Stefan Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Pont most volt egy Éve :) de sajnálom még mindig, jó kis gép volt! http://www.hwt.hu/gallery_video/albums/use...s/10002/009.jpg :) Nekem is pont egy éve volt GSi-m, csak Corsa. Igaz nem lett lezúzva, de majdnem ilyennek számított az állapota, mint utólag kiderült... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 :) Nekem is pont egy éve volt GSi-m, csak Corsa. Igaz nem lett lezúzva, de majdnem ilyennek számított az állapota, mint utólag kiderült... :) Nemhiába volt alkalmi vétel! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Nemhiába volt alkalmi vétel! :) Jaja, de azért sikerült kitermelni belőle sok hasznos cuccot, úgyhogy nagyjából sikerült nulla közelébe hozni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Hát nyilván nem fogják leírni, meg elmondani a tv-ben, hogy mi a lényege a szponzorpénzeknek, az oda vissza számlázásoknak, a visszaadott pénzek hogy mennek jobbról balra meg vissza...ez az egész egy hatalmas business a számlázás meg pénzcsinálás körül... Ettől függetlenül van reklám...de ki a ló######t érdekel, hogy mi van az autóra írva... Ne keverjük össze a gyári csapatot és a magyar helyzetet :rolleyes: Ez két külön dolog, ami homlokegyenest eltér egymástól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Ez a lökös tetszik,ami az F astrán van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Jaja, de azért sikerült kitermelni belőle sok hasznos cuccot, úgyhogy nagyjából sikerült nulla közelébe hozni... :rolleyes: Legalább mindent megvettél 1Xre amit akartál...... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Ez a lökös tetszik,ami az F astrán van: És ez ami Tiogáén van? http://www.hasznaltauto.hu/2586249_opel_astra_1993 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 papperdogok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 És ez ami Tiogáén van? http://www.hasznaltauto.hu/2586249_opel_astra_1993 Ez randa! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 south park power! :rolleyes: gyépéshalmókusbéka..vagy mi :):D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 :rolleyes: :) :) :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Előttem van ahogy az autópályán egyik kamion előzi a másikat 2 km-en keresztül :D :) Háát kb. :) Amúgy meg gyenyóóóó :D Albert: már amikor kezdtél mögöttem felzárkózni, néztem, hogy, hmm... ez mintha egy asztra fényszóró lenne.. már majdnem mondtam is barátnémnak.. de mostanság párszor beégtem, így csöndben maradtam.. aztán amikor mögöttem voltál egyre jobban úgy éreztem.. sőőt vhogy, úgy hogy ez talán egy GSI.. Aztán mikor el"suhantál" a külsőben, láttam, hogy az.. :D később meg,hogy te.. :D Nekem meg asszem le kell majd kapnom valamikor a bal ajtókárpitomat, mert ma kivettem a "térképzsebből" a térképet, és csupa víz volt.. :) Néztem, a fekete "plüss" anyag legallul vizes volt. Azthittem valami kiömlött, de nem volt semmi a zsebben, viszont a kocsi jobbra dőlt.. Gondolom el van szakadva a fólia az ajtóban, és ami befolyt víz az ablak mellett(mondjuk a guminak gondolom tömítenie kellene), az csoroghatott oda.. Igaz, eddig nem tünt fel.. ennyire nem volt vizes soha (vagy csak nem vettem észre) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Azthittem valami kiömlött, de nem volt semmi a zsebben, viszont a kocsi jobbra dőlt.. Gondolom el van szakadva a fólia az ajtóban, és ami befolyt víz az ablak mellett(mondjuk a guminak gondolom tömítenie kellene), az csoroghatott oda.. Igaz, eddig nem tünt fel.. ennyire nem volt vizes soha (vagy csak nem vettem észre) :rolleyes: Egyik ajtómon sincs fólia mégsem vizes soha arra semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Kemény nyuszis játék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 ... Redi...ne fórumozz annyit...nincs melód??? :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Redi...ne fórumozz annyit...nincs melód??? :rolleyes: :) :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Csabibáááááááá... Nálad az anyag??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Anti, Subi adott egy nyomtámszélesítőt meg egy tempomatot. A Bociba vannak ha kell. Nem is tudtam hogy a vectrába van tempomat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Csabibáááááááá... Nálad az anyag??? :) mire megírtam és frissítettem addigra írsz mi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 mire megírtam és frissítettem addigra írsz mi :rolleyes: :) :) :) Jaja, van benne...vagyis most a Bociban van... :D köszi még1X... Holnap ha ráérsz át is vételezném... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 :rolleyes: :) :) Jaja, van benne...vagyis most a Bociban van... :) köszi még1X... Holnap ha ráérsz át is vételezném... :D Csak vidd már egy kört is mert mindig sír a szálya. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Csak vidd már egy kört is mert mindig sír a szálya. :rolleyes: :) Mondtam neki, hogy viszem...akkor reméljük mosolyogni fog... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 south park power! :) gyépéshalmókusbéka..vagy mi :):D:D:D:D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 :) :) :D Jaja, van benne...vagyis most a Bociban van... :D köszi még1X... Holnap ha ráérsz át is vételezném... :D ja ráérek melo után :rolleyes: Tegnap hívott a cégvezető hogy bocsi de gyere mán be keddig mégis. :) Úgyhogy 6 körül tudom odaadni. Ennyit a szabiról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December19, 2008 Megoszt Elküldve December19, 2008 Háát kb. :) Amúgy meg gyenyóóóó :D Albert: már amikor kezdtél mögöttem felzárkózni, néztem, hogy, hmm... ez mintha egy asztra fényszóró lenne.. már majdnem mondtam is barátnémnak.. de mostanság párszor beégtem, így csöndben maradtam.. aztán amikor mögöttem voltál egyre jobban úgy éreztem.. sőőt vhogy, úgy hogy ez talán egy GSI.. Aztán mikor el"suhantál" a külsőben, láttam, hogy az.. :) később meg,hogy te.. :D Nekem meg asszem le kell majd kapnom valamikor a bal ajtókárpitomat, mert ma kivettem a "térképzsebből" a térképet, és csupa víz volt.. :) Néztem, a fekete "plüss" anyag legallul vizes volt. Azthittem valami kiömlött, de nem volt semmi a zsebben, viszont a kocsi jobbra dőlt.. Gondolom el van szakadva a fólia az ajtóban, és ami befolyt víz az ablak mellett(mondjuk a guminak gondolom tömítenie kellene), az csoroghatott oda.. Igaz, eddig nem tünt fel.. ennyire nem volt vizes soha (vagy csak nem vettem észre) :rolleyes: Laci4! Nekem nincs fólia és mégsem ázik be a térképtartó. Nem lehet, hogy az ablak maradt nyitva résnyire? Amúgy még a tükörnél érzékeny a beázásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts