Racce Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 :rolleyes: :) :) :) azaz,áá bakkkker síííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííírok! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Tegnap hívott a cégvezető hogy bocsi de gyere mán be keddig mégis. :rolleyes: Úgyse csinálsz semmimást mérne mennél be. Nekem nincs fólia és mégsem ázik be a térképtartó. Nem lehet, hogy az ablak maradt nyitva résnyire? Énis erre gondoltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 MAJOMHALBÉKA!!! :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Azért lényegesen könyebb cserélni IC-t M2.8-ba, mint M2.5-be A gyárba mi a doboz füleket vízpumpafogóval hajtjuk le, vagy letörjük :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Egyik ajtómon sincs fólia mégsem vizes soha arra semmi Laci4! Nekem nincs fólia és mégsem ázik be a térképtartó. Nem lehet, hogy az ablak maradt nyitva résnyire? Amúgy még a tükörnél érzékeny a beázásra. :rolleyes: Én is ezen filóztam, hogy eddig nem volt ilyen.. most mi a szent.. tól?! Pedig már jó pár napja ott az a térkép, nem volt vizes egyszer se.. Nah majd megskubizom jobban, folyamatosan. Lehet most is le kellene mennem.. de ilyen időben nincs kedvem :) Este úgyis megyek melózni, lehet majd akkor megnézem(igaz nem kocsival megyek, de elmegyek mellette :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Eldugultak a vízkifolyók sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Előttem van ahogy az autópályán egyik kamion előzi a másikat 2 km-en keresztül :) :rolleyes: Vond vissza kiscsiga, mert ma meg Szonikot előztem le kívülről a Szentendrein :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Eldugultak a vízkifolyók sztem. Ez látod lehet..csak mert végig gondoltam.. ha nyitva lett volna résnyire az ablak, akkor nem csak alúl lenne vizes.. hanem a "kartámász" rész is.. Bár ha már annyira állna benne a viz, akkor az ajtó meg alul a műanyag között is le kellene folynia asszem..(egyszer kiömlött egy kis energi drink.. az kifolyt orrán száján a kesztyütartóból...) Nah majd ha megint vizes lesz, majd lekapom és megszakértem mi a szitu :S Viktor: a kárpitot rögzítő bolhákból vagy mikből, már nem emlékszem pontosan mi,hogy tartja, általában szokott raktáron lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Ez látod lehet..csak mert végig gondoltam.. ha nyitva lett volna résnyire az ablak, akkor nem csak alúl lenne vizes.. hanem a "kartámász" rész is.. Bár ha már annyira állna benne a viz, akkor az ajtó meg alul a műanyag között is le kellene folynia asszem..(egyszer kiömlött egy kis energi drink.. az kifolyt orrán száján a kesztyütartóból...) Nah majd ha megint vizes lesz, majd lekapom és megszakértem mi a szitu :S Viktor: a kárpitot rögzítő bolhákból vagy mikből, már nem emlékszem pontosan mi,hogy tartja, általában szokott raktáron lenni? Ja szokott lenni én is veszek náluk mindíg, de szerintem gyárit vegyél mert az utángyártott csak egy leszedést bír :rolleyes: Egy ajtó hoz egy piros kell a többi fehér, a piros a zárógomb alatt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 ja ráérek melo után :) Tegnap hívott a cégvezető hogy bocsi de gyere mán be keddig mégis. :) Úgyhogy 6 körül tudom odaadni. Ennyit a szabiról. Ez van, ha próbálsz felvágni :rolleyes: :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Vond vissza kiscsiga, mert ma meg Szonikot előztem le kívülről a Szentendrein :D Előzted ? Khmmm.... Szerintem ott szokott parkolni :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Ez van, ha próbálsz felvágni :rolleyes: :D :D :D :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 :) :) :rolleyes: Mondd azt, hogy nem így volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Ez van, ha próbálsz felvágni :rolleyes: :) :) :) :D Ha megpróbált volna felvágni...te már szeletekben feküdnél a párizsis pultban... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Ha megpróbált volna felvágni...te már szeletekben feküdnél a párizsis pultban... :) :) Szőrös párizsi ? :rolleyes: Fájjjjjjjjjj :) :D :D Draboltak tegnap a srácok sárgáéktól, ugye Zoli ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Mondd azt, hogy nem így volt :) azt csak azért írtam, hogy Anti tudja hogy itthon vagyok. Látom mindíg a vekit és szegény nagyon nincs hazsnálva, én meg járnék vele :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Mostanság milyen sok hozzászólás van :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 azt csak azért írtam, hogy Anti tudja hogy itthon vagyok. Látom mindíg a vekit és szegény nagyon nincs hazsnálva, én meg járnék vele :rolleyes: :) Ma is azzal mentem focizni is meg bevásárolni is... :) már majdnem 600km-t elmentem vele... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Mostanság milyen sok hozzászólás van :rolleyes: ma megint láttam a hasonmás cabriot :) olyan mint a tied csak nagy GSI matrica van a hátulján meg egy érdekes kipuff :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :rolleyes: itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :) Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Az én véleményemet ismered. :) Ha úgy érzed, akkor meg kell hirdetni és kiderül, hogy milyen lesz a visszhangja. Ha így nem, akkor a saját motorjával, de tuti, hogy el lehet adni azt az autót. Épp az előbb beszéltünk erről egy sör mellett. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 ma megint láttam a hasonmás cabriot :rolleyes: olyan mint a tied csak nagy GSI matrica van a hátulján meg egy érdekes kipuff :) egyszer láttam én is itt a szemközti ház parkolójában, de eléggé lelakotnak tűnt így messziről is. Még jó hogy nem egy mindennapi szín :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Jó reggelt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :rolleyes: itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :) Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. Hozd be kecsóra,majd mi jól megautózatjuk a lelkét! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 hát én meg kezdtem elgondolkozni hogy kell e nekem az astra :rolleyes: itt áll a garázsban, idén mentem vele kb 1000 km-t, ezért meg kár. Nagyon kár. Tudom mennyi munkám van benne, meg fájna is szívem eladni, de hhoz hogy csak nézzem kihasználatlanság miatt a garázsban... :) Nem tudom mit csináljak. Ha esetleg tudtok valakit akit érdekel... de nem tudom inkább nem is mondtam semmit. Csere? :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts