megállna a víz :rolleyes: :) :) de van hozzá tehetséged semmi kétség :D köszi az elismerést,ez jól esik :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 köszi az elismerést,ez jól esik :rolleyes: :) :D nemannak szántam. :D :D ... maradj inkább a flexnél meg a traktornál :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 kicsit módosult a hirdetés szövege... még1 6.5-ös GSi :rolleyes: bár egyszer az enyém menne annyit :) http://www.hasznaltauto.hu/2528768_opel_astra_1995 De azért elég jól néz ki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 De azért elég jól néz ki nincs is baj vele, tudjuk, hogy nagyon jo állapotban van, csak olyan furi a szövege... ménemveszitekmegköcsögök... nincs pénzetek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 nincs is baj vele, tudjuk, hogy nagyon jo állapotban van, csak olyan furi a szövege... ménemveszitekmegköcsögök... nincs pénzetek??? Ha laci eladtta 900 ért +100 zenért az övét akkor ez ennyiért ajándék sztem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts