kiskecso Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 nem is kellenek azok a turbos roncsok :) :rolleyes: :) csak a baj van velük :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 csak a baj van velük :) na ezt pont te ne mond :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 ááá nekem arra nem telik :) Megtaláltam a dobot, köszi szépen! Elmarad a kipufogófelrakás, mert a Gabinak nincs túl sok ideje, 8-kor meg semmi kedvem nekiállni. Csikkes is hívott, hogy kellene a Cali. Csak nincsen olyan vízcső, ami kellene hozzá. :rolleyes: Mert ugye megint elrpredt neki egy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 na ezt pont te ne mond :rolleyes: :) ezzel a mondattal elkéstél 2hetett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 ezzel a mondattal elkéstél 2hetett :rolleyes: te már az előre megadott km számot 100X túlteljesítetted :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 asszem 63000-t ment nálunk eddig Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskecso Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 ebből az első évbe kapott 48at :rolleyes: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 ja és van akinek mindkettő bejön :rolleyes: Igen, az ÉLET :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 http://sportgeza.hu/sport/hirek/2008/12/16...lagbajnoksagon/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 http://sportgeza.hu/sport/hirek/2008/12/16...lagbajnoksagon/ ""Az üzleti környezet drámaian megváltozott a gazdasági világválság miatt - indokolta a lépést Mori Ikuo, a cég főigazgatója, hozzátéve, hogy a Subaru márka erősítésére optimalizálni akarják a meglévő forrásokat." Ez is a bullshit generátorral készült, mert az egész Subaru arculatnak mond vele ellent. A Subaru igaz, hogy évek óta labdába sem rúg a rallyban, de ezzel szereztek maguknak nevet, teremtettek image-et, adnak el vele mindent még a terepjárónak hazudott autókat is. Ki venne egyébként benzines turbómotorral terepjárót :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 ""Az üzleti környezet drámaian megváltozott a gazdasági világválság miatt - indokolta a lépést Mori Ikuo, a cég főigazgatója, hozzátéve, hogy a Subaru márka erősítésére optimalizálni akarják a meglévő forrásokat." Ez is a bullshit generátorral készült, mert az egész Subaru arculatnak mond vele ellent. A Subaru igaz, hogy évek óta labdába sem rúg a rallyban, de ezzel szereztek maguknak nevet, teremtettek image-et, adnak el vele mindent még a terepjárónak hazudott autókat is. Ki venne egyébként benzines turbómotorral terepjárót :rolleyes: :) hat sajna nincs igazad ugyanis jelenleg nem ér annyit az a rekmlám mint amit a rally elvisz ... vagyis deficites .. ennyi ... és ugyan ez igaz a Fordra is de ott még nagyobb gebasz van mint a Subarunal ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 hat sajna nincs igazad ugyanis jelenleg nem ér annyit az a rekmlám mint amit a rally elvisz ... vagyis deficites .. ennyi ... és ugyan ez igaz a Fordra is de ott még nagyobb gebasz van mint a Subarunal ... A szponzoráció messze nem a reklámról szól... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Vectrán ez így sima ügy...Astrán nem fér el ugyan így...ezzel szívtam meg én is... Pedig milyen könnyű is lenne ez így... :) Jajtényleg... Tom, hazaértél már? :rolleyes: :) ( kipufogódobról fénykép... tudod... :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Pedig milyen könnyű is lenne ez így... :) Jajtényleg... Tom, hazaértél már? :rolleyes: :) ( kipufogódobról fénykép... tudod... :D :D ) Igen, már lefényképeztem, most a feltöltés és a linkelés stádium van. :) Igyekszem tényleg és bocsánat, csak szopó van meló ügyben... :S . Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 hat sajna nincs igazad ugyanis jelenleg nem ér annyit az a rekmlám mint amit a rally elvisz ... vagyis deficites .. ennyi ... és ugyan ez igaz a Fordra is de ott még nagyobb gebasz van mint a Subarunal ... Most nem, mert most minden fillér számít(hat)....de a Subaru arculatát mi adta? Az, hogy a kék rettenettel ott csapattak keresztben vaskos bububuzás közben mindenhol :rolleyes: Ezután milesz? Mivel fognak marketingelni? :) Egyébként több helyről hallottam, hogy pont a válság miatt megugrott a marketinges költségvetés, mert jobban kell reklámozni magukat a cégeknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Egyébként több helyről hallottam, hogy pont a válság miatt megugrott a marketinges költségvetés, mert jobban kell reklámozni magukat a cégeknek. Mindenki másképp csinálja, és ez is egy út. A marketingesek szerint jó, dehát szerintünk pont az informatikára kellene költeni :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Ja nem is mondtam. Tegnap beelőztem Laci4-et kívülről a Pólus után dél felé. Aztán mellémért, de nekem előbb zöld lett a lámpám mint neki az Asia Center felé :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Ja nem is mondtam. Tegnap beelőztem Laci4-et kívülről a Pólus után dél felé. Aztán mellémért, de nekem előbb zöld lett a lámpám mint neki az Asia Center felé :) Előttem van ahogy az autópályán egyik kamion előzi a másikat 2 km-en keresztül :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 A szponzoráció messze nem a reklámról szól... :rolleyes: volt a discoveryn egy szép ki surozat a subarurol ... és a rally versenyzéséröl 6-7 részes töltsd le és nézd meg ... arrol szol csak és semmi masrol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Előttem van ahogy az autópályán egyik kamion előzi a másikat 2 km-en keresztül :) :rolleyes: :) :) Ráadásul az egyiket mindíg szerelik is közben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 volt a discoveryn egy szép ki surozat a subarurol ... és a rally versenyzéséröl 6-7 részes töltsd le és nézd meg ... arrol szol csak és semmi masrol Hát nyilván nem fogják leírni, meg elmondani a tv-ben, hogy mi a lényege a szponzorpénzeknek, az oda vissza számlázásoknak, a visszaadott pénzek hogy mennek jobbról balra meg vissza...ez az egész egy hatalmas business a számlázás meg pénzcsinálás körül... Ettől függetlenül van reklám...de ki a lót érdekel, hogy mi van az autóra írva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 ...de ki a ló######t érdekel, hogy mi van az autóra írva... Csak négybetűs legyen mi? :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Csak négybetűs legyen mi? :) :rolleyes: Most idézhetném magam...de az már moderációra szorulna... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Most idézhetném magam...de az már moderációra szorulna... :) :) Milyen szépen fogalmazol, ahogy egy felelősségteljes moderátorhoz illik :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
B_Csaba Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Pont most volt egy Éve :rolleyes: de sajnálom még mindig, jó kis gép volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts